Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 7

• 53 487
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • На остров
Стискам палци Вики ! Къде правите опит?

# 211
В интерес на истината, само на Луната не сме правили опит. Където и да е, е едно и също. Май повече няма да се мъчим, нещо не го минаваме този етап на играта. То бива, бива...ама да няма оплождане е върха. Правили сме всякакви врътки. Пункция от 10 до 16 ден, силна стимулация, без стимулация, нормална и до тук. Чуваме, сори няма оплождане. Или, сори, не се делят правилно. Иначе сега в “любимите” Щерев. Само те имаха свободен час за нашият случай. Нали сме с ограничено време. Обаче, този път сякаш се раздадоха доста за нас...

# 212
  • тук-там
Уф, ами предположения няма ли от какво не се случва оплождането. В крайна сметка има ли диагноза, се намира и решение. Ти си блъскаш главата, ама нямаш тези компетенции все пак. Да те насочат какво още да изследвате и да стигнете в крайна сметка до корена. Стискам палци утре да имаш хубави новини!

# 213
Емиии...емии... еми! Няма раз-праз това е проблема, това е решението. Всичко сме изследвали, което касае нещата До оплождането. При положение, че винаги имам над или около 10тина антрални в яйчник, малко ми е тегаво да минем към донорска. Ама не се издържа и финансово. Да хвърляме само напразно хиляди пари. Сега хормоните вървяха по учебник. Яйцата на пръв прочит казаха, че са идеални и зрели. Незнам, ама едва ли утре ще чуем нещо по-различно 😔

# 214
  • In transit
Да не е проблема в сперматозоидите, щом яйчицата ти са отлични?

# 215
Вики,
не унивай! Всяка от нас знае колко е трудно да  се продължи след неблагоприятен развой на ситуацията, но горе главата, вярвам че ще се получат нещата.Аз лично не мога да давам съвети за изследвания и доктори понеже съм “ боса “ в материята, но  имаш подкрепата ми.
Прегръщам те !

# 216
Вики, много съжалявам, миличка! Confused Hug
Нали щеше да ходиш в Турция, какво стана?
За момичето, за което ти бях писала по-рано, със задържан фоликул,
но с нисък естрадиол, 3 месеца го мотаха в Щереви,
не можаха да й помогнат да се пукне ф., в момента е бременно,
от първи опит при д-р Карликая.
Както и още едно, с много по-сложен казус, за което бях споменала,
с огромно вътрематочно образувание, само след 3-4 месеца,
след 2 интервенции, направи трансфер и резултатът е положителен.
Направи един консулт, нищо няма да загубиш,
нито е много скъпо, нито много далеч, щом си тук.
Успех! Hug

# 217
Съпруга ми до Турция не иска да ходим. В Щерев ембриолога ни обясни, същото каквото и в Америка ни казаха. Нямат точен отговор, къде е пречката. Може в сперматозоида, може в яйцеклетката, може и инцидентно. Защото това се случвало много изключително рядко. При нас вече пореден път. Изчетох доста статии и до колкото схванах, не е проблем кечеството в клетките, а по скоро мал-шанса. Например не точно извадена на време Я. Защото ако е узряла непосредствено преди иксирането (каквото и да означава това), не може да се оплоди. Или ако е презряла. Попаднах на случаи при които жена с извадени около 18 Я да е без нито една оплодена също след ИСКИ, което е върха. Самата тя е под 30г. И т.н. Та остава или да пробваме, докато нацелим, или незнам... Интересна работа е всичко това. Също не изкл факта, че явно “много го мислим”.
Та септември ще видим нашият док., какво ще каже по въпроса. Явно не са ги доизпипали нещата до последният детайл в инвитро процедурите. Имат какво още да измислят. Благодаря ви, момичета, за подкрепата. Не сме се отчаяли, само сме се зачудили...

# 218
  • На остров
Виктория пожелавам от все сърце септември да е вашият месец !
И при нас все това казват за нас, не могат да кажат защо не се е получило уж всичко е перфектно.

Аз вчера поръчах още една торба добавки от Ай херб, лошото е, че има задължително мито и ДДС, тосет плащам 2 пъти ДДС.

Мики вие какво решихте, ще правите ли опит ?
Бамба как си ?
Сиси този месец ще ходиш ли в Турция ?
Пухче чакам да споделиш как вървят нещата ?

МТЗ вие какво ще правите ?

Аз чакам или по скоро не искам да чакам МЦ сле 4 дена, имам уж много симптоми ама дали ги имам защото много искам не е ясно Simple Smile . Днес направих един тест и е отрицателен, вглеждам се във всяка сянка въртя го от тук там и му бая Smiley

# 219
  • София
Отиеаме на море ние, за две седмици.
Обадих се за час,  ама клиниката е почивка и ще звъннат за конкретен час по-късно.
Тъкмо имам време да помисля какво искам точно. Ще видим и лекаря какво ще предложи, той отдавна се опитва да ме убеди че е време да се откажем или за дя.

# 220
Ние също мислим вече за дя, обаче пуста надежда, особено като липсва яснота.

# 221
Успех, Вики! Стискам ти силно палци! Hug
Според мен един консулт щеше да ви е само от полза.
В ТР има наистина добри специалисти, които предлагат различни подходи.
А то си е така, в много от случаите, няма лекар,
който категорично да може да каже на какво се дължи неуспеха.
Не е точна наука, всичко е строго индивидуално,
но все пак лично аз не вярвам в малшанса, когато нещо се повтаря многократно.
Според мен, за да се промени нещо, трябва да се промени и стратегията.
Две в едно, здравей! Hug
Чакам цикъл към 20, ако са добре хормоните, ще ходя.
Налегнаха ме сума ти проблеми, на този отдавам най-малко значение,
въпреки че е най-важен, хубавата страна е, че не се вглъбявам в него,
така се чувствам по-спокойна. Имам пресантиман, че краят ще е щастлив,
дали с моя, дали с ДЯ, вярвам, че нещата ще се получат, колкото и налудничаво да звучи. Grinning
Благодаря ти, че попита! Hug
Много късмет ти желая от сърце! Стискам палци нещата да се подредят!
Млада си още, не трябва да се отказваш! Hug
Бамба, приятно изкарване! Hug
Стискам ти палци срещата с доктора да бъде ползотворна! Hug
Пухче, как си? Мисля те от известно време, че изчезна.
Дано всичко да е наред при теб! Hug
Момичета, на всички ви желая много късмет! Hug

# 222
Тук съм, чета ви. Добре съм , но няма нищо конкретно още при мен.

# 223
  • тук-там
Виктория пожелавам от все сърце септември да е вашият месец !
И при нас все това казват за нас, не могат да кажат защо не се е получило уж всичко е перфектно.

Аз вчера поръчах още една торба добавки от Ай херб, лошото е, че има задължително мито и ДДС, тосет плащам 2 пъти ДДС.

Мики вие какво решихте, ще правите ли опит ?
Бамба как си ?
Сиси този месец ще ходиш ли в Турция ?
Пухче чакам да споделиш как вървят нещата ?

МТЗ вие какво ще правите ?

Аз чакам или по скоро не искам да чакам МЦ сле 4 дена, имам уж много симптоми ама дали ги имам защото много искам не е ясно Simple Smile . Днес направих един тест и е отрицателен, вглеждам се във всяка сянка въртя го от тук там и му бая Smiley
Какви симптоми имаш, мила?

# 224
  • На остров
Ами някакво вътрешно усещане плюс гърдите ме наболяват при допир странично. Отделно чат чат ми става лошо без някаква причина просто ми е безсилно и кръста ме боли от два дена.
Наясно съм че всичко това съвпада и с ПМС ама пусто желание.

Сиси стискам палци !
Бамба приятно море !
На всички приятни почивки и много усмивки пожелавам !

Общи условия

Активация на акаунт