Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 7

• 53 425
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • София
За бързи изследвания вариант е надежда, работи всеки ден, за час и малко излизат резултатите.

# 436
Мелинда, направете и замразете ембритата, пък миомата после ще я мислиш. Аз имам няколко от всичките, но сега са ми грижа ембрионите.
Пухче, оплодили са се и двете, дай Боже да продължат така! Взимам си от прашеца!

# 437
# 438
Мелинда, стискам ти силно палци всичко да се развие по най-добрия начин! Hug
Дано операцията да бъде лека и успешна! Късмет! Hug
123, чудесна новина! Успех! Hug

# 439
Эдравейте момичета , много се радвам эа вас.
Пухче,Джиджи честито, 123 дано и двете эамраэите ❤

При нас се отлага малко втория опит,окаэах се с нискорискова тромбофилия и повишени НК -клетки,та правих вливка и на 17.09 имам пак час эа иследване,дано са се понижили,та да стартираме,че времето не чака 😳

Успех на всички ви ❤

# 440
Пухче,благодаря ти,че попита! След трансфер съм, но исках да ми мине тестът,за да Ви споделя каква я надробих☺. И аз под Вашия прашец,пък дано имам късмет❤!

# 441
Пухче,благодаря ти,че попита! След трансфер съм, но исках да ми мине тестът,за да Ви споделя каква я надробих☺. И аз под Вашия прашец,пък дано имам късмет❤!
Стискам ти силно палци, миличка! Hug

# 442
Стискам ти силно палци, миличка! Hug
Сърдечно благодаря,Сиси😘!

# 443
bubanka, всичко ще е наред!

bubastet, яхвай положителната вълна!
 Само да видим сърчице скоро и аз ще ви ръся доволно ☺

# 444
  • София
Момичета, много хубави новини 🍀🐣🍀🐣
Стискам палци 😍
Морски бременен прашец, много заразен 🐣🍀🍀🍀🐣🐣🐣

# 445
[/Браво момичета, продължавайте все така, харесвате ми с тези положителни новини. Аз пък изкарах шарка някаква на морето и сега се възстановявам. Ама се нареждам под прашеца ви. Успех на всички!

# 446
boasi, бързо оздравяване! Hug

# 447
boasi, бързо оздравяване! Hug
Благодаря ти Сиси!

# 448
Прокървих с ярка кръв...Отиваме към болницата. Стискайте палци някой да ми обърне внимание и да ми се размине...

# 449
Прокървих с ярка кръв...Отиваме към болницата. Стискайте палци някой да ми обърне внимание и да ми се размине...
Стискаме ти Пухче, силно, с Бог напред върви.

Общи условия

Активация на акаунт