Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 7

• 53 400
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • На остров
123 стискаме палци, а защо не ги замразят н 2 ден ?

# 511
Оф, защо трябва всичко да е свързано с толкова притеснения?
Дано при всички ви нещата се развият добре!

# 512
Благодаря! На втори ден няма как да ги изследваме. И юни, и сега до трети ден си вървят добре, но на четвъртия забавят развитие, спират да се развиват и дегенерират.  Дали сега или след размразяването, нямаше да станат хора. Оцелялото ни е забавило развитието си по-късно и храним някакви надежди да си остане оцеляло и да го замразим. Ако се получи, ще сме 50:50. Искаше ми се да имаме 5-6 замразени преди операцията, ама вече ми изглежда трудно постижимо.

# 513
123, ПИД ли искате?

# 514
  • тук-там
123, кофти! Дано се задържи второто! При пид статистиката е 20% читави, не знам дали си струва при едно ембрионче.

Пухче, как си? Лежането дава ефект Simple Smile

Буба, как се чувстваш?

# 515

Буба, как се чувстваш?
На работа с пълна сила от понеделник Simple Smile. Не се чувствам особено,дори съм жизнена, имах дни бях и като парцал,но сега съм ок.

# 516
Да, Пухче, идеята е ПИД да направим.

# 517
123, кофти! Дано се задържи второто! При пид статистиката е 20% читави, не знам дали си струва при едно ембрионче.

Благодаря! Ще го изследваме независимо от статистиката. То тя на мен ми дава около пет % шанс за дете с моя яйцеклетка. Ако се водех от статистиката, щях да съм се отказала преди да започна Simple Smile

# 518
И аз съм за ПИД  в нашето положение,  избягват се безсмислени трансфери.
Mtz,  заболя ме гърба от лежане😂
Сега пък се притеснявам,  че гърдите преди да прокървя ме боляха много, а сега почти хич😕
Но пък от вчера доста ми се гади

# 519
  • In transit
Ааа Пухче гаденето е добър признак. На мен ми беше така до 4тия месец.
+123 стискам палци всичко да е наред при теб.
Буба и на теб стискам палци.

# 520
Да,  ама се чудя дали не е от това, че вече пия утрогестана

# 521
  • тук-там
Болката в гърдите е признак на висок прогестерон и респективно липсата на нисък. Гаденето е от нарастване на ЧХГ. (не са засължителни тези симптоми). Кървенето също е следствие на нисък прогестерон, така че нормално да не те болят и гърдите. Ще си го набавиш прогестерона, не се притеснявай!

# 522
На 17-ти ден след трансфера прогестеронът ми беше 30. Всички ми казват, че е идеален😕

# 523
Буба и на теб стискам палци.
Mikkey, благодаря ти.

# 524
Привет на всички. Днес ми излязоха имунологичните. Предписан ми е Валтрекс. С един от показателите съм леко над горна граница. Някой да го пие?

Общи условия

Активация на акаунт