Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 372

• 43 383
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Чилийките минаха границата.Изпуснаха ги.Пипат го по главата,Енгин не може да се движи.Лоша организация.Лудница.Това е фенската любов.Мариана,благодаря,че ни правиш съпричастни със всичко ,което се случва.

# 616

Ами тук кой ли снима...

Дано от цялата еуфория все пак някой да  е направил читава снимка.

# 617
  • Пловдив

Това на какво прилича - полицията е гола вода. Както се казва: феновете разкъсаха кордона.
Ако беше с дългата коса - косъм нямаше да му остане.
Добре, че се подстрига...

Последна редакция: нд, 12 авг 2018, 11:09 от mariana51

# 618

Това на какво прилича - полицията е гола вода. Както се казва: феновете разкъсаха кордона.
Ако беше с дългата коса - косъм нямаше да му остане.
Добре, че се подстрига...

Важното е, че беше успешно изведен и настанен в колата.
Да си ревизират обаче охраната за следващата му изява. Ако това е охранителят вдясно от Енгин - твърде е нисък.

# 619
# 620
  • Пловдив

Г-жа Дурак се мъчи с багаж.
До нея, вероятно асистента от групата снима...
А една фенка го прегръща - тия хора не мислят ли?
Или прегладнели там през нощта, са освирепели.

Линк със снимки: https://www.facebook.com/EnginAkyurekPy/photos/pcb.1173328212805 … ype=3&theater

# 621
Здравейте момичета!

Чилийките са по темпераментни и щяха да го разкъсат!Охраната , гола вода тук не можа да се справи.Едва Енгин
влезе в колата и едва колата тръгна.Дали е очаквал такава еуфория Енгин?

Видео,тук се вижда хубаво.

https://twitter.com/engingreekfc/status/1028551290815696896

Момичето успя да получи автограф, а на листа, пише: ,,Благодаря ви, че дойдохте в Перу.Обичам те.

Последна редакция: нд, 12 авг 2018, 12:09 от mari52

# 622

Да видим каква ще е програмата за днес?

Ще му дадат няколко часа адаптация и сигурно пак към някое студио за интервю. Като се сетя колко даде в Перу - тук също няма да са по-малко.

Дано обаче има охрана на ниво, че тези ексцесии на летището да не се повтарят.

# 623
  • Пловдив

Добро начало, после в "окото на бурята" и успешно излизане от летището.

# 624

В ТТ всички изразяват възмущението си от неадекватната охрана на летището.
Дотук /както каза Мариянка/ всичко си беше ОК.

Дали раничката му е оцеляла, че както го бяха натиснали за да му стигнат до косата... 
ooooh!

# 625
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=EiqmSxKwW4M

Видео, сборно с посрещането с по-хубаво качество.
Така ме разсмя една руска фенка. Пише: Добре направи, че се подстрига, напомпа мускули и в пълна сила почувства фенската любов. Темпераментниге дами, с китара, с песни, в атака на абордаж, разрушиха огражденията и полицията не можа да удържи на напъна.

Здравей Чили!

Довиждане Перу.
И тук е имало фенове, но охраната е на ниво.

Последна редакция: нд, 12 авг 2018, 13:28 от mariana51

# 626
Е, жив и здрав си е !
Хората пък се радват, че са успели да се докоснат до него...
Всеки с емоцията си.

Феновете са от цялата страна и за тях си е една мечта...

# 627

Дано аржентинките гледат тоя цирк на летището в Чили и да си вземат поука ,така ли ще го посрещнат!
За мен чилийките са доста невъзпитани, избутаха охраната и който можа да го достигне го галеше по косата ,прегръщаше, докосваше!
Малко в повече ми дойде тяхната любов! Не знам Енгин как се е чувствал?

# 628

Дано аржентинките гледат тоя цирк на летището в Чили и да си вземат поука ,така ли ще го посрещнат!
За мен чилийките са доста невъзпитани, избутаха охраната и който можа да го достигне го галеше по косата ,прегръщаше, докосваше!
Малко в повече ми дойде тяхната любов! Не знам Енгин как се е чувствал?

Ами те всъщност са били с добри намерения, но нещата излязоха извън контрол. Охраната действително не можа да предотврати обграждането. В един момент се вижда как Енгин с усилие си дърпа раничката за да успее да излезе.
Виж това, че обградиха колата - вече полицаите трябваше да се намесят по-строго.

Аз пак "забърках" нашето и тяхното време, че след малко ще настане моето обичайно демек работно - а то тогава ще има какво да се следи. Нали ще е ден.

# 629
Здравейте.
Не гледах посрещането онлайн, ама като го гледах сега, добре, че са го посрещали в много ранните часове на деня, защото лудницата да е била още по - голяма. Той се е видял в чудо чак тук. И добре, че има няколко часа(сигурно) до първата среща, та да може хем да почине, хем да дойде на себе си.

Ама така е: като се казваш Енгин Акюрек и си толкова обичан и харесван, и имаш толкова много фенове, които искат по някакъв начин да са близо до теб...аз го очаквах още на летището в Перу, но то се случи в Чили. Всички прегради изчезнаха за миг. Любопитна съм какво още му предстои да преживее в Чили с тези "луди" фенове.
Но въпреки всичко ще събере прекрасни спомени от Латинска Америка.

А и да не забравяме, че латинките са с гореща кръв.

Общи условия

Активация на акаунт