ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 16

• 20 743
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Ами постарай се и ти графично да не плача....много Wink

# 691
Е, ще плаче, много ясно, ние ще я успокояваме и така, както казва нейния любимец - нормалните неща от живота Joy

Close

Ама виж колко съм умна (както казваше Ванчето) - веднага пускам гифче да няма време да се разсърди Sunglasses

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 14:37 от Mosquita

# 692
Направо не можеш да ме спреш да ти се подмажа.

# 693
А нашият любимец какво казва?
Тони:Разбрах какъв и е проблема. Влюбена е, но са я отрязали.
Марио :Случват се такива неща.
Зайко:Мислено вкарва един в носа на Марио и вика Тони да го превърже. Dizzy Face Joy

# 694
Еми ок, щом не искаш хубава изненада, няма да има анкета. Жалко, бях се развълнувала.

# 695
  • София
Момичета, не съм чела, обаче не мога да не се включа.
Бе вашите емоционални изригвания ги преглътнах, но предателството на Роси, която е почнала да търси нов мъж на Зорница....като нож в сърцето ми е Joy

Моски, верно ли така съм направила???? Ни ми казвай, че и на Банков съм я давала, защото тогава официално ще отида при проф. Цонев да ми прави харакири или нещо подобно.

Ох, ужасни сте. Връщам се да ви чета, то се е видяло.

# 696
Моски, като заговаряме все за плитката на Зорница, сега направих едни заключения, с които може да ме обявите за луда вече тотално. На  фотосесия на Банков и Огнянова за 4ти сезон Зорница е с плитка и сезона не звърши хич добре за нея.  На фотосесията ѝ обаче с Марио за 5ти сезон е с пусната коса. Сега да се притеснявам ли докато видя новата фотосесия? Animal Joy Cat

Ох, бе Дона, как да не искам?

# 697
Моля ти се, искам изненада!

# 698
Не ти, Москито не иска. Трябваше веднага да си пльосне предположението...всъщност не позна напълно....ама свърши вече, няма дс е някаква  изненада Sad

# 699
Аре, бе, Доне, аз го изтрих много бързо, освен това не познах съвсем. Да са го видели най-много Ди и Зайко, те няма да кажат на никого. Стига си се цупила, значи, аз предупредих, че ще те дразним Joy

# 700
Оф, ужасна си, много е як с риза!

# 701
  • София
Не ти, Москито не иска. Трябваше веднага да си пльосне предположението...всъщност не позна напълно....ама свърши вече, няма дс е някаква  изненада Sad

Може да съм тъпа, ама нищо не разбрах.

Дона, и тримата ли снимат?

# 702
Роси, щото ме насолиха и аз изтрих много бързо това, което бях написала, затова не разбираш нищо. Simple Smile

# 703
Аз нищо не съм видяла и досега се чудих какво се случи. Моски, чакам да ме успокоиш, че фотосесията няма да е с плитка.

# 704
Роси, да, и тримата.
Имам изненада за новата тема, Москито обаче почти я позна и написа какво ще е в темата, обаче го изтри

Общи условия

Активация на акаунт