Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно -7

• 85 213
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
Утре трябва да пътуваме за Смолян, но се чудя дали да не отложим предвид пътната обстановка. Моля, ако някой пътува днес да сподели информация какво е положението.
От Пампорово надолу до Асеновград пътя е Ок.Инфо отпреди час.Възможно е обаче да има кратко затваряне в отсега Юговско ханче -Наречен,където имаше пропаднали скални маси вчера,ако има нужда от разушаване на скали.
Другия път Кричим -Девин мисля е затворен ,но ще е за малко.Ако вече не са го и пуснали.

Преди да тръгнете следете пътната обстановка тук http://www.api.bg/index.php/bg/

# 106
Дами, резервирахме в хотел Белмонт, за края на Август.
Веднъж сме отсядали там - 2011г.
Надявам се да не са свалили нивото..
Ако някой проявява интерес, ще дам информация.
Би ли споделила какъв пакет избрахте и колко е като цена? Имам оферта от х-л Камелия, малко по-скъпо е от мин.година, иначе е мн хубаво там, но проучвам все още и за нещо по-евтинко. Благодаря предварително!

# 107
Рали, виж Орфей. На нашето семейство е любим хотел.

# 108
Мерси, ей сега ще го преслушам ☺

# 109
Здравейте . Ние сме от Бургас и ще пътуваме на 10.08 за Пампорово . Колебая се между Орфей и Камелия. Моля , споделете мнения отностно местоположение , чистота , храната и не на последно място детски кът , с дете на 9 год. сме. И какви забележителности можем да видим наблизо. За две нощувки сме .

# 110
За Белмонт - ние ангажираме 2 стаи /в едната възрастен с 1 дете на 6г., а в другата възрастен с 1 дете на 1г./, с включена закуска и вечеря, за 5 нощувки.
Имат и апартамент, но дивана им не е удобен за спане /не и за възрастен с дете/.
Обади се на рецепция и питай за варианти, които те устройват. Нямам представа какво точно ви трябва.
Иначе местоположението на хотела на нас лично много ни харесва.
Били сме там 2011 - на меден месец Simple Smile

За Орфей - и там сме били.
Не ми допадна, че имаше моменти в които не успявахме да се доберем до джакузито. И то не заради многото почиващи, а заради персонала на хотела...
Същото беше и на блок масите - персонала, смесен с гостите на хотела.
Може на някой да му прозвуча като сноб, ама... Мисля че трябва да има граници между обслужващ персонал и клиенти.
Като изключим това /може към днешна дата да не е така/, другото ни хареса.

Последна редакция: пт, 03 авг 2018, 16:29 от Radost_79

# 111
За Орфей не съм забелязала обслужващият персонал да се храни с гостите. Това кога е било? Препоръчах хотела и на колежката си, която имаше гости от Дания и са останали очаровани. Анимацията пък беше любима на децата. Така те хем се забавляват, хем и ние с таткото спокойно хапваме в ресторанта.

# 112
Бяхме в Орфей преди 3 или 4 години.
Принципно всяка година ходим в Пампорово.
Пропускали сме само 2 години - когато се роди първото, а после и второто дете.
За Орфей - както уточних, към днешна дата може и да не е така. За другите неща нямам сериозни забележки.

# 113
Радост, интересуваше ме като цена как ви е дошло по-скоро, както и дали има хубав кът за игра отвън.
За Орфей - изглежда много добре, но и том няма инфо и снимки на външни забавления за деца, а на мен ми е важно. Поля72, как е хотела в това отношение? А анимация за около 2-годишни дали има?
За  х-л Камелия само хубави неща мога да кажа - апартаментите са чисти и просторни, храната е много добра, детският кът отвън е хубав, има и вътрешен. Басейнът е малък, но това като че ли е единственият минус. Просто ми се искаше хем да пробваме нещо различно, хем и по-евтинко да е,  но усещам, че  пак ще повторим. А за ол инклузив май не сме много, че сме по баирите през деня, та малко се обезсмисля...

Последна редакция: пт, 03 авг 2018, 19:00 от Pали

# 114
  • около Варна
Пристигнахме в Пампорово, пътят беше добре Асеновград- Смолян. В хотел Белвю съм, не съм впечатлена никак. Надявам се басейна и храната да са добре поне.

# 115
  И какви забележителности можем да видим наблизо. За две нощувки сме .

Кулата Снежанка,Обсерваторията Рожен,Широка лъка...

# 116
Пристигнахме в Пампорово, пътят беше добре Асеновград- Смолян. В хотел Белвю съм, не съм впечатлена никак. Надявам се басейна и храната да са добре поне.
Приятна почивка !

# 117
Рали, 135 лв. на вечер, общо за двете стаи.
С включена закуска и вечеря.
Като в едната стая ще сме аз с малката /на 1г./, а в другата съпруга ми с големия /на 6г./.

Силно се надявам времето да е на наша страна, а и на страната на цялата групичка тук.

Ще се радвам всяка да пише впечатления.

Хубава почивка на всички!!!

# 118
Благодаря, Радост. И на вас приятна почивка!

# 119
Рали, вътре има детски кът , но нашите деца са по-големи. Малкия играеше сутрин след закуска някакви игри на карти с аниматорките. Вечер детска дискотека, а след нея филмчета за децата. После имаше шоу за възрастни. До ресторанта навън има май люлки, но не съм излизала. Отвън пред хотела има въжени забавления. Но 2 годишно дете не знам как би било само без родител. Има електронни игри също, защото синковеца искаше монети, за да ги пуска. Щерката по принцип си беше с нас в повечето случаи. Бяхме със закуска и вечеря. Няма нужда от ОИ , тъй като след закуска тръгвахме из околността и се връщахме надвечер. Басейна, джакузито го ползваха сина и мъжа ми. Това преди две години. Но колежката ми бяха сега юли месец и също са останали очаровани, както и гостите им от Дания. Не съм била в Камелия и не мога да правя сравнение, но и аз му имам мерак.

Общи условия

Активация на акаунт