Астрология - 13 тема

• 56 684
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Има ли как да разбера - кога е най-подходящия ден за започване на нова работа в близките месец, месец и половина? Имам тази привилегия.

# 616
След излизането на Меркурий от ретроградна фаза, което е след 07.12.

# 617
Има ли как да разбера - кога е най-подходящия ден за започване на нова работа в близките месец, месец и половина? Имам тази привилегия.
за  момента на подписване на договор се има предвид Меркурий. Също транзити на планети в  6 дом или 2 дом.

# 618
  • в 1001-та нощ

Можеш да оставиш данните си - да разгледаме.

# 619
  • София
за  момента на подписване на договор се има предвид Меркурий. Също транзити на планети в  6 дом или 2 дом.
Подписване и започване е едно и също да кажем. Но това с транзитите не ми стана ясно.

И аз така разбрах

Алена, какви данни? Какво разбирате под реална дата/час на раждане? Знам в колко съм роден.
Може, но на лични става ли?!

# 620
За работа:
Запомняйте си  дата,час, място в момента на подписване на договора.  Важен е моментът на подписването, независимо колко дни преди това сте преговаряли и кога реално ще започнете.

# 621
  • в 1001-та нощ
Подписване и започване е едно и също да кажем. Но това с транзитите не ми стана ясно.

И аз така разбрах

Алена, какви данни? Какво разбирате под реална дата/час на раждане? Знам в колко съм роден.
Може, но на лични става ли?!

Може и на лични - дата, час и място на раждане Simple Smile Например - 05.10.1973, 11:32, Шумен

# 622
А аз може ли да оставя данни за разглеждане , интересува ме главно личен живот , кога е подходящо за дете и сватба, пък може и нещо за мен като личност? 17.05. 1991г , град Русе, час 12:46 на обяд
Благодаря

# 623
  • в 1001-та нощ
В момента Уран квадратира нодалната ос до тао квадрат, а в края на месеца - фигурата ще се затвори до голям квадрат от Венера - анаретно.

При мен ще е интересно, защото Уран ще ми тригонира Слънцето, а Венера ще прави секстил към него.

# 624
  • София
Здравейте 😊
Реших да си погледна солара за следващата година, че тази нещо много почва да ме дразни и какво да видя соларен асц в 12 дом натален.
Изчетох сума ти и апокалиптични неща. Аз съм в две чудения, първо като си имам натоварен 12 дом по принцип и този соларен асц пада върху слънцето не би ли трябвало да не е толкова пък трагично и второ дали да търся вариант за пътуване и да го сменя по някакъв начин.
Слагам карта ще съм благодарна за коментари 😊

# 625
  • в 1001-та нощ
Аз не вярвам в тези опити за надхитряне на съдбата - с релокацията при солар. Слънце-Плутон на сол.Ас - вероятно предстоят големи личностни трансформации.

# 626
Аз не вярвам в тези опити за надхитряне на съдбата - с релокацията при солар.

Ако и по други предиктивни техники се очертава слаба или неблагоприятна година, колкото и да местите солара – все тая. Освен това въпросната "релокация на солар" е недоказана на практика техника – за нея много се говори, но малко са потвържденията дали наистина работи.

# 627
  • София
Благодаря момичета,
А как ще коментирате солара при това положение...

# 628
  • в 1001-та нощ
По-същественото, като прогноза е базирано на транзити, прогресии, дирекции, както и къде попадат затъмненията. И след това - в солара бих погледнала дали слънцето е ъглово, в кой дом, както и кой е най-точният му аспект. Евентуално и дизпозитора му.

От приложената карта е видно, че по транзити - много мощно ще действа съвпада му с Плутон. Това дълъг транзит. Видно е, че и Сатурн ще мине през Слънцето и то с Южния възел. През ретроградната фаза лятото - Сатурн и възела ще се движат заедно назад. А след това при директен ход - Сатурн пак ще мине през Слънцето ти.

По дирекции - Сатурн и нодалната ос сменят знак, Уран в квадрат с Марс и Марс в опозиция на Хирон. От затъмненията - първите две в началото на годината са  в близо до слънцето ти и върху оста на взаимоотношенията. По прогресии Луната ще мине над Уран. Годината ще е значима и запомняща се. Предпочитам да не давам готови изводи. Ще си осмислиш сама Simple Smile

# 629
  • София
Мерси Аленка 😊
ще помисля върху написаното, ама на първо четене от това дето си написала пак връзките и взаимоотношенията ще са на  преден план Simple Smile охх, аз се вкарах в някакъв филм с болници, и още по-гадни неща като четох днес Sad

Общи условия

Активация на акаунт