Астрология - 13 тема

• 56 763
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Предполагам, че ползваш сайта логната в него. Можеш да поддържаш база данни - с твоята карта, карти на твои близки, приятели ... По такъв начин се създава и карта на  "събитие". Там, където се указва пола - има опции "мъж", "жена" или "събитие" (event). Например - създаваш карта за Коледа - с "дата на раждане" 25.12.2018г., място Варна (или където ще си), а за пол въвеждаш - "събитие", час на раждане - час на събитието. Раждането на даден човек е събитие, както и даден момент в живота.

След това правиш синастрия между твоята карта и картата на събитието. Когато гледаш транзити към натал за даден ден - винаги се задава някакъв час през деня. Ако часът няма значение в случая, и гледаш общо за деня - въведи часа си на раждане или 12:00.

Благодаря, направих го.
Но отново не ми дава аспектите на табличка под картата, както е при натална карта.
А аз не мога да ги разбера от картата, виждам че Марс прави аспекти, но какви не знам.

Исках да видя аспекти на Марс и Плутон, ако имате предложение за някой сайт, където се изписват тразнзитите като за първокласници  Grinning - съвпад, квадрат, тригон и т.н. ще съм благодарна Simple Smile  

Защото според мен, натален и транзитираш Плутон са в или в съвпад или в опоцизия и другия покостник Марс също не го играе много мирно в картата ми. А пък Юпитер след няколко часа е в Стрелец и  го чаках 12 г. да си дойде при нас, но явно няма да е съвсем розово пак  Tired

# 526
В началото на темата с червено пише:
Нека бъдем заедно и напреднали и начинаещи - да се учим едни от други, да си помагаме, да се подкрепяме в духа на това древно знание
Вместо да пишем какво трябва да бъде и да не бъде в тази тема, по-скоро отговорете на въпросите (който може), момичето е дало въпрос за избор на дата за преместване в ново жилище.
Темата е интересна според  мен.

# 527
В началото на темата с червено пише:
Нека бъдем заедно и напреднали и начинаещи - да се учим едни от други, да си помагаме, да се подкрепяме в духа на това древно знание
Вместо да пишем какво трябва да бъде и да не бъде в тази тема, по-скоро отговорете на въпросите (който може), момичето е дало въпрос за избор на дата за преместване в ново жилище.
Темата е интересна според  мен.
Ами нека си сложи ректифицирани данните.
(имаше случай, дето се втурнахме да четем картата, а тя се оказа с неточен час.)

# 528
*Serendipity*, ами аз ти написах как можеш да си видиш/прочетеш аспектите между транзитни и натални планети Simple Smile

# 529
Моят сатурн е в 7 дом, заедно с Уран определено не мисля че води до такива крайности, сатурн прави квадратура със слънце в 5 дом и меркурий в 4, имам две деца и страхотен мъж, нямаме сключен брак и подпис. Не се съсредоточавайте само върху сатурн в 7 дом, емоционално сдържани и сухари също не сме Simple Smile

Не се съсредоточаваме, ти явно имаш компенсиращи аспекти, както каза Сотис, за нейна позната.Simple Smile Определено за мен обаче Сатурн в 7-ми дом е предизвикателство в личните взаимоотношения. Пък и като добавим Венера в Козирог, в 12-ти дом и картинката е чудничка! За сухари и сдържани категорично не сме!:smile:

Не мога да преценя до колко са компенсиращи, сатурн и уран са в 7 дом в стрелец, сатурн прави квадрати със слънце в 5 дом и меркурий в 4 дом и двете в дева ( тези квадарати според мен изрзяват по - скоро трудностите ми в семейството което съм отгледана от баба ми и т.н.) , отделно уран прави секстил с венера във везни в 6 дом и квадрат с юпитер в риби в 11 дом. Реално тук преобладават квадратурите в картата ми, освен един тао квадрта който е в други домове, идеята ми е че наистина е възможно след като да кажем научиш някаква част поне от уроците си сатурн не действа толкова фатално. Simple Smile

# 530

Не исках да предизвиквам дискусия, въпроса е, че наистина ми е интересно какво ще каже астрологията по въпроса за преместването, но все още не съм достатъчно напреднала за да си отговоря сама. Прилагам и карта, защото наистина мога да съм полезна на някой.  Kissing Face

# 531
*Serendipity*, ами аз ти написах как можеш да си видиш/прочетеш аспектите между транзитни и натални планети Simple Smile

Уж чета  внимателно и всичко, вероятно съм пропуснала поста ти Simple Smile
Да, как съм успяла да го пропусна. Намерих го и точно това исках!
Благодаря! Flowers Hibiscus

# 532
  • в 1001-та нощ
Здравейте, мога ли да попитам кога до края на месеца е най-подходящо да се преместиш в ново жилище?

Хм, в конкретния случай - твърдо, планирано, гарантирано ли е местенето. Само жилището ли сме сменя или се пренасяте при някого?

Меркурий У4 - е пред съвпад със Сатурн и Уран - в 6 дом, но ... му предстои ретроградие на градуси преди двата натални обекта и "ще се върне назад". Ще тръгне директен на 7 декември, ще влезе в 6 дом отново на 17 декември и ще направи съвпад със Сатурн и Уран в края на месеца след Коледа.

# 533
Хайде да е честит Юпитер в Стрелец - на трон Simple Smile

# 534
  • София
И да видим какво ще донесе на слънчевите Стрелци... Kissing Heart

# 535
Аз съм със Стрелец в пети дом,  асцендент Лъв, Юпитер в Лъв , та чакам и за мен хубави събитията 😇🙃надеждата е важна !!!

# 536
През цялата 2019, Юпитер и Сатурн ще бъдат в най-силните си позиции, тронови, това не се случва често и може би децата родени в този период ще бъдат късметлии Simple Smile
Но това е много обобщено де, вярвам, че няма да липсват и предизвикателства, защото Юпитер дава разширение, което не винаги е добро, пак зависи от натала и позициите.

# 537
  • в 1001-та нощ
Ами погледни кога Юпитер ще прави тригони към тях и дали Юпитер е в 1 или 12 дом.

Аз съм слънчев Стрелец,  с голям огнен тригон, който в момента е активиран от Нептун (натално е връх на големия огнен тригон, а по транзити е на АС). Сега в играта ще влезе и Юпитер (У9, У10 и У1). При транзита си в знака - ще направи съвпади с К9, нат.Нептун, МС, нат.Слънце и тригони към нат. Луна и Юпитер. Разгледала съм важните моменти Simple Smile

# 538
Аленка, важни теми се активират при теб май и все за хубаво 🤗

# 539
sladkoto_agi, погледнах ти картата в JH, според часа, който си предоставила. Според нея, в момента си в период (Даша ) на Венера, а тя се намира в свой знак,  в 5 дом, който не отговаря за нов дом и местене. Лично аз не виждам темата за местене да е активирана и подходящото време за местене  до НГ.
След 19.03. 2019, до 14 юни ще се включи планетата, която отговаря за твоят дом , жилище,(Меркурий) може би тогава ще е удачно преместването, но трябва да внимаваш с големи заеми.

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 23:20 от Катерица

Общи условия

Активация на акаунт