Астрология - 13 тема

• 56 700
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте     
Имам Въпрос - Как да разбера дали имам ретроградни планети в наталната карта и кои са те?

# 601
Здравейте     
Имам Въпрос - Как да разбера дали имам ретроградни планети в наталната карта и кои са те?

В наталната карта ретроградните планети са означени с R. В някои софтуерни програми това се прави в настройките, по подразбиране може да не  се показват.
По  дата, час и място на раждане,  може друг човек да ви отговори на въпроса.

# 602
  • SF
Утре, 19.11., ми е много важен ден за едно изследване, за което съм притеснена. Погледнах транзитите си за утре и какво виждам - транзитно слънце е върху натален Нептун, транзитна Венера е върху натален Меркурий 24 градуса във везни, (където е Сигма), и транзитна Луна е върху натален Хирон в 6-и дом.
Какво говорят тези съвпади?

# 603
  • в 1001-та нощ
Слънцето ти съвпада с нат.Нептун, който е У6, и както споделяш - съществената тема ще е здравната. Тр. Луна в 6 дом върху нат. Хирон - емоционално ще си потопена в това. Венера върху нат.Меркурий - тя управлява АС, а Меркурий е в 1 дом и - ще се отнася за теб. Хубаво е, че Венера вече е директна, но Меркурий е ретро, и това + аспекта с Нептун - може да има някакви неясноти или объркване.

# 604
  • в 1001-та нощ
На 27 ноември в 11:15 - Меркурий изгаря в лъчите на Слънцето, там ще е и Юпитер - в началото на 6-я градус на Стрелец. Ще бъдат в квадрат с Марс, а той в секстил със Сатурн Simple Smile. Венера е в сходяща опозиция с Уран и заформят голям квадрат с нодалната ос и Луната.

# 605
Здравейте, има ли тема за синастрията? Искам някой да ми разгледа партньорска карта или там както се нарича..

# 606
  • в 1001-та нощ
Не следя много раздела и  не зная дали има отделна тема. Можете  и тук да попитате, а ако има желаещи да отговорят - да го направят. Като качвате карта - уточнете дали часовете на раждане са реални и ректифицирани. Задълбоченият анализ е многопластов, не съм сигурна, че някой би влязъл в такава дълбочина, но поне каквото се вижда на пръв поглед - може да се коментира.

# 607
  • SF
Слънцето ти съвпада с нат.Нептун, който е У6, и както споделяш - съществената тема ще е здравната. Тр. Луна в 6 дом върху нат. Хирон - емоционално ще си потопена в това. Венера върху нат.Меркурий - тя управлява АС, а Меркурий е в 1 дом и - ще се отнася за теб. Хубаво е, че Венера вече е директна, но Меркурий е ретро, и това + аспекта с Нептун - може да има някакви неясноти или объркване.

Само това ми липсва!!...
Не искам нищо да се обърква и да ме заблуждава. Да, влагам много емоция. Тр. Луна съвпад с натален Хирон в 6 дом - тя само днес ще бъде там и Сленцето върху Нептун - дано му даде светлина и сила! Толкова значими и знакови ми изглеждат тези съепади на светилата с Лечителя в шести дом и с уоравителя на шести дом.

# 608
  • в 1001-та нощ
Esmee, надявам се ан добри новини от теб Simple Smile

# 609
  • SF

Благодаря!!! И аз. Утре сутринта ще ги знам.

# 610
При мен обаче ретро Меркурий си се проявява в пълна сила.
Днес имаше проблеми с влаковете, много бяха спрени, даже колеги не можаха да дойдат на работа.
Отделно, онзи ден си поръчах нещо по интернет и днес получих имейл, че има проблеми с картата, с която съм платила и трябва да въведа нова. Това ми се случва за 1-ви път.
На работа е страхотна каша, имам чувството, че ми говорят на китайски.

При мен ретроградието на Мерк винаги се усеща по един или друг начин, може би защото е У1 и 10Д

# 611
  • SF

Благодаря!!! И аз. Утре сутринта ще ги знам.
А пък ретрограден Хирон ми съвпада с К6..... Това как не съм го видяла вчера..

# 612
  • в 1001-та нощ
...
Отделно, онзи ден си поръчах нещо по интернет и днес получих имейл, че има проблеми с картата, с която съм платила и трябва да въведа нова. Това ми се случва за 1-ви път.
...

Звучи, като фишинг, внимавай!

# 613
Още в 9 и 15 всички системи се бъгнаха, тока спря :d след това доставката на пица се забави 1 час, вярно че има сняг, но по-скоро е заради Меркурия Grinning Хората засядаха в асансьора и някои не можеха да се измъкнат 1 час, а други вървяха 18 етажа по стълбите :d
Освен че умрях от глад като цяло тия неща дори накараха работния ми ден да мине по-бързо и забавно.

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 22:32 от Apple Poe

# 614
...
...

Звучи, като фишинг, внимавай!

Аленка, ще следя кога ще изтеглят парите и от коя сметка. Ако видя нещо нередно веднага ще алармирам.
Иначе поръчката е от амазон, досега не съм имала никакви проблеми с тях.

Общи условия

Активация на акаунт