или поне да не те боли толкова! а аз Валент, в първия постинг на всяка нова тема над списъка с декемврийчета от Това сме ние се отваря линк към цяла страничка с разни видове инфо за доста от мамите и бебетата - разгледай и хайде и ти разказвай! Това е дело на Смайли, да си я похвалим! освен това от този първи постинг можеш да разгледаш и сайта, където са повечето снимки от общите ни срещи, а и да отидеш във всяка от старите ни теми, които са май към 30-ина вече!
И Ежко доста 'говори' - една от думичките, които май по-рядко се срещат на този етап, е 'долу' - той е предпазлив и рядко тръгва да слиза сам, ако теренът е неразработен и просто си казва, че иска да слезе, така е и когато му писне на столчето за хранене... а и нали над нас е апартаментът на баба ми, който по-често е празен, но там е пералнята и др. под. и често си казваме, че отиваме горе-долу, ама той и за двете посоки понякога си казва 'долу'
ей, моля ви, помагайте с идеи за сватбен подарък - че нещо много безидейна съм, а сме на сватба на 17-и: тя е българка, той-германец и там ще си живеят основно, т.е. трябва да е нещо по-лесно преносимо... дайте нйякоя идейка, особено (полу)чужбинските мами
само да вметна: не обичам много практичните подаръци, май до 50 лв. можем да отделимлека нощ!

какво го мажеш ... или как ще се оправяш сега 

а привечер...7./8 
Та, аз в никакъв случай не бих купила икона, на нашта сватба получихме 11 броя 

Начинът сигурно е елементарен, обаче аз съм си новак въобще във форум и гледам като теле в железница.
А пък много искам да го видите и моето слънце. 
Дано не боли толкова ужасно, колкото изглежда в близък план. И аз препоръчва Дефламол, въпреки че следите остават. По едно време се горях направо като инквизитор и сега си нося белезите.
Можеш да вземеш някакво пано за стена, примерно.
"Кът"ка си там нещо, ам-ам ли ма-ма /за нея е едно и също/, баба /обаче ако знаете как го изговаря.../ и такива бебешки историйки. Казват, че в яслите бързо започвали да говорят. Аз не бързам толкова, обаче вече ми се иска да може да каже поне като я боли, за да знам защо плаче нощем, най-вече.

.