Декемврийското хлапе хукна вече на море!

• 14 983
  • 286
  •   2
Отговори
# 15
Криси, горкичката, дано все пак мине скоро, колкото и да казваш, че ще е за цял живот Cry или поне да не те боли толкова! а аз  Embarassed не мога да разбера къде точно си се заляла? и друго да си призная - покрай тази тема с татуировките преди време, в един момент се зачудих ти дали не си се 'дамгосала' по този начин, а то каква неприятност...

Валент, в първия постинг на всяка нова тема над списъка с декемврийчета от Това сме ние се отваря линк към цяла страничка с разни видове инфо за доста от мамите и бебетата - разгледай и хайде и ти разказвай! Това е дело на Смайли, да си я похвалим! освен това от този първи постинг можеш да разгледаш и сайта, където са повечето снимки от общите ни срещи, а и да отидеш във всяка от старите ни теми, които са май към 30-ина вече!

И Ежко доста 'говори' - една от думичките, които май по-рядко се срещат на този етап, е 'долу' - той е предпазлив и рядко тръгва да слиза сам, ако теренът е неразработен и просто си казва, че иска да слезе, така е и когато му писне на столчето за хранене... а и нали над нас е апартаментът на баба ми, който по-често е празен, но там е пералнята и др. под. и често си казваме, че отиваме горе-долу, ама той и за двете посоки понякога си казва 'долу'

ей, моля ви, помагайте с идеи за сватбен подарък - че нещо много безидейна съм, а сме на сватба на 17-и: тя е българка, той-германец и там ще си живеят основно, т.е. трябва да е нещо по-лесно преносимо... дайте нйякоя идейка, особено (полу)чужбинските мами newsm78 само да вметна: не обичам много практичните подаръци, май до 50 лв. можем да отделим

лека нощ! Heart Eyes

# 16
  • 42.016399,23.101179
Айде и ние да се разпишем! Stop
Ванилийка настръхнах като видях снимките. Ние пък сме много страхливи и изобщо не сме по катеренето. Понякога я е страх дори от пясъчника да излезе и или ме вика за да се подпре на мен или излиза с пълзене. Направо и тя е за леене на куршум, ама пък ако тогава вземе че стане като Дани ще има да ми се изправя косата. smile3511
  За разлика от катеренето с гърнето имаме голям напредък, вече дори не ми дава да и слагам памперс. От вчера започна да си казва дори когато сме наввън и стиска докато не си избере сама кое дръвче или цвете да напишка. Затова вече преминахме на памперс-гащички, вършат ни много добра работа. Laughing
Valent аз също работя, по заместване като учител. Едвам чакам да свърши и юни за да си почина малко и да си видя хубаво детенцето. Виктория ходи на ясла, но за по няколко часа на ден-докато мама си дойде от работа. Всъщност в яслата сме с връзки защото свекито работи там и за сега ходи с голямо удоволствие.
Eli cz,  я разказвай за новите преживявания на Емката.
Криси добре си се подредила. Изгореното наистина боли мммного, мажеш ли го с нещо? Не само в Курило, а на всякъде децата масово са болни, плъзнали са всякакви вирусчета. А и как иначе с това шаантаво време и тези резки смени на температурите. Wear Umbrella  Nature Sunny

# 17
да бе забравих да уточня - това ми е левия бедър Mr. Green Mr. Green
мажа го с някакъв Костинбродски чудотворен крем - ша видим.........боли мамичката му и мехур #2gunfire

# 18
viki1
лелелле ужас... страшна гледка  Sick какво го мажеш ... или как ще се оправяш сега  ooooh!

Valent
и аз като маймунката щях да ти предложа да прочетеш началото на темата има доста инфо... пък другото постепенно  Wink

Мймунка
за подарък... ако се сетя нещо ще пиша... ама кажи колко са млади, и въобще най добре разпитай роднините на булката или самата булка за предложения  newsm78

За катеренето, няма проблем, навсякъде се качва, даже вече сама се качва на столовете ни за седене, но ме вика ЪЪЪЪЪ като иска да слеза, като е по лесно си слиза сама, вече се е понаучила май е се пада, и понякога се замисля дали да си пробва силите  Wink Grinning

Ох Марси,
не ме питай  ooooh!
Ние сме при татито в гори Тилилейски  Crazy Laughing вчера ходихме до една хубава детска площадка в съседното село, че тук няма  Crazy а накрая мъж ми реши че ще мие колата, и аз разбира се му набутах и Емката, да имат и двамата занимавка, кога слизам да ги видя по едно време нашата муха мокра до ушите, и си играе с маркуча  ooooh! да не ви казвам че макс през деня да е било 12.градуса Tired а привечер...7./8  newsm78 уффф много се ядосах, преобличах я бързо, ама днес ми се събуди с едни водни сополи, цял ден тече като чешма  newsm78 малко и кашля ... ама рядко
Давайте акъл какво да я правя... цял ден само я обличам  Tired да не й е студено, утре цял ден дъжд го дават  ooooh! и пак 12.градуса за нашия край Crossing Arms

# 19
  • у дома
Крис, лошо си се изгорила, за изгорено само Дефламол признавам аз - но твоето е много лошо мехурче, дано си уцелила мехлема и да ти мине скоро мила ...  Praynig Hug Praynig

# 20
Добро утро,

Маймунка, за подарък ми хрумват разни български неща, но не знам мъжа й доколко е фен на такива. Въпреки, че всичките ни приятели от смесени бракове там, мъжете немци имат купища сувенири, много повече от нас, българите  Simple Smile Та, аз в никакъв случай не бих купила икона, на нашта сватба получихме 11 броя  Shocked Явно всеки си е мислил, че е нещо хубаво, българско и малко и можем да си го занесем в Бон. Хрумват ми красиви гювечета (верно, тежки са за носене, но ще се използват според мен), някаква дърворезба или пано от типа на тия китеници, дано се сещаш  Embarassed Успех!
Крис, много зле изглежда изгоренето и знам от опитколко боли  Cry Бързо д а се оправяш!
Фъстъче, на кое издателство бяха онези книжки, че  в момента поръчвам сума ти книги и да ги туря и тях в списъка?  Sunglasses
Ох, ставам, че ме дърпат за ръкава  Laughing

# 21
  • София
чоча, днес ни е първи ден с памперс-гащи (на Либеро е взел мъжото...). Наистина е по-удобно - като реша смъквам ги, слагам я малко на гърнето. Щото с ония докат ги разкопчая и извадя и ... За спането мисля да си я оставя с обикновени памперси. Иначе не всеки ден върши нещо. Знае за какво става дума, но понкога не иска. С обикновени гащи в къщи я пробвах 2 пъти и 2та пъти се напика на 5тата минута и затова реших на памперс гащи да минаваме Simple Smile Гърнето седи прибрано и не й позволявамд а играе с него. Вади се само за "действието" и после го прибирам в банята. 2 пъти понечи да си игаре с него и аз категорично и забраних и й обясних, че това е само за ако и пиш, а не е играчка. И вече не си играе. Най много да сложи Боби (куклата й) да "пииии" (пиш демек).

Уча Реклама в НБУ (това за който ме беше питал какво точно уча). Имаме обаче и такива предмети като Корел Дроу, Фотошоп например. Те ни дават основни познания за това как се работи с въпросните програми. Тези, които учат Графичен дизайн имат много повече такива часове. Освен това при нас са по желание, а при тях задължителни Simple Smile (Валент това е и за тебе да се запознаеш с това какво правя аз Wink )

Маймунка, и аз ще ти кажа - не купувайте икона! Гювечета са добра идея Simple Smile

# 22
Здравейте, мами! Two Hearts

Благодаря за информацийките. Hug Предстои ми здраво търсене... Айде и още един въпрос сега. Мъчих се, мъчих се и все не мога да кача снимка на лещичката. newsm12 Начинът сигурно е елементарен, обаче аз съм си новак въобще във форум и гледам като теле в железница. Banghead А пък много искам да го видите и моето слънце.  Nature Sun With Face

Гледката на изгореното е направо стряскаща - като от някой филм на ужасите. cry Дано не боли толкова ужасно, колкото изглежда в близък план. И аз препоръчва Дефламол, въпреки че следите остават. По едно време се горях направо като инквизитор и сега си нося белезите.

За подарък, Маймунка, ти препоръчвам да вземеш някакъв сувенир, така по-представителен и изящен. Защото със сигурност всеки е намислил по нещо домакинско, пък и те в Германия не страдат много по такива уреди, така че бързо ще се забрави. newsm50 Можеш да вземеш някакво пано за стена, примерно.

Моето Дилянче да ви кажа също не иска да говори. Абсолютно всичко разбира, обаче е голяма коза с приказките. box "Кът"ка си там нещо, ам-ам ли ма-ма /за нея е едно и също/, баба /обаче ако знаете как го изговаря.../ и такива бебешки историйки. Казват, че в яслите бързо започвали да говорят. Аз не бързам толкова, обаче вече ми се иска да може да каже поне като я боли, за да знам защо плаче нощем, най-вече. Weary

# 23
  • София
Valent, качаваш снимка някъде в нета (напр. www.bg-photo.com, www.snimka.bg, www.webshots.com или някъде другаде). След това като пишеш постинга има едно бутонче с картинка на него. Като го натиснеш се появява И трябва да пейстнеш адреса на картинката м/у тези двете. Надявам се ясно го обясних...

# 24
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте
Криси можеш да мажеш изгореното с мас и невен или с олио с изкиснат жълт кантарион. След това не остават белези. Аз имам белези по краката и са много грозни, но след като са ме мазали с калъчево /с кантариона/ други не са останали.

Аз само за малко се вясвам, че имам много работа и после трява да се приготвям за последните изпити и абсолвенстси бал. Янче ще стискам палци на 16-ти, нашите изпити са от 17 до 19-ти

# 25
  • 42.016399,23.101179
Raika снощи заправих да ти пиша за бълхите, и ние си ги донесохме от село. Всъщност по нас и детенцето не ходят, заселиха се в котката, а тя горката никаде не излиза и само се чеше като крастава. Къпах я няколко пъти с противопаразитен шампоан, но без желания ефект затова днес се обадих на ветеринарната и докторка, която ми препоръча FRONTLINE спрей. Обясни ми че е напълно безвреден и котката може да започне да се гали веднага щом и изсъхне козината, можело също да се напръскат ъглите на къщата и местата където е най-възможно да има такива гадини.
Eli cz очаквах преживяванията ви да са само приятни, а то каква била работата. Пробвай да я мажеш с някакво загряващо кремче от рода на "Хустагил" или "Пулмекс бебе", при нас винаги са имали ефект.
Маймунка съжалляявам, ама никакъв ъкъл немога да ти дам, нито съм правила сватба нито съм била на такава международна. Ама не ми се струва лоша идеята да ги попиташ какво искат, по филмите съм гледала че на запад  младоженците даже си правят списък с нещата от които имат нужда. newsm78

# 26
Я да видим сега дали ще се видим най-накрая smile3508

# 27
Айде стига де!  smile3511 Направо ще се гръмна вече! Но не и преди да съм успяла! Rage

# 28
  • София
Valent, скъпа, пусни ни направо адреса ние ще погледнем там  направо Simple Smile Понянкога има проблемис ъс самите сайтове, където са сниките и затова може да не излиза...

дезиг, ще стискам палци и на вас:) успех!

# 29
  • София
Здравейте и от нас,

Валент, най-вероятно снимката ти е голям размер, ще се наложи да я намалиш, преди да я качиш в нет-а.  Можеш да ни пуснеш линка към албума ти, ние ще си го разгледаме  Grinning

Вики1, ужасно изглежда изгореното, но с това чудодейно Костинбродско мазило, вярвам че ще се оправиш. Тези бъркочи на Азис бабата май ги правеше newsm78. Пък после като завъртиш кълки  newsm68 Laughing.

Успех на учащите Янче и Деси и да си вземат всички изпити от раз newsm10.

За гърнето аз за сега се предадох. Онзи ден напика сигурно 25 чифта гащи. Пищи от гърнето, пищи като се е напикал. И сега сме отново с памперс. Но интересното е, че отвреме на време си казва пиш, явно когато върши работата в пампата и ако, вършейки в момента голямата работа. Ще изчакам седмица-две и дано вече трайно се затопли за да продължим опитите.

Ели, дай на Еммката панадолче 2-3 пъти на ден. Така вътрешно ще я загрееш. Бързо да се излекувате.

Дали се изказах, забравих вече какво щях да казвам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт