На море в България 2018! - 3

• 68 049
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ето и малко снимки. Днес в морето има червен флаг и сме в басейна.

# 196
Много хубави снимки Simple Smile)))

# 197
  • София
Не е по темата, но разбира се малкото вдигна 39,5 и искам да препоръчам д-р Бъчваров в поликлиниката в Царево. Една стотинка не ми поиска. Доктор в Серенити има, деликатно ме отряза и ме прати да си търся педиатър. Жесток минус от мен!

# 198
Здравейте, интересува ме има ли в Несебър на автогарата място за съхранение на багаж?
Приятна вечер!

# 199
В морето няма водорасли и е спокойно.
Само че за да влезеш в морето трябва да пребориш ивица с камъни. Между другото снощи в Приморско говорих с местен познат, зимата строител, който ми сподели, че при ремонта на Сиренето всичко е заминавало в морето . Мерси съм.

Явно на всеки му харесват различни неща. Чета във Визит мнения от вчера, тоест докато съм в Приморско Дел сол и все едно пишат различни хотели.

Аз пък искам да се оплача от тазгодишните майки по плажа. Ако пишат тук - да се чувстват поздравени с една дълга. Първата - изпика си детето до чадър на първи ред, втората - изми си детето, което повърна във водата и третата, която си хранеше бебето във водата, то се задави и повърна в морето. Простотията и липсата на елементарна култура са безгранични.

Аааууу отврат. Това на кой плаж сте го видяла. То не, че не е навсякъде.
Иначе много неприятно, че сте остнали недоволни от първият хотел.

Последна редакция: ср, 08 авг 2018, 20:16 от make41

# 200
От следобед сме в Приморско Дел Сол! Харесва ми. Не издържах след една руладина (кюфте омешано с грах), която беше изпържена с косъм в Томас резидентс.Това преля чашата. Благодарна съм на Визит, че в топ сезон и примамлив Лост минит направиха всичко вэзможно да ме преместят срещу доплащане .

Русалка, бъркаш за Перла. Днес бяхме на плажа при бар Интрига - кристална вода с леки вълни.

Как е положението на плажа - има ли достатъчно чадъри и шезлонги? Колебая се между Приморско Дел Сол и няколко хотела в Албена. За края на август говорим. От изчетените отзиви най-много ме притесниха мненията, че на плажа реално няма места за всички почиващи в хотела.
А, и за паркинга се интересувам. Има ли такъв изобщо и каква е цената му?
По принцип клоня към Албена на 99%,  но в този период дават пак валежи, които обичайно са по-изразени на Северното черноморие, та се загледах и на юг...

# 201
  • София
Здравейте, интересува ме има ли в Несебър на автогарата място за съхранение на багаж?
Приятна вечер!

В новия град като че ли няма обособена автогара, различните превозвачи са си избрали определени места, на които спират.
Ако има такава, то трябва да е в стария град, макар че не виждам къде може да бъде.
Дано има някой с по-категорично мнение.

# 202
От следобед сме в Приморско Дел Сол! Харесва ми. Не издържах след една руладина (кюфте омешано с грах), която беше изпържена с косъм в Томас резидентс.Това преля чашата. Благодарна съм на Визит, че в топ сезон и примамлив Лост минит направиха всичко вэзможно да ме преместят срещу доплащане .

Русалка, бъркаш за Перла. Днес бяхме на плажа при бар Интрига - кристална вода с леки вълни.

Как е положението на плажа - има ли достатъчно чадъри и шезлонги? Колебая се между Приморско Дел Сол и няколко хотела в Албена. За края на август говорим. От изчетените отзиви най-много ме притесниха мненията, че на плажа реално няма места за всички почиващи в хотела.
А, и за паркинга се интересувам. Има ли такъв изобщо и каква е цената му?
По принцип клоня към Албена на 99%,  но в този период дават пак валежи, които обичайно са по-изразени на Северното черноморие, та се загледах и на юг...

Аз на безплатния плаж към хотела не ходя и няма и да ходя. Чувам от други гости, че местата не достигат. Ние лично паркираме на поляната пред хотел Аврора, паяк не минава. Мисля, че платеният им е пълен.

# 203
Благодаря, сторм! Надявах се друго да кажеш, ама.... Май ще избера Албена за поредна трета година...

# 204
  • There I was on a July morning
Благодаря, сторм! Надявах се друго да кажеш, ама.... Май ще избера Албена за поредна трета година...
И по-добре, вместо да се навираш в навалицата на Приморско... Иначе, ако търсиш по-спокойни плажове там - може да продължиш от Северния плаж към Перла, или от Южния - към ММЦ.  Peace

# 205
В темата за Приморско днес пуснах снимка от Перла - рай. Може би защото шезлонг и чадър са с идея по- скъпи.

# 206
На Влас 9лв чадър ама не на централния плаж а на този пред Гранд хотела.Не сме питали за шезлонг ,защото нямаше свободни.Всичко беше фул.И свободна и платена зона.Намерихме 1 педя място сгънахме кърпите на две ,и си бяхме много близки със всички около нас.Но вода и пясък бяха много чисти.На обяд се поопразни.По принцип се дразня от навалица, ама като ми се падна да почивам чак август и съм преуморена ,нещо ми е все тая.В комплекса в който сме е чисто и тихо а и е на 2 крачки от плажа ,та поне тук уцелих!

# 207
  • The point of no return
ctefani, би ли споделила в кой комплекс сте? Има ли ресторанти на сносни цени в Свети Влас или всичко е цени Слънчев Бряг?  bouquet

# 208
Русалка как сте? Вие през визит ли резервирахте? Дали има шанс ако им напиша мейл че приятелка е в момента там и е кошмарно, да ми сменят резервацията. Басиии как се напрегнах тая година. Да видим и времето как ще е в края на месеца.

# 209
  • В.Търново
Днес си тръгваме.Няма какво да се лъжем.Не е много готино в бунгала Холидей Мисля, че Ропотамо са по-читави от това, което съм виждала през отворени врати по пътя нагоре.Ние бяхме в бунгало 502.Щом аз издържах ще издържите и вие.Аз на моменти съм малко по-претенциозна, но мина.Срга сме във фоайето и играят билярд моите хора, докато отидем на последен обяд.После последен плаж и тръгваме.

Общи условия

Активация на акаунт