На море в България 2018! - 3

• 68 065
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Дано наисрина времето да е хубавов края на месеца.

# 211
  • В.Търново

Този сапун не е наш, там го заварихме.Явно не беше почистено в банята, по решетката има мизерия.

Дръжката на прозореца липсва.

# 212
  • В.Търново

Това е допълнителното легло, раждиво, отдолу дъската е черна от плесен.На моя мъж по матрака покрай пак имаше черно.

Ето го и прословутия 4* ресторант Форест Бийч.

# 213
Русалка в шок съм от снимките ти... Колко платихте за тези "удобства" ?

# 214
Момичета, някой щеше да ходи в "Марина  сендс" Обзор, има ли вече посетили го? Интересува ме има ли и ресторант на свободна консумация, след часовете на ОИ ако искаш да консумираш нещо? Цената е съмнително ниска newsm78

# 215
  • София
Момичета, някой щеше да ходи в "Марина  сендс" Обзор, има ли вече посетили го? Интересува ме има ли и ресторант на свободна консумация, след часовете на ОИ ако искаш да консумираш нещо? Цената е съмнително ниска newsm78

Ниска е, защото е нов и е в нищото. Иначе във визит са много положителни коментарите.
Мен ме спира, че вечерята е до 20ч, даже има писах във фейса, но разбира се не ме отразиха.

# 216
Звънях в хотела, казаха, че напитките са до 10, за храна не ми отговориха дали може на свободно, но мисля, че Клиф бийч и Марина Бижу са наблизо, ако трябва ще ходим до там. А това, че е в нищото не ни бърка - ще правим пълен релакс 3 дни и не щем разходки. А за вечерята - тогава ще мръква рано, ще се позиционираме в 7 в ресторанта Mr. Green

# 217
  • В.Търново
Русалка в шок съм от снимките ти... Колко платихте за тези "удобства" ?
За 3 възрастни и 1 дете 530лв.за 5 нощувки.Аз имах информация, че е така.Парите са малко, за това не ме е яд много.Все пак доло-горе изкарахме добре.Вчера имах разстройство, явно не е вирус, защото без температура и без да ми е лошо, мия си ръцете редовно, явно е от замърсена храна или съм пипнала нещо в ресторанта.Имам още снимки.В големия басейн е чиста водата, чистят го сутрин, но по ръба на водата има мръсно по плочките и целия плексиглас, разделящ детския басейн е замазан.Тоалетните на басейна са в окаяно положение.

Сега като за последно дойдохме на плаж Перла.Много малка свободна зона, много.Водата в морето е леко мътн, на ММЦ плажа е много прозрачна дори по-топла от на Перла.На плаж Перла става по-бързо дълбоко от ММЦ, но пък тук флага е зелен, на ММЦ днес червен.

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 14:59 от rusalka1

# 218
Погнусих се от снимките. Все повече ме отчайваш Joy
Ние сме платили почти 900лв, за заплатите в нашия северозападнал край не са никак малко пари. Мисля все пак да напиша един мейл на Съни да видя дали може да се направи нещо.

# 219
Герганче, пиши на агенцията да ти смени хотела, не пречи да пробваш.

# 220
  • В.Търново
Ние сме платили почти 900лв, за заплатите в нашия северозападнал край не са никак малко пари. Мисля все пак да напиша един мейл на Съни да видя дали може да се направи нещо.
Наши бяхте и вие в Холудея? За колко нощувки сте? Много пари ми се виждат.

# 221

Ниска е, защото е нов и е в нищото. Иначе във визит са много положителни коментарите.
Мен ме спира, че вечерята е до 20ч, даже има писах във фейса, но разбира се не ме отразиха.

Здравейте, тази година почивахме в "Марина сендс"Обзор.Останахме много доволни -  ново, чисто , луксозно.Храната е хубава , алкохола стандартен за all inclusive.Персонала е много мил .Анимацията е сякаш повече насочена към  чуждите туристи.Плажа там където са шезлонгите на хотела е много каменист, но на  20 - 30 м. е перфектен.Вечерята  е до 20 и 30 .В последните дни от престоя ни обявиха, че  външния бар ще работи  не до 10 ,а до 11 часа.Ресторант на свободна консумация няма в  хотела

# 222
ctefani, би ли споделила в кой комплекс сте? Има ли ресторанти на сносни цени в Свети Влас или всичко е цени Слънчев Бряг?  bouquet
В апартамент сме на наши близки.Стар Дриимс мисля е името на комплекса.те по принцип не го отдават под наем.Аз плащам по мое желание , че така ми е по спокойно.Има рецепция в комплекса , но нямам идея отдават ли апартаменти под наем.Повечето са собственици май и отделно се разхождат брокери и продават.Има ресторант но обяд менюто е супа с основно комплект 5.90лв.Любезни са и готвят вкусно.За вечеря има доста места за хапване към 50лв ни е вечеря на 3- ма.То на тая цена си ядем по цялото черноморие...е има изключения де...ама горе дол толкова.

# 223
Наши бяхте и вие в Холудея? За колко нощувки сте? Много пари ми се виждат.

7 нощувки ОИ двама възрастни и две деца. В Холидей, да.
Направила съм резервация и на приятелско семейство с уговорката естествено, че не съм ходила, не препоръчвам, каквото виждат те по снимките това виждам и аз. А снимките определено са примамливи поне за моя вкус.

# 224
  • В.Търново
Герганче, а защо толкова много пари ви излиза? Може би не сте резервирали с ранните?Аз резервирах декември.Тия пари никога не бих им ги дала.Имах резервация и за хотел Ариана декември, но се отказах, защото големия ми син пак беше под въпрос дали ще дойде с нас и резервирах Холидея.И без това там парите по-малко бяха и нямаше да ме е яд толкова.В Стисната с ранните във фамилна стая ми искаха 860лв, но там чисто и спокойно Храната малко разнообразна, но всеки ден различна и поне даваха таратор + супа и винаги диня, пъпеш, понякога банани + други плодове, а в тоя прословут Форест Бийч нито веднъж диня, пъпеш и банан.А да видите само врабчетата как си влизаха е долната зала и си кълвяха от хляба....

Сега всички се хранят нсвсякъде, няма разделение на залите на ресторанта, както е имало по-рано .От персонала много русначета и цигани.

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 17:59 от rusalka1

Общи условия

Активация на акаунт