На море в България 2018! - 3

• 68 309
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Краси,на Каваци може да паркирате свободно някъде по шосето и да ползвате свободна зона.Широк  и чист плаж 😋

# 391
  • София
Къмпинг Градина също е такъв, доколкото знам, но нямам преки наблюдения.
Ние тази година бяхме в един затворен комплекс след Св. Влас, до Цезар Палас, от който сме много доволни и който разполага с хубав частен плаж без шезлонги и чадъри, т.е. достатъчно е да си наемеш апартамент, за да го ползваш.

# 392
  • Някъде по Дунава
Краси,на Каваци може да паркирате свободно някъде по шосето и да ползвате свободна зона.Широк  и чист плаж 😋
Точно така направихме миналата година. И малко след мястото където паркирвахме едни якички момчета бяха опънали въженца и вземаха по 3лв. Там плажът беше неохраняем, но това не ни пречеше.

# 393
 На Дюни, след комплекса, мисля, че беше отбивка за Свети Тома. Даже колата ще бъде пред погледа ви, но сме се отбивали, когато вече няма хора на плажа и не знам по време за плаж дали не е пренаселено.

# 394
  • Берлин
Ние тази година бяхме в един затворен комплекс след Св. Влас, до Цезар Палас, от който сме много доволни и който разполага с хубав частен плаж без шезлонги и чадъри, т.е. достатъчно е да си наемеш апартамент, за да го ползваш.
Кой е хотелът,ако може да споделите? Благодаря

# 395
  • There I was on a July morning
Горе-долу, това са плажовете около Созопол - Каваци, Градина, Шофьорският плаж, Златна рибка и къмпинг Смокиня.
По данни на скоро завърнала се от къмпинг Градина колега - морето е доста замърсено с мазут. Допускам, че същото важи и за други плажове в района на Созопол.

# 396
  • София
Кой е хотелът,ако може да споделите? Благодаря

Форт Нокс е комплексът, има разкошни площи, басейни, пързалка, частен плаж, ресторанти, магазини. Апартаменти има в букинг и почивка. Предимно руснаци. Не предлага изхранване.
Може да се срещна и като Краун Форт, Марина и още не знам колко вариации, но всичко е едно цяло.

Последна редакция: пн, 20 авг 2018, 23:27 от Maidenly

# 397
  • при моите любими
На Каваци морето е чисто и няма мазут в момента.

# 398
Много ви благодаря, ще се възползвам от съветите ви, май ще ходя само на Каваци Wink

# 399
Дългооочакваната ни почивка за нашето семейство завърши със смесени чувства!За трета година почиваме на Блу Ориндж в Созопол,любим наш хотел,детето се забавлява на плажа,храната е добра,хотела уютен,но за съжаление българите не са на почит и в него...Паркинга е малък и всяка година паркираме колата отстрани на хотелската част,до кръговото преди хотелчето,българските коли паркират там,поради малкото паркоместа!Сутринта започнахме да товарим багажа и извенада...някой доволно е обърсал калника и страничната врата откъм шофьорското място!
Явно вчера се е случило,някой ни е ожулил и вместо да се обади се е изнизал безцеремонно;ана въпроса към служителката от рецепцията има ли камера и може ли да се види номера на колата ,която ни е ударила,тя най арогантно каза че ние сме си виновни и само българите сме си позволявали да паркираме там....Отказа всякакво съдействие,нали не сме германци или руснаци:confused:
Резервирала бях през агенция Новотон и пристигнахме с ваучер,платен предварително иначе заслужаваха да не си платя!Тръгнахме си с развалено настроение,не чак толкова че колата е за пребоядисване,колкото от отношението!Омръзнало ми е от скиснали физиономи  и нелюбезно отношение!

# 400
Дългооочакваната ни почивка за нашето семейство завърши със смесени чувства!За трета година почиваме на Блу Ориндж в Созопол,любим наш хотел,детето се забавлява на плажа,храната е добра,хотела уютен,но за съжаление българите не са на почит и в него...Паркинга е малък и всяка година паркираме колата отстрани на хотелската част,до кръговото преди хотелчето,българските коли паркират там,поради малкото паркоместа!Сутринта започнахме да товарим багажа и извенада...някой доволно е обърсал калника и страничната врата откъм шофьорското място!
Явно вчера се е случило,някой ни е ожулил и вместо да се обади се е изнизал безцеремонно;ана въпроса към служителката от рецепцията има ли камера и може ли да се види номера на колата ,която ни е ударила,тя най арогантно каза че ние сме си виновни и само българите сме си позволявали да паркираме там....Отказа всякакво съдействие,нали не сме германци или руснаци:confused:
Резервирала бях през агенция Новотон и пристигнахме с ваучер,платен предварително иначе заслужаваха да не си платя!Тръгнахме си с развалено настроение,не чак толкова че колата е за пребоядисване,колкото от отношението!Омръзнало ми е от скиснали физиономи  и нелюбезно отношение!

Много неприятна ситуация. Трябвало е да се обадите на 112 и полиция да констатира нарушението. На тях няма как да откажат да прегледат камерите.

# 401

Много неприятна ситуация. Трябвало е да се обадите на 112 и полиция да констатира нарушението. На тях няма как да откажат да прегледат камерите.

Хич не се и сетихме, че може да сигнализираме направо ние,още повече че някой е напуснал местопроизшествието,но като срещнахме такова поведение буквално загубихме дар слово!Чужденец в собствената държава!-"Вие сте си виновни,само вие българите паркирате там!" все едно тя не е българка и се отказва да помогне на нас "българите"

# 402
  • There I was on a July morning
Хич не се и сетихме, че може да сигнализираме направо ние,още повече че някой е напуснал местопроизшествието,но като срещнахме такова поведение буквално загубихме дар слово!Чужденец в собствената държава!-"Вие сте си виновни,само вие българите паркирате там!" все едно тя не е българка и се отказва да помогне на нас "българите"
Интересно къде да паркирате, като местата са малко за капацитета на хотела.....
Иначе мъжът ми е завеждал щета след одраскване на паркинг без да знае кой е извършителят. По спомен застрахователят му изплати сумата за ремонта.

# 403
Абсолютно се държат с пренебрежение повечето работещи българи по морето към почиващите сънародници.Нямам обяснение ,намирам се в ресторант в ,който редовно се храним и се налага да чакаме да ни обслужат след като доволно се поклонят на руснаците!Не правим по -ниски сметки ,не оставяме по - малки бакшиши (даже подозирам обратното ),държим се в пъти по-възпитано от руската бабка ,която им кряска и си чака рестото до стотинка........невероятно поведение от българския ни персонал! Ооо и менюто е Само на руски! Сервитьора ,чак се дразни че го караме да ни го преведе! "Е не го ли научихте?" Като си тръгнахме вчера и сервитьора подочу и попита  -Ами доста починахте?Колко време направихте?...ММ му отговори -Месец! Пък сервитьора-Ей как се почива месец,много е? ....ММ му казва -Ами с пари!......Пък сервитьора учуден ,ми той не се сеща ,че и българите имали пари,пък и те почиват! 99 процента от персонала са много зле!

# 404
Интересно къде да паркирате, като местата са малко за капацитета на хотела.....
Иначе мъжът ми е завеждал щета след одраскване на паркинг без да знае кой е извършителят. По спомен застрахователят му изплати сумата за ремонта.
Може би сте имали автокаско ,Скубиду,ние тази година не  си направихме!Яд ме е че не се обадихме наистина на 112 ,ама в такъв момент и двамата с мъжът ми блокирахме,пък и по жалкото е самото отношение,колата ще се оправи,но някои пак не си е свършил работата както трябва,защото за съжаление така е в България!:confused:

Общи условия

Активация на акаунт