На море в България 2018! - 3

• 68 048
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Включване от Сл.Ден, много хубав и чист плаж, кристална вода и поне 60-70 м навътре е плитко.Лошото е, че времето прави номера, повлекли са се някакви облаци ...
В Константин и Елена ли сте отседнали, че местата за настаняване там рязко намаляха докато аз се чудя.

В Златни Пясъци сме, в района на Ривиера, но се разходихме днес до Сл.Ден да се запознаем с плажа.

# 76
Не се надявайте на септември.Цялото лято ще е хладно.Няма да са такива жеги и морето бързо ще изстине септември.
Taка е, да, септември е топъл, когато и лятото е горещо. Но прогнозите в синоптик и gismeteo са коренно различни и да се чуди човек на коя да вярва.
Ами миналата година нито юли, нито август бяха от най-горещите, дори в началото на септември беше много студено и дъждовно. Въпреки това след 10.09 времето беше повече от перфектно и супер топла морска вода.
Всяка година си е различна.
В Обзор само централният плаж пред парка е с по-плавен вход в морето. Пясъчната ивица е много широка и дълга. По това време обаче, в Обзор трудно ще намерите свободни места, особено ако търсите близо до плажа.
За апартаменти вижте тук https://www.visit.bg/hoteli/aparthotel-stela-obzor-2988/?gclid=E … AYAiAAEgLnJfD_BwE
или тук https://pochivka.bg/apartamenti-obzor-t45
За ориентир най-близко до плажа са тези на ул. Черноморска, ул. Нептун, ул. Рибарска. Гледайте нещо зад стадиона или около парка до стадиона.

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 16:59 от fatalina

# 77
  • В.Търново
Миналото лято беше много хубаво.Бяхме на море от 31 юли и беше много горещо.

# 78
Тъй като утре трябва да тръгнем за Синеморец- Белла Виста, моля някой, който е бил тази година да сподели от колко часа става настаняването и съответно ако се отиде преди това дали има къде да се остави багажа.

# 79
  • София
Някой питаше за плаж Чайка Север, по 5 лв са чадърите и шезлонгите.

# 80
Тъй като утре трябва да тръгнем за Синеморец- Белла Виста, моля някой, който е бил тази година да сподели от колко часа става настаняването и съответно ако се отиде преди това дали има къде да се остави багажа.
Във Визит пише, че настаняването е след 15 часа. Хотел 4 звезди задължително трябва да има багажно принципно. Лично аз днес се обаждах в нашия хотел да питам дали имат. Съветвам ви да се обадите директно в хотела и да ги попитате.

# 81
Брат ми работи в Италия и се прибира другата седмица,иска да изненада майка ни и да я заведе някъде на нашето море!Предварителни резервации няма как да се направят,защото не е точно сигурно кога биха могли да тръгнат за морето!Бихте ли дали съвет къде да се насочат!Някакви хубави местенца за разглеждане ,да има на близо платен паркинг и хубав плаж!

# 82
  • There I was on a July morning
Пише, че е от 15 часа настаняването. Ние отидохме около 13 часа и веднага ни настаниха. Не съм се оглеждала специално за стая за багаж, но ми се стори, че видях такава с периферното си зрение.

# 83
За Белла Виста - бяхме в края на юни тази година, пристигнахме в 12:00 ч на обяд и веднага ни настаниха. Бяхме с две малки деца, незнам дали това имаше значение. Веднага ни сложиха и гривничките и мъжът ми ходи да обядва, а аз посетих следобедната закуска по-късно.
Някой писа за рибата, че в момента е само пангасиус. Е, в нашия период имаше всяка вечер различни видове риба - скумрия, акула, бяла риба, риба тон...

# 84
  • There I was on a July morning
И при нас предлагаха различни видове риба, през този месец /юли/ почивахме.

# 85
Явно сме хванали кофти период по отношение на рибното меню.Не само на нас направи впечетление,хората масово се оплакваха....

# 86
Брат ми работи в Италия и се прибира другата седмица,иска да изненада майка ни и да я заведе някъде на нашето море!Предварителни резервации няма как да се направят,защото не е точно сигурно кога биха могли да тръгнат за морето!Бихте ли дали съвет къде да се насочат!Някакви хубави местенца за разглеждане ,да има на близо платен паркинг и хубав плаж!

Щом искате да има интересни места за разглеждане, трябва да е някое по-голямо градче - напр. Созопол, Несебър.
А най-много препоръчваме морската столица на България - Бургас!  Laughing
Не че имам нещо против Варна, ама не отговарят на изискването за хубав плаж.

# 87

Щом искате да има интересни места за разглеждане, трябва да е някое по-голямо градче - напр. Созопол, Несебър.
А най-много препоръчваме морската столица на България - Бургас!  Laughing
Не че имам нещо против Варна, ама не отговарят на изискването за хубав плаж.
Благодаря ви!Най - вероятно на място ще търсят къде да се настанят!Но поне трябва предварително да са избрали дестинация!

# 88
  • при моите деца .....
Плануваме кратка почивка в Балчик.
Къде е добре да ходим на плаж - с малко дете сме?

# 89
  • В.Търново
Плануваме кратка почивка в Балчик.
Къде е добре да ходим на плаж - с малко дете сме?
В Балчик няма хубав плаж.Може би Кранево?

Общи условия

Активация на акаунт