На море в България 2018! - 3

• 68 358
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Някой с отзиви за апарткомплекс Аквамарин в Обзор?

# 91
  • София
Това лято бяхме в Обзор в хотел Сол луна бей маре ризорт. Според мен се намира между Обзор и Бяла. Плажът пред него беше много хубав - плитко, топло и чисто море. За първи път толкова влизах във водата.
Разхождахме се по плажа до хотелите Мирамар и Риу и ми се стори и натам, че е плитко и чисто. 
Преди години бяхме пак в Обзор в хотел Казабланка и мястото на плажа, което беше за хотела също ми хареса. Беше точно до Риу.

# 92
а цените в Обзор на чадър и шезлонг какви са?

# 93
  • София
а цените в Обзор на чадър и шезлонг какви са?
При нас бяха вкючени в цената на нощувката.

# 94
  • Сандански
Добро утро, премествам питането си тук от темата за Арапя:

Здравейте, някой с отзиви как е плажа и водата на Арапя. Щипалки има ли, че почти навсякъде се оплакваха от тях. Всеки отзив ще ми е полезен. Благодаря.

# 95
Някой с отзиви за апарткомплекс Аквамарин в Обзор?
Няколко пъти съм писала за Аквамарин. Наскоро някой беше писал също не добри отзиви от там.В нищото е, малък и тесен плаж, в морето много камъни, добра база, но не добре поддържана. До плажа се слиза по доста стълби. Много преди Обзор е почти на 3 км преди града идвайки от Бургас. Стига се по черен и прашен път.
За да отидеш до града само с кола. От две години има една крайморска алея, която стигаше горе-долу до района на Аквамарин, но тази зима от вълните е била разрушена на много места. Не зная дали са успели да я възстановят. Дори обаче по някакъв начин да стигнете до нея и от там да отидете в Обзор, то си трябва здраво ходене поне 1 час. Вечер не е осветено и не съм сигурна, че изобщо има лесна връзка с тази крайморска алея.
Не бих се върнала в този хотел. В самия Обзор има прекрасни места, но там не.

# 96
Nature SunnyЗдравейте,
приключи и нашата почивка на Дюни, бяхме за първи път и ни хареса. Комплекса, простора, зеленината, аниматорите. Ние бяхме отседнали в Марина Роял с гледка море, за тези 7 дни който бяхме там не срещнах един намръщен служител , както и хора без гривни да ползват плажа , шезлонги и т.н. Може би защото бяхме в тази част на плажа до хотела и не сме ходили към края където започва свободната зона. Храната в ресторанта на Марина Роял ни хареса, а моят мъж е по-претенциозен и въпреки това оцени месото , шкембето. Едната вечер беше тематична българска сервитьорите бяха облечени с ризи с нашивки , народна музика и преобладаващи български ястия. Един обяд решихме да пробваме друг ресторант, този на аквапарка сядаме мъжът ми пита сервитьорката може ли да му донесе една бира и тя отговаря "как така ще ти нося бира". После разбрахме , че само в Марина Роял сядаш и сервитьора идва и пита какво желаем за пиене. Някъде бях прочела из постовете за виното наистина е в бутилки в рояла , а на останалите места е наливно. Намерихме разлика и в разнообразието и качеството между ресторантите който посетихме. Бяха ни казали да се подготвим за комари ,край морето нищо подобно , но когато се разходихме да видим къщичките в гората беше нещо страшно от комари. Нещо още което не ми направи добро впечатление за хотел 5* , че само веднъж ни заредиха шампоан , но когато си тръгвахме се заговорихме с жената която чистеше и тя сама попита дали ни е слагала и се извини за пропуска дори ни даде 2-3 шампоана за път. Не , че са ни нужни просто вниманието и жеста правят впечатление. Стана много дълго , но се надявам да е полезно. Копирам го от темата за Дюни може да е интересно и полезно и тук.Nature Sweat Drops

# 97
  • при моите любими
Някой почивал ли е тази година в Сън Палас Слънчев бряг?

# 98
  • София
Аз тази година бях в хотел Афродита, Несебър.  Точно на плажа е, слизащ само по еди стълбички и си на пясъка. Даже не сме взимали чадър и шезлонг,  хавлиите си ги оставяхме на шезлонга до басейна. Цените са приемливи, а и бяхме точно до дюните. Само дето беше пълно с хора по плажа и във водата.

# 99
  • София
Аз тази година бях в хотел Афродита, Несебър.  Точно на плажа е, слизащ само по еди стълбички и си на пясъка. Даже не сме взимали чадър и шезлонг,  хавлиите си ги оставяхме на шезлонга до басейна. Цените са приемливи, а и бяхме точно до дюните. Само дето беше пълно с хора по плажа и във водата.

Какво изхранване предлага хотела и доволни ли сте от храната? Wi-Fi в стаите ?

# 100
Записвам се да следя темата, полезна е.

# 101
Здравейте, мили дами. Тази година ще сме на море около Варна и понеже приятели ме наплашиха, че е много мръсно там се разтърсих за хубав плаж наоколо. Много ни е удобен плажът "Слънчев ден", но никога не съм ходила там, а и няма много мнения за него. Бих била много благодарна ако някой е ходил тази година или поне близките години и да сподели как е, задължително ли се плащат шезлонги и чадъри, има ли къде да се паркира безплатно, разбира се с вървене, има ли къде да се хапне наблизо на нормални цени и друга практична информация. Ще ви бъда много признателна BlushNature High Brightness Хубав ден!

# 102
  • София
Здравейте, мили дами. Тази година ще сме на море около Варна и понеже приятели ме наплашиха, че е много мръсно там се разтърсих за хубав плаж наоколо. Много ни е удобен плажът "Слънчев ден", но никога не съм ходила там, а и няма много мнения за него. Бих била много благодарна ако някой е ходил тази година или поне близките години и да сподели как е, задължително ли се плащат шезлонги и чадъри, има ли къде да се паркира безплатно, разбира се с вървене, има ли къде да се хапне наблизо на нормални цени и друга практична информация. Ще ви бъда много признателна BlushNature High Brightness Хубав ден!

Шезлонги и чадъри не са задължителни, има си малки свободни зони, които не са пренаселени.Ние сме без кола и за паркиране не зная как са уредени нещата, може би някъде в Константин и Елена да се спре и после пеша до Сл.Ден.
За хапване има едно бистро Вероника под едноименния хотел, което е може би с по-нормални цени.Само кафе пихме там, 1.50, мляко с нес, 2 лв.

# 103
  • София

Какво изхранване предлага хотела и доволни ли сте от храната? Wi-Fi в стаите?

Хотела е със всички екстри, аз съм доволна от храната, разнообразна е. Зависи дали си all inclusive. Стаите са  с климатик, wi-fi има навсякъде в хотела, има и паркинг, кафе, ресторант, басейн и тн.

# 104
Здравейте момичета. Краят на август мислим да ходим на море с Св. св. Константин и Елена. Досега не сме ходили там и събирам отзиви за плажа и за хотелите. Ще сме аз, мъжа ми и дъщеря ни 1г. и 3м. Спрях се засега на два хотела Русалка и Нептун с що годе сносни цени. Русалка ми се струва по близо до плажа. Нептун като че ли стаите са с повече неща - пералня, хладилник. Търся задължително да има хладилник и хотелът да предлага детско легло/кошара. Гледам че около тези хотели има нещо като парк, което е голям плюс. Моля за отзиви, за плажа и тези два хотела, може и някой друг подходящ. Не търсим ол инклузив.

Общи условия

Активация на акаунт