На море в България 2018! - 3

• 67 868
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Не знам къде мрънкам,ако е за мен изобщо?! Питам с думата „моля” при това. Знам обаче кой е груб. Ей такива втричват дъвката на готиния ни бг мамма. Ако нямаш какво да кажеш,по-добре недей. Все пак - цитатът ми е полезен донякъде.
Бихте ли ми превели израза "втричват дъвката"? Не го разбирам.

Иначе, както ви посъветваха - обадете се и в ТА. Кажете им, че сте прочели негативни мнения в нета за хотела  и изискайте от тях актуална информация за хотела. Те не могат да не знаят, при все, че вече би следвало да има настанени от тях и оплакали се. Ако според договора още сега можете да анулирате резервацията и да я направите за друг хотел - решете и го направете. Прегледайте мненията и в Букинг, и във Визит или просто напишете в търсачката на браузара си "Хотел Саут Бийч Царево" - доста мнения излизат. Във Визит процента на негативни мнения е около 20 - сравнение с други хотели, това си е сериозен процент според мен. 

# 46
Благодаря. Последните отзиви в Booking са доста добри също. А на този плаж има ли свободна зона?
Да, има.

# 47
Записвам се и аз.
За догодина съм набелязала Холидей Вилидж на Дюни,Цезар палас,Марина сандс.

# 48
  • София
Аз се записвам в темата с обещания за хубаво време от края на седмицата нататък. Искам да попитам почивалите в Цезар палас имат ли наблюдения за затворените комплекси до Цезар и плажа пред тях?

# 49
Мерси. Именно, ще говоря с тях!

„Втричват дъвка”=„развалят готското усещане”, в общи линии Joy

# 50
За Фичоза - имало 2-3 заведения, където може да се хапне нещо, снимките били реални - харесали са им къщичките.

# 51
Maidenly, плажът пред съседния затворен комплекс Форт Нокс е по-хубав от този пред Цезар палас. Много от почиващите в Цезар палас идваха на него. Свободен е, няма чадъри и шезлонги, а в най-отдалечената зона до скалите е неохраняем. В посока Елените към Парадайз бийч става много лош, само камъни и кал.

# 52
  • BG
За Фичоза - имало 2-3 заведения, където може да се хапне нещо, снимките били реални - харесали са им къщичките.
A за плажа казаха ли как е?

# 53
Много им харесал плажа, чист и спокоен. Август ако ходим към Варна ще го посетя, да дам отзиви от първа ръка. Там има доста други места за нощувка, например това е по-близо до плажа
http://www.manastira.bg/

# 54
Има ли в момента почиващи в Св. Влас? Как е времето? Нямам вяра на сайтовете с прогнози и ми се иска инфо от първа ръка.

# 55
Завърнахме се вече от Бела Виста и искам да дам по-обстойна оценка на хотела.Имам някои дребни забележки ,които като цяло не помрачиха почивката ни,но може би ще бъдат важни за други потребители.
Широки и просторни стаи,ново обзавеждане.Нооо липса на почистващ персонал.Камериерката е една и отговаря за 4 крила.За седем дни три пъти е влизала в стаята като само един е бил по нейна инициатива.В останалите случаи съм я търсила.Не смея да я виня,не смогва жената.Сподели,че често бърка стаите от умора....
Малък паркинг,точно за 9 коли.Умишлено съм ги броила.Пратиха ни да си търсим места някъде из улиците.Не е нормално за хотел 4 звезди с най-малко 500 души гости да обикаляш селото за места...Хубаво би било да се помисли за това.
Храната...Много вкусна и разнообразна.Но вечер нямаше салати,т.с има продукти ,но трябва да си бъркаш,понякога да режеш и овкусяваш сам.Доматите и краставиците нарязани на едро,цели листа зелена салата...Да не говорим,че са с вкус на тиква...Единствената риба ,която предлагаха беше пангасиус,може нещо да се измисли и в тази насока,все пак сме на море.
Аниматорите са млади,нахъсани момичета и момчета.Като цяло са добри.Но с много еднообразна програма...Всичко се върти около музика и танци.Рок шоу,африкански танци,музикална викторина.Добре,че по едно време се появи фокусник /външен гост/ малко да освежи обстановката.
Обаче като цяло сме доволни.Най-вече не съжалих за хотел по на юг,тъй като случихме на прекрасно време.Валя дъжд два пъти за малко.В цялата страна по същото време /вкл. Варна и Бургас/ е валяло повече.

# 56
Здравейте!
Бих искала да попитам някой, ако е ходил на Хепи ленд до Варна, заслужава ли си посещението? Като реклама изглежда супер, но ме интересува чисти ли са басейните, поддържани ли са тематичните зони, как е храната вътре?

# 57
На Северния плаж откъм Ривиера някой това лято бил ли е - интересуват ме цените на шезлонг и чадър, за самата Ривиера вече стана ясно, че няма промяна от миналата година, май!?

# 58
Завърнахме се вече от Бела Виста и искам да дам по-обстойна оценка на хотела.Имам някои дребни забележки ,които като цяло не помрачиха почивката ни,но може би ще бъдат важни за други потребители.
Широки и просторни стаи,ново обзавеждане.Нооо липса на почистващ персонал.Камериерката е една и отговаря за 4 крила.За седем дни три пъти е влизала в стаята като само един е бил по нейна инициатива.В останалите случаи съм я търсила.Не смея да я виня,не смогва жената.Сподели,че често бърка стаите от умора....
Малък паркинг,точно за 9 коли.Умишлено съм ги броила.Пратиха ни да си търсим места някъде из улиците.Не е нормално за хотел 4 звезди с най-малко 500 души гости да обикаляш селото за места...Хубаво би било да се помисли за това.
Храната...Много вкусна и разнообразна.Но вечер нямаше салати,т.с има продукти ,но трябва да си бъркаш,понякога да режеш и овкусяваш сам.Доматите и краставиците нарязани на едро,цели листа зелена салата...Да не говорим,че са с вкус на тиква...Единствената риба ,която предлагаха беше пангасиус,може нещо да се измисли и в тази насока,все пак сме на море.
Аниматорите са млади,нахъсани момичета и момчета.Като цяло са добри.Но с много еднообразна програма...Всичко се върти около музика и танци.Рок шоу,африкански танци,музикална викторина.Добре,че по едно време се появи фокусник /външен гост/ малко да освежи обстановката.
Обаче като цяло сме доволни.Най-вече не съжалих за хотел по на юг,тъй като случихме на прекрасно време.Валя дъжд два пъти за малко.В цялата страна по същото време /вкл. Варна и Бургас/ е валяло повече.

И за мен салатите поднесени така  са минус , паркинг наистина почти няма .

Последните две години не сме имали проблем с почистването , камериерката идваше всеки ден , дори се бяхме разбрали по кое време да чисти . Явно наистина не им достига персонал.

# 59
  • София
Записвам се в темата Simple Smile
Оглеждам се за резервация за второто море. Може ли да ми препоръчате нещо в Обзор но да не е АИ. Да е голям апартамент защото сме 3+ 1, да има закуска или наблизо да има от къде да се вземе.

Общи условия

Активация на акаунт