На море в България 2018! - 3

• 68 267
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Ми не знам... Февруари резервирахме, цената ми се стори добра за 7 нощувки.
И вие ли сте ол инклузив?
Не помня.... Има ли включен чадър на плажа?

# 226
  • В.Търново
Февруари е била малка отстъпката.Да, ол инклузив.На междинното хранене се чака по половин час за това:

А това е от фризерите за сладолед:

# 227
Съни турс/Визит канселират без никакъв проблем. Или пренасочват или връщат пари.

# 228
  • край голямата локва
Здравейте, интересува ме има ли в Несебър на автогарата място за съхранение на багаж?
Приятна вечер!
В новия град като че ли няма обособена автогара, различните превозвачи са си избрали определени места, на които спират.
Автогарата е в Слънчев бряг, не мисля че има място за багаж, но пък никога не съм влизала. Не пречи да им звъннеш. Различните превозвачи имат различни одобрени маршрути/спирки и отделно лятно и зимно разписание което може да е с различен маршрут. С две думи- провери  дали автобусът ти въобще отива в стария град.
п.с Това важи и за автобусите за Поморие.

# 229
Здравейте,
може ли да ми препоръчате бунгала, където може да се отседне с куче. Нямам претенции, освен бългаско черноморие.
Снимките от ММЦ ме отчаяха. Миналата година бях там, но на Вили Ропотамо, началото на септември. Баните пак инглеждаха така, но в самата вила беше чисто, макар и не ново (обзавеждането). Тази година явно нещата са се влошили.

# 230
  • София
С куче във вилно селище Нимфа, Камчия сме ходили 3 лета.

# 231

Здравейте, тази година почивахме в "Марина сендс"Обзор.Останахме много доволни -  ново, чисто , луксозно.Храната е хубава , алкохола стандартен за all inclusive.Персонала е много мил .Анимацията е сякаш повече насочена към  чуждите туристи.Плажа там където са шезлонгите на хотела е много каменист, но на  20 - 30 м. е перфектен.Вечерята  е до 20 и 30 .В последните дни от престоя ни обявиха, че  външния бар ще работи  не до 10 ,а до 11 часа.Ресторант на свободна консумация няма в  хотела
Благодаря за отговора, а има ли наблизо други ресторанти /заведения? Мисля, че "Клиф Бийч" е наблизо и има ресторант. Също не разбрах, Марина сендс и Марина сендс бижу едно и също ли е или различни хотели?

# 232
  • В.Търново
Здравейте,
може ли да ми препоръчате бунгала, където може да се отседне с куче. Нямам претенции, освен бългаско черноморие.
Снимките от ММЦ ме отчаяха. Миналата година бях там, но на Вили Ропотамо, началото на септември. Баните пак инглеждаха така, но в самата вила беше чисто, макар и не ново (обзавеждането). Тази година явно нещата са се влошили.
На мен ми се стори, че вили Ропотамо са по-чисти.Поне така мисля като минавах покрай тях, но виждах от разстояние.Даже днес забелязах, че по шалтето на малкия има засъхнало петно кръв.Мен ме е гнус, за това предните дни избягвах да се заглеждам в плика чаршаф какво са сложили, одеало или шалте....
Чудно ми е как е пълно в бунгалата след този плесен и мръсотия, даже има хора, които и миналата година са идвали.Масово имаше туристи с кучета.

# 233

Здравейте, тази година почивахме в "Марина сендс"Обзор.Останахме много доволни -  ново, чисто , луксозно.Храната е хубава , алкохола стандартен за all inclusive.Персонала е много мил .Анимацията е сякаш повече насочена към  чуждите туристи.Плажа там където са шезлонгите на хотела е много каменист, но на  20 - 30 м. е перфектен.Вечерята  е до 20 и 30 .В последните дни от престоя ни обявиха, че  външния бар ще работи  не до 10 ,а до 11 часа.Ресторант на свободна консумация няма в  хотела
Благодаря за отговора, а има ли наблизо други ресторанти /заведения? Мисля, че "Клиф Бийч" е наблизо и има ресторант. Също не разбрах, Марина сендс и Марина сендс бижу едно и също ли е или различни хотели?

Точно срещу хотела са  Апартаменти Йоо, там имаше  заведение , но не сме сядали ,на  Клиф Бийч само табела видях  в посока хотела , но  не разбрах точно къде е , не се виждаше от хотела .Марина сендс и Марина сендс бижу бутик са едини същ хотел.

# 234
  • София

Чудно ми е как е пълно в бунгалата след този плесен и мръсотия, даже има хора, които и миналата година са идвали.Масово имаше туристи с кучета.
Русалка, цената е доста примамлива, за това според мен...
Аз лично един път бях /в Ропотамо/ и повече няма да повторя. Жалко за хубавото място, нестопанисвано...
В Ропотамо е същата мизерия, не е по-добре - тогава огледах и Ропотамо, и Холидей - освен кухнята друга разлика не видях съществена, но то ако си ОИ за какво ли ти е тази кухня, а и мен ме беше гнус от нея, изоБщо не съм ползвала нищо от там.

Последна редакция: пт, 10 авг 2018, 09:05 от Grace

# 235
https://www.visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-bella-vista-si … tm_content=direct
Ето една изгодна оферта за тези, които могат да отидат на есенно море от 15.09 натам. Поне хотелът и тази година си запази нивото.
Редактирам се. Сега видях, че почти няма свободни дати, но който иска може за 3 нощувки.

Последна редакция: пт, 10 авг 2018, 09:35 от fatalina

# 236
https://www.visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-bella-vista-si … tm_content=direct
Ето една изгодна оферта за тези, които могат да отидат на есенно море от 15.09 натам. Поне хотелът и тази година си запази нивото.
Редактирам се. Сега видях, че почти няма свободни дати, но който иска може за 3 нощувки.

Явно , защото сезона почти е свършил са започнали да предлагат апартаменти и фамилни стаи и за нас българите  Simple Smile

# 237
Според мен в тези бунгала /на Русалка и Герганчето/ ходят предимно хора с кучета, защото просто нямат друг избор. Ако съм с кучето и аз бих търпяла такива условия /заради него/. Че затова са пълни де, според мен.

# 238

Явно , защото сезона почти е свършил са започнали да предлагат апартаменти и фамилни стаи и за нас българите  Simple Smile
През целия сезон тази година се предлагаха фамилни стаи и апартаменти, за разлика от предните години.

# 239
  • София
На свой ред да споделя. Втора година посещаваме Каваци, мин год спахме на Буджака в апарт комплекс, тази година успях да резервирам на самия плаж Каваци!
Срамота! Как не ги е срам!
 Мин год загледах едно апарт хотелче на самия плаж, в южния край, последното преди скалите. Супер лукс , вс 6 по отзиви в букинг, но само от бугинг се намира.
Никога повече! Не ги е срам! Бе мирише ми първата вечер на вкиснало, викам си от климатика, пуснахме го за 5 мин , но явно е мухлясал! Сутринта гледам персонала изважда сушилници с чаршафи, сгънати по на 4 ката, от вътрешни помещения, където са нощували, да не са на влагата, да се досушат навън! Срамота! Колко струва една сушилня, колко струва едно въже да се опне, за 2 часа са сухи, а не вкиснали чаршафите!
Комарника ще го кача на снимка,срамота! Може и някога да е било врата, ама надали, метална пръчка с мрежа тип плисирана поличка, с висящи въженца, че да се обесиш или дръннеш с винкела докато с емъчиш да наместищ някакси!
Чадър и шезлонг на плажа в 9 сутринта пт 30 чадъра, няма ни един свободен, на плажа точно два тюлена легнали и това е! Руснаците били нахални, не можели да се разберат с тях!
Цената няма да коментирам, висок сезон, баце!
Gitea Sand lilies apart compex
Ако си търся недостатъци, ще си намеря и още. Но горните са ми предостатъчни!
Две години подред обикаляме апарт комплекси, тези вземат тиквения медал!

Общи условия

Активация на акаунт