Откраднат живот 53 - Нов Директор, нов късмет

• 26 914
  • 711
  •   1
Отговори
# 105
Оуу Майче, Ина ще е много доволна. За останалите се съмнявам. Joy

# 106

Сега разбрах защо Банков четеше Харуки Мураками! Да се подмаже на тъста беееее!

Точно щях  да задавам въпроса новото шефче какво питие ще държи в шкафа и какви книги ще чете Joy Ако е попил от изтока - саке и хайку Joy И Мураками в оригинал Wink

Освен това ще е фен на Конфуций, ще следва неговото учение. Joy И освен това към пиенето Жекова ще му носи суши. Joy

Кунфуций е от Китай  Joy Сакън, не го казвай пред Шеф Асен, че те убива на секундата

И няма да работят лекари, а самураи, които ще правят сепуко на пациентите, вместо лапароскопия Joy

# 107
Ама и с походката на гейшите искам щом са в кимона - както жени така и мъже обаче, няма да мъчим само дамите я Joy и с дървените обувки, как се наричаха те? Ах, как не мога да се сетя Grinning

# 108
Кунфуций е от Китай  Joy Сакън, не го казвай пред Шеф Асен, че те убива на секундата

И няма да работят лекари, а самураи, които ще правят сепуко на пациентите, вместо лапароскопия Joy

Е да, ама е повлиял и на японците, корейците и т.н. Това сега е друга тема. Joy

Те с лапароскопията ги спасяват бе Дона. Това сепуко е за безнадеждните случаи - директно умират, няма да ги мъчим я. Joy Kaто видят, че са пред умирачка ще си казват "Тоя е за сепуко, никва лапароскопия". Joy

И в косите клечки, вместо ластици. Ще обикалят с ветрилата по цял ден из болницата. Joy

# 109
Animal Joy Cat  Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat
Дано ни четат сценаристите.

# 110
То и без това вече няма пари за нови климатици....
А сепукото ще е специално- нов пиниз, дето ги спасява.
А ако някой лекар се спречка с колега - споровете ще ги решават като джентълмени - със сумо!

Конничуа!

Ако ни четат, са под масата от смях

# 111
Дона, или от завист,  че не са се сетили за толкова оригинален сценарий 😁

# 112
Ние комедии стил пародии може да пишем Joy

Дона, някои не искам да ги виждам да се дуелират обаче, че ще ми остане травма за цял живот Animal See No Evil Joy

# 113
Директора, срещайки по коридора големия Ковачев, ще го пита: Супер Марио, къде е Луиджи?  Animal Joy Cat

Последна редакция: пн, 30 юли 2018, 16:54 от ddimitrova01

# 114
А ако някой лекар се спречка с колега - споровете ще ги решават като джентълмени - със сумо!
Вече ги виждам Банков и Марио като истински джентълмени как си решават споровете за Зорница в първите епизоди, щото все пак без такова нещо няма как да минем. Joy После като дойде тъстът Банков ще се дуелира с него. Joy

# 115
А ако тъста е гадняр Банков и Марио ще са в един отбор и ще си довършват изреченията, докато се карат с него. Joy

# 116
  • София
Аз си мисля, че Банков и Марио ще са в добри отношения и ще работят добре заедно. Не виждам защо трябва да са в конфликт, Банков едва ли има някакви чувства към Огнянова, за да се стига до сблъсъци. Той намери временна утеха в нея, т.е. използва я, не мисля, че я е обичал истински. Надявам се да не обърнат сериала на любовна драма, искам крими елементи.

# 117
Оо, след време може и да омекнат, но първоначално със сигурност ще са на нож един с друг.

Знаем колко честолюбив е Марио и как реагира на нападките на Врабчев. А тепърва ще има още доста такива.
Знаем колко тежко преживява аборта Зорница, със сигурност срещата с Банков ще й върне отново спомените и ще й носи тъга. Няма как Марио да е равнодушен към човека, който й е причинил страдание.

# 118
Аз си мисля, че Банков и Марио ще са в добри отношения и ще работят добре заедно. Не виждам защо трябва да са в конфликт, Банков едва ли има някакви чувства към Огнянова, за да се стига до сблъсъци. Той намери временна утеха в нея, т.е. използва я, не мисля, че я е обичал истински. Надявам се да не обърнат сериала на любовна драма, искам крими елементи.

Те за крими елементите казаха, че ще има доста в новия сезон. Надявам се да не са забравили.

Самият факт, че заради Банков, Зорница е страдала ще накара Марио да не гледа с добри очи на него. Едва ли ще го приеме с отворени обятия. Със сигурност ще го предупреди да стои далеч от нея. А колкото до чувствата на Банков към Зорница, все пак смятам, че имаше такива. Не знам точно колко силни са били, но ги имаше. Просто историята накрая трябваше да се развие по друг начин заради излизането на Вергов.

# 119
Сега разбрах защо Банков четеше Харуки Мураками! Да се подмаже на тъста беееее!

Ох, оправи ми деня... Joy

Общи условия

Активация на акаунт