Откраднат живот 53 - Нов Директор, нов късмет

• 26 867
  • 711
  •   1
Отговори
# 90
Много моля логично обяснение няма и не може да има. Ако ще да са му опрели пистолет в главата, как ще се върне в болницата в която работи Зорница.

# 91
Много моля логично обяснение няма и не може да има. Ако ще да са му опрели пистолет в главата, как ще се сърне в болницата в която работи Зорница.
Тате така е казал. Я виж как чинно е свел глава.

# 92
Дона, разкритията няма да са след 30, ще са след 35 години Joy

Ще го обърнем на психо-комедия, ще трябва да се направят ДНК тестове на целия персонал на болницата, за да е ясно кой на кого е роднина, че чифтосването да е по-сигурно, да не стане някой гаф Joy

Предлагам това да e новото правило на новия директор. Joy Банков искаше да се заявяват при Жени, сега новия ще иска да си правят ДНК да няма недоразумения. Той все отнякъде ще научи каква е работата и ще си го наложи. Grinning

# 93
  • София
Много моля логично обяснение няма и не може да има. Ако ще да са му опрели пистолет в главата, как ще се върне в болницата в която работи Зорница.

Зайко, и аз си задавам въпроса, защо търся логика в ситуация, в която няма и грам такава. Все едно да търсим здрав разум в решението да зарежеш жена си в кома, да заминеш в друга държава и да живееш по такъв начин, все едно тя не съществува.
Здраво омазаха положението сценаристите. Дано са измислили нещо достоверно и убедително, че в момента е пълна боза.

# 94
Здраво омазаха положението сценаристите. Дано са измислили нещо достоверно и убедително, че в момента е пълна боза.
Добре де, това исках да кажа.  Да са измислили нещо, което да замаже ситуацията в момента, която сме си навързали. То нищо не е логично, но все пак не може да е толкова зле.

# 95
На мен пък ми е ужасно досадно това със смяната на директорите вече. Не съм мислела, че за пореден път ще има нов. Че те по-често ги сменят от санитарите в тая болница. Grinning Откакто старият Генадиев умря това е четвъртият. Толкова ли не можаха да измислят нещо друго, за да вкарат Владо Пенев или който и да е друг?

# 96
E ми, Яни, това е най-проветривият пост, трудно човек се задържа там Joy Я ще умреш, я някой ще се съживи или някое дете ще ти цъфне, чудя се кое от трите неща ще се случи при новия Joy

# 97
E ми, Яни, това е най-проветривият пост, трудно човек се задържа там Joy

Aма пък се бутат ли за тоя пост а? Joy И накрая я заради някоя далавера с пари, я заради жена в кома или пък щото не върви болницата и му се качват на главата, набързо бягат от поста. Joy Ще го видим сега този колко време ще се заседи, ще пие ли на работното място, няма ли? Сигурно той пък ще чете книги за японската култура и то на японски език. Joy

# 98
E ми, Яни, това е най-проветривият пост, трудно човек се задържа там Joy Я ще умреш, я някой ще се съживи или някое дете ще ти цъфне, чудя се кое от трите неща ще се случи при новия Joy
И трите за по-интересно.

# 99
Владо Пенев освен като санитар, те докторските всички са овакантени😂😀

# 100
Aма пък се бутат ли за тоя пост а? Joy И накрая я заради някоя далавера с пари, я заради жена в кома или пък щото не върви болницата и му се качват на главата, набързо бягат от поста. Joy Ще го видим сега този колко време ще се заседи, ще пие ли на работното място, няма ли? Сигурно той пък ще чете книги за японската култура и то на японски език. Joy
Сега разбрах защо Банков четеше Харуки Мураками! Да се подмаже на тъста беееее!

Точно щях  да задавам въпроса новото шефче какво питие ще държи в шкафа и какви книги ще чете Joy Ако е попил от изтока - саке и хайку Joy И Мураками в оригинал Wink

# 101

Точно щях  да задавам въпроса новото шефче какво питие ще държи в шкафа и какви книги ще чете Joy Ако е попил от изтока - саке и хайку Joy И Мураками в оригинал Wink

Освен това ще е фен на Конфуций, ще следва неговото учение. Joy И към пиенето Жекова ще му носи суши. Joy Трябва да се подмажем на шефа все пак. Wink

Последна редакция: пн, 30 юли 2018, 16:25 от yanitsa.s

# 102
Аз се чудя при всичките бъркотии, как до сега един директор не пратиха в лудницата? 😀

Не искам и да си представям какво е да ръководиш такъв екип - живи, умрели, всички са оплетени като свински черва...

# 103
И кимоното ще е новото работно облекло Wink

# 104
от изтока - саке и хайку Joy И Мураками в оригинал Wink
РИва Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat
Няма нищо случайно!
И кимоното ще е новото работно облекло Wink
плЯчааааа вечее Animal Joy Cat Animal Joy Cat Animal Joy Cat

Общи условия

Активация на акаунт