Откраднат живот 53 - Нов Директор, нов късмет

• 26 856
  • 711
  •   1
Отговори
# 75
А тъста защо не е гледал дъщеря си, докато е в болница, а е запрашил в Япония? Всеки си е гледал живота.
Като нищо ще се окаже, че не е знаел, че зетят я е оставил. Ако си е мислел, че Банков е в Германия при жена си, вероятно е смятал, че това е достатъчно.

# 76
  • София
Това с незаконната дъщеря много ми хареса. Laughing А някога споменавали ли са нещо за родителите на Огнянова, братя/сестри? Аз нямам спомен.

# 77
Моски, той явно много мисли, бахти за поне година да не е отишъл и веднъж да я види, пък ще критикува Банков след това Grinning

Онли, не, нищо не са казвали за нейни роднини Simple Smile

# 78
Това с незаконната дъщеря много ми хареса. Laughing А някога споменавали ли са нещо за родителите на Огнянова, братя/сестри? Аз нямам спомен.

САКЪН!!!!!
Писна ми от роднински разкрития след 30 години Joy

# 79
Не, което аз отчитам като голям пропуск, защото образът й е доста недовършен така.
Единственото, което тя каза веднъж, е че един възрастен човек е повярвал в нея, че може да бъде повече от продавачка в кварталния магазин.
А, и при аборта каза, че майка й е далече. Толкова.

# 80
Тъстът, като виден бг. професор е заемал важна позиция в Япония и за него е било невъзможно да стои до главата на дъщеря си неопределено дърго време.

Ванилия, права си. Чистак новата дъщеря е за да има история около Пешко. Той си стана редови лекар, жена му в майчинство, а около героя трябва да има движение. С две думи безмислена и ялова история.

# 81
Само да не се появи в болницата и не открие случайно, че всъщност Огнянова му е дъщеря от изневяра преди 35 години.

В четвърти сезон обаче Огнянова каза, че не иска да обяснява на детето си как баща му е в Германия при жена си. Милата не е знаела, че няма смисъл да прави аборт. Той тате щеше да се прибере с жена си баш за раждането. Grin
Оххх, разби ме, само си го представих, тогава още повече ще му се иска да убие Банков - бил и с двете му дъщери, мръсник JoyJoyJoy

Нали, Ева и Зорница ще са като Галя и Виолета, ще си говорят за Нашия Виктор и ще отглеждат отрочето им заедно, даже Ева може да го кърми, тя Лора ще я научи как става JoyJoyJoy

# 82
Моля ви, спрете се, не давайте безумни идеи на сценаристите Joy

# 83
Ди, мисля, че са част от официалната фотосесия и съвсем целенасочено Банков седи като наказан пред тъст си. Изразява какви ще са взаимоотношенията им през сезона. Със сигурност тъстът има доста за какво да го соли.
Демек, Банков си намери майстора.
Оххх, разби ме, само си го представям, тогава още повече ще му се иска да убие Банков - бил и с двете му дъщери, мръсник JoyJoyJoy
Нали, Ева и Зорница ще са като Галя и Виолета, ще си говорят за Нашия Виктор и ще отглеждат отрочето им заедно JoyJoyJoy
И двете дъщери наранил и двете си внучета убил. Това си е за смъртна присъда за мен.

# 84
Дона, разкритията няма да са след 30, ще са след 35 години Joy

Ще го обърнем на психо-комедия, ще трябва да се направят ДНК тестове на целия персонал на болницата, за да е ясно кой на кого е роднина, че чифтосването да е по-сигурно, да не стане някой гаф Joy

# 85
Зорница да не се окаже дъщеря на Банков. Лел.😀😂

# 86
Да, 35 години коренно променят нещата Joy

Що бе, в Игра на тронове не им пречи това на чифтосването Joy

Хъмбъл, не на Жекова и Фотев е дъщеря Wink

# 87
Хъмбъл, няма, тя разликата по между им е 10 години, чак до такива извращения няма да стигаме Joy

Дона, при такива родители, как се е пръкнало такова високо дете? Joy

# 88
Моля ви, спрете се, не давайте безумни идеи на сценаристите Joy
Ама аз по-безумни идеи не мога да дам, от тези които те измислят. Anguished
Силно се надявам за всичко да има логично обяснение, а не това, което ние си мислим, защото в момента ситуацията е фантастична, откъдето и да го погледнеш.
Тъстът, като виден бг. професор е заемал важна позиция в Япония и за него е било невъзможно да стои до главата на дъщеря си неопределено дърго време.
майчинство, а около героя трябва да има движение. С две думи безмислена и ялова история.
Но се връща в България, за да е директор на затъваща, пълна с дългове  и супер скандална болница. Хмммм приоритети

# 89

САКЪН!!!!!
Писна ми от роднински разкрития след 30 години Joy

Tи представяш ли си обаче какъв цирк ще е, ако се окаже нещо такова и хоп Зорничка и Ева се падат сестри. Joy Че и с един мъж са били, мани мани. Joy Върха на идиотщината ще е. Аз очаквам всякакви глупости вече. Да не говорим, че до момента нищо не знаем за родителите на Зорница. Ще се учудя, ако никога не зачекнат тая история с нея. А в тоя сезон трябва все някакви драми да й измислят.

Общи условия

Активация на акаунт