Откраднат живот 53 - Нов Директор, нов късмет

• 26 215
  • 711
  •   1
Отговори
# 60
И аз помня, че при него се качи. Той май не искаше да я вози без каска, но майката настояваше, ако не бъркам?
Точно така беше. Той се противеше, че е малка да се качва на мотор и че няма каска. Майката настоя, че това е денят на детето и трябва да й угодят и могат да позлват каската от колелото.
Ненапразно в края на сезона Огнянова му каза, че двамата са отговорни за смъртта на дъщеря им. Но това го виждам като повод за взаимни обвинения и обтегнати отношения между Банкови.

# 61
За драми с тъста е казал самият Владо Пенев вчера в интервю. Вероятно тъстът ще обвинява Банков за катастрофата и  фаталният край с дъщеря му. Не знаем обстоятелствата при които се е случила и може би Виктор е постъпил безрасъдно. След това оставя жена си в Германия макар в кома и пристига тук и става директор. Има от какво да е недоволен тъстът. Интересно как и тримата ще се озават в България – единят от Япония, другите двама от Германия. Тук в този клюкарник, наречен болница е въпрос на време новият директор да разбере за похожденията на зет си. Персоналът главно с това се занимава воден от Жекова. И ето нова причина за драми между тях. Вероятно ще крие от Ева, предвид състоянието  и сам ще "воюва" с Банков.
Така в шеги и закачки между двамата, които ще бъдат отразявани епизод след епизод  подабаващо подробно
за ранга на "звездата", която участва и по 10-20 сек. на епизод за други "незначителни" персони и събития и 6-ти сезон приключил.

От миналия сезон ме мъчи въпросът – от какъв зор създадоха поредната драма на Захариев с чисто новата дъщеря? Кому беше нужно? Ще има ли някакво ръзвитие и какво постигат с тази сюжетна линия! По мое мнение до сега абсолютно нищо, освен, като някакъв одушник за Тони от присъствието на Шипката.

Последна редакция: пн, 30 юли 2018, 13:36 от *Melanie*

# 62
Мел, то по тая логика как бащата оставя дъщеря си в кома и седи в Япония...? Усещам, че цял сезон двамата  ще се дракат на тая тема. Като нищо ще се окаже, че бащата цял живот е пренебрегвал дъщеря си заради кариерата и чак сега се сеща за нея - обвинявайки зет си.

А за Албена и Захариев нямам думи, толкова е сапунесто....можеше да я вкарат само като новата колежка, която се вписва трудно, майка й умира, по тая линия се сближава очевидно с Тони и се сгаджосват - можеше да гледаме нелоша любовна история и красиво създаваща св връзка в следващия сезон. Ама не, трябваше да е поредното дете на Захариев и да има драма....на която свга ще станем свидетели

Последна редакция: пн, 30 юли 2018, 13:42 от Анонимен

# 63
Абсолютно съм съгласна с теб Дона! Нова колежка, идваща в подходящ момент да разведри Тони, можеше и приятна любовна история да сътворят. Но Дъщеря след 30 години, Пешко любовник на майката, нещо не наред със самата дъщеря, все неща абсолютен пърнеж поне за сега.

А причините за дрязги тъст - зет са безкрайни и на битово и в случая на професионално ниво още повече и двамата работят в една болница.

# 64
  • София
Ако бяха разказали само какво се е случило с Банков и жена му след прибирането му в Германия нямаше да има проблем. Връщането му в България заедно с Ева, в болницата, където е бившата му любoвница, която е направила аборт от него, е пълен абсурд. Вкарването на тъста му обаче удря максималната скала на тъпомера. Не стига това, а и ще ни занимават с конфликт между двамата, в основата, на който явно ще е Банкова. Толкова е лицемерно, имайки предвид, че и Банков и новият директор, като истински и достойни съпруг и родител зарязват Ева в кома, в чужда държава и всеки от тях си живее живота, докато я чакат да умре.
Не знам, но на мен това ми изглежда наистина отвратително. Дано сценаристите да са се постарали повече, въпреки че не знам какво трябва да са измислили, че да оправдая поведението и на Банков и на проф. Цонев.

Иначе за Албена и Захариев единственото ми обяснение е свързано с това, че реално Захариев убеди майката на момчето в мозъчна смърт да подпише декларацията за донорство. Ако Албена не му беше дъщеря и той не се чувстваше виновен за създалата се ситуация между тях, едва ли щеше да предприеме подобни действия, които са забранени от закона. Иначе сте прави, тази история беше разказана по изключително пошъл начин

# 65
  • Разпиляна във въображението
Албена е толкова лабилна личност, че щеше да е "интересно" да се види реакцията й след откриването на истината. Сега, толкова месеци след това, най-много да мълчи на Захариев и да се крие по ъглите.

# 66
  • София
А новия проф. Цонев на кой ще е гадже - на Кръстева или на Жени? Mr. Green

# 67
Тук Банков гледа така все едно тъста му тъкмо му е ударил два шамара зад врата Joy

Не разбрах тези снимки от официалната фотосесия ли са?
 Малко са ми нелепи. Банков защо изглежда като виновно дете пред майка си?Thinking
На Йосиф. Animal Joy Cat

# 68
  • София

Дано да е на Кръстева. Така поне ще има малка гаранция, че няма да я уморят и ще си я държат в сериала.

# 69
Аз мисля, че вкараха историята с Албена заради бременността на Ралица Паскалева.
Може би тогава участието й занапред е било под въпрос, а сега надали снима усилено както предните сезони. Та да има какво да завъртят около Пешко, то без това и те понесоха сумати драми и започнаха да се изчерпват.

# 70
Димитрова, на санитар ще е гадже, ма тоа новият, дето ще го играе Карамазко 😂

# 71
Ди, мисля, че са част от официалната фотосесия и съвсем целенасочено Банков седи като наказан пред тъст си. Изразява какви ще са взаимоотношенията им през сезона. Със сигурност тъстът има доста за какво да го соли.

# 72
Ванилия, не знам дали това ще да е причината за тази история, ама с Жековата са ми наравно по тъпотия и безинтересност.

# 73
  • София
А тъста защо не е гледал дъщеря си, докато е в болница, а е запрашил в Япония? Всеки си е гледал живота.

# 74
Димитрова, на санитар ще е гадже, ма тоа новият, дето ще го играе Карамазко 😂
Хахахах интересно.
Сега сериозно. Ако не го вкарват в любовни драми и него, ще е май по-добре. Нека си е просто директор.
Само да не се появи в болницата и не открие случайно, че всъщност Огнянова му е дъщеря от изневяра преди 35 години.
А тъста защо не е гледал дъщеря си, докато е в болница, а е запрашил в Япония? Всеки си е гледал живота.
Явно са едно много сплотено семейство, държат и се подкрепят един друг.

В четвърти сезон обаче Огнянова каза, че не иска да обяснява на детето си как баща му е в Германия при жена си. Милата не е знаела, че няма смисъл да прави аборт. Той тате щеше да се прибере с жена си баш за раждането. Grin

Общи условия

Активация на акаунт