Откраднат живот 53 - Нов Директор, нов късмет

• 26 935
  • 711
  •   1
Отговори
# 135
  • Ню Йорк
Ще изкарате Велислав Павлов чудото на българското  кино, спрете се. В този сериал има много добри актьори. Като се почне от Моньо Монев и се свърши с Емил Марков.

Не знам какво чудо е, ама актьор без ясна дикция е просто недопустимо  Naughty

# 136
Не знам какво чудо е, ама актьор без ясна дикция е просто недопустимо  Naughty

Пусни си "Вездесъщият" и ще се изненадаш колко ясна дикция има. Simple Smile

# 137
Междудругото аз от този филм останах разочарована, не знам дали защото тук беше много хвален и имах големи очаквания, но не ме впечатли и го изгледах за фон.

# 138
Разликата между обсъждане и хейт  е много далечна за някои от тук присъстващите...

# 139
  • София
Мда, може да се окаже, че Банков никога не е оставял жена си сама и историята със Зорница е била само сън. Нали трябва да се поддържа ореол около образа на доцента.

Може би трябва да се сложи на първа страница кои герои и актьори може да се обсъждат в темата, за да не се дразнят някои потребители.

# 140
Мда, може да се окаже, че Банков никога не е оставял жена си сама и историята със Зорница е била само сън. Нали трябва да се поддържа ореол около образа на доцента.

Може би трябва да се сложи на първа страница кои герои и актьори може да се обсъждат в темата, за да не се дразнят някои потребители.

Хахаха и Зорница после как се е оказала реалност? Joy

Роси, според мен не е проблема в това кои герои и актьори се обсъждат тук, а по-скоро кои са пишещите. За мен проблема вече е личен, не сме желани тук и това е.

# 141

Хахаха и Зорница после как се е оказала реалност? Joy

Роси, според мен не е проблема в това кои герои и актьори се обсъждат тук, а по-скоро кои са пишещите. За мен проблема вече е личен, не сме желани тук и тоова е.
техен проблем 🙄

# 142
  • Разпиляна във въображението
Кой знае как се опитах да измисля някакво опрадвание на Банков, за да остави съпругата си сама в Германия. А защо говореше на немски - ами защото са се обадил него колега, който може да му каже по-точно какво и как се е случило Simple Smile

Няма да променям никакъв първи пост.

# 143
Щом не са споменали тъщата, няма да я има или поне засега, надявам се да не я видим изобщо, множко ще ми дойде родата Цонев/Банкова инак Grinning

# 144
Мацки,повечето ви харесвам(с 1-2 изключения Simple Smile),но вече ме разсмивате и мен,да слагате на едно ниво Павлов,с Вергов и особено с Пенев!! Grinning

# 145
Мацки,повечето ви харесвам(с 1-2 изключения Simple Smile),но вече ме разсмивате и мен,да слагате на едно ниво Павлов,с Вергов и особено с Пенев!! Grinning
Амбър, имаме предвид Владо Пенев. Wink

# 146
И аз говоря за големият актьор и глас-Владо Пенев.

# 147
На мен пък ми е смешно някой да каже, че Моньо Монев не бил никакъв актьор, ама хора всякакви....
тук в тази сме се заливали от смях с неговите изцепки... аз мисля, че ако един актьор няма достатъчно харизма и талант и най-яките реплики да му измислят, пак няма да предаде емоциите на героя си и да грабне зрителя. А според мен той го прави ✌

# 148
За мен и двамата (понеже В. Пенев не съм го гледала) са добри. Кой повече, кой по-малко, за всеки е различно като възприятие. А и имаме склонност да сме пристрастни, така че... Simple Smile

# 149
Всъщност променям си мнението, ще приема тъщата ако я играе Лилия Маравиля, тъкмо и тук ще са двойка, както бяха в Под прикритие Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт