Откраднат живот 53 - Нов Директор, нов късмет

• 26 942
  • 711
  •   1
Отговори
# 150
Всъщност променям си мнението, ще приема тъщата ако я играе Лилия Маравиля, тъкмо и тук ще са двойка, както бяха в Под прикритие Simple Smile

Не изглежда ли младичка за тъща? Grinning Иначе и на мен ми е много симпатична.

# 151
Всъщност променям си мнението, ще приема тъщата ако я играе Лилия Маравиля, тъкмо и тук ще са двойка, както бяха в Под прикритие Simple Smile

Ееее, те Пападополу са си наборки горе долу 😂

Тя всъщност ми е много по-харизматична и приятна и като външност повече се доближава до съпругата на Банков, “която не сме виждали” 😉

# 152
Айде сега кусури, младолика е жената Grinning
To и Виолета не мога да я възприема да има толкова голяма дъщеря, ама.......примиряваме се Joy

Ванилия, 10 години им е разликата, сега проверих Grinning

# 153
Ааа, Ванилия не са баш наборки. Ани е на 39, а Лилия Маравиля на 49.Grinning

# 154
Тя всъщност ми е много по-харизматична и приятна и като външност повече се доближава до съпругата на Банков, “която не сме виждали” 😉
А аз си мислех, че предишната жена, която бяха избрали пасваше добре за негова съпруга, жалко че не е актриса и не са я задържали нея.

# 155
Не знаех каква разлика имат, но имах предвид, че визуално са ми на приблизителна възраст и  няма как да й е майка.
На Пападополу дори бели кичири са й направили, ще е нелепо Маравиля да застане до нея като майка 😀
Биляна и Виолета бяха по-приемливи, макар и също с малка разлика.

# 156
Мацки,повечето ви харесвам(с 1-2 изключения Simple Smile),но вече ме разсмивате и мен,да слагате на едно ниво Павлов,с Вергов и особено с Пенев!! Grinning
Смешната си ти. Кой е Вергов, с какво повече е от Велислав Павлов? С нищо. Аз се опитвам да съм толерантна и да не обиждам Вергов, но идваш ти и започваш с редовните си глупости. Знаеш ли колко ми пука дали ме харесваш. Аз пък те ненавиждам 😁😎
Но можеш да продължаваш и да пишеш глупостите си за Велислав Павлов, аз пък ще започна отново да пиша срещу Вергов.

# 157
  • София
Моля ви, обсъждаме сериала. Нападайте се на лични съобщения.
Чудя се Ева дали няма да има амнезия? newsm78

# 158
Моля ви, обсъждаме сериала. Нападайте се на лични съобщения.
Чудя се Ева дали няма да има амнезия? newsm78
На мен ми е ужасно любопитно в какво физическо и психическо състояние ще се върне. Ако има амнезия, това ще обясни евентуално защо Банков не ѝ е казал и вероятно ще стигнем до момента, в който ще започне да разбира за дъщеря си и за разните други по-пикантни подробности.

# 159
Онли, чудо е, че изобщо е жива, всякакви усложнения психически и физически ще приема, все пак малко да се придържат към реалността при събудил се човек след толкова време кома. Може и да има, не е лошо като идея, може да речем ако Банков не и е казал разни неща  да е заради това и да са го предупредили да е много внимателен с психичното й състояние най-вече.

# 160
  • Разпиляна във въображението
Милошев беше казал, че Ева е медицинско чудо. Като нищо да е "добре" и да има нужда само от рехабилитация. Не мисля, че е лесно да се каже на възкръснала съпруга, че е загубила дете, че съпругът й я е изоставил, влюбил и забременил друга жена /без да иска/ - като цяло се е отказал от надеждата, че тя ще оцелее. И Ева ще му прости, няма как. Тя е разбрана жена.

# 161
Хахахха, Мириел, ама как пък все на разбрани жени попада Банков, бре. Едната аборт направи само и само да не го притеснява, другата всичко ще приеме и разбере да не му нарушава фъншуя. Grinning
Мда, така като се замисля и аз съм от групата на тия, дето искат да се погърчи доцента. Grinning

# 162
Мириел, това за "без да иска" ме разби Joy

# 163
Мириел, това за "без да иска" ме разби Joy
Ама така си е, човекът не е искал. Тя Зорница го е ползвала за донор, поне да го беше предупредила. Joy

# 164
Възможно е Ева да има амнезия, така по-лесно ще сглобят историята.
Но дори и да си е ок и да помни, че детето е починало, няма как да знае Банков какви ги е надробил след това.
А той както си го знаем, обясненията не са му силна страна и си е мълчал. 

Малко фантастично, но възможно ли е и самият Асен Цонев да не знае, че зет му се е подвизавал в България?!? Ако са в конфликт и не поддържат контакт, а той е бил в Япония дълго време, може въобще да не знае, че Банков е оставил Ева сама в кома...
 При такъв вариант ще гледаме по-скоро комедия, отколкото драма 😀

Общи условия

Активация на акаунт