Откраднат живот 53 - Нов Директор, нов късмет

• 26 157
  • 711
  •   2
Отговори
# 555
Оффф, откъде пък им дойде това име. Този гняв ще трябва да излъчват всички герои, кой за какво ще се гневи е въпроса.
А щом ще отмъщава, то човека трябва да е в болницата или свързан с нея.

# 556
След масираната и почти истерична кампания в полза на ЮВ, това е изненадващо .
Явно ще  дават  друг сериал , без досегашните главни герои .Приятно гледане !
Историите от анкетата , които интересуват зрителите , отиват на кино .
Да си бяха направили нов сериал с новите  неотразими звезди .

# 557
Понеже ме досмеша, че пак каза, че е тайна какъв точно ще го играе и след това каза, че все още не му се налага да се сблъсква с медицинската терминология, но ще дойде и такова време, та си помислих, че вече едва ли е останал някой, дето не е разбрал, че той ще е санитаря Simple Smile

# 558
Перличке, иди му на човек да каже: "Знаем, спокойно си говори" Grinning

# 559

"И знаем, че после ще се върнеш към лекуването, споко" Grin

# 560
На мен ми харесва заглавието. Виждам я нишката с гнева у всички герои и освен това гневните сцени предполагат запомняща се актьорска игра Simple Smile

# 561
Майче,

# 562
  • Разпиляна във въображението
Човекът бая време ще върти парцала. Не намирам историята на Карамазов изобщо обвързана с някой от познатите персонажи. Добре, бил приятел на директора, и идва с него в болницата /по спомени/. И какво? Ще отмъщава на кого?

Тримата нови идват с истории, които нямат нищо общо със Св.Кирил. Навързани са един около друг. Браво на Милошев, че намери работа на деца, жена, приятели и гаджета на приятели. Надявам се сценаристите да дадат добро обяснение.

# 563
  • София
То като, че ли историите на Зорница, братя Ковачеви, че и на Банков имат нещо общо с първоначалната сюжетна линия на сериала.

# 564
  • София
Ами не се знае дали няма да отмъщава на някой наш познат герой.

# 565
И аз виждам причини за гняв в много от персонажите. При Банкови пък колкото щеш и при тримата.

# 566
........... имат нещо общо с първоначалната сюжетна линия на сериала.

Този влак отдавна замина!

# 567
Пет месеца без други проекти си е бая време. Следователно Карамазов ще бъде с основната сюжетна линия.И той и Банков основно ще се гневят. Харесвам и двамата вече съм писала. А други някакви персонажи ще има ли? Е така, за цвят отвреме на време да ни ги показват или йок? Най-вероятно ще ходят напред назад за фон, като един чичко "лекар" с бяла коса и  папка. Той така винаги е по коридарите и влиза от врата във врата.

Харесвам и искам да има нови персонажи. Но от миналият сезон съм някак пристрастена към двама - прекрасни и много любими. Дано не са само фон.

# 568
  • София
Радвам се, че ще има гняв, значи ще има екшън. Не ми се гледат сълзливи любовни истории.

# 569
Аз пък няма да тръгвам с гнева напред. Може пък много да ми харесат историите на новите. Wink

Общи условия

Активация на акаунт