Откраднат живот 53 - Нов Директор, нов късмет

• 26 141
  • 711
  •   1
Отговори
# 570
  • Разпиляна във въображението
То като, че ли историите на Зорница, братя Ковачеви, че и на Банков имат нещо общо с първоначалната сюжетна линия на сериала.

Тази линия умря отдавна. Много сюжети бяха забравени, а виновните опростени. Тримата се свързаха с болницата. Ще видим санитарят на кого ще мъсти.

Гняв виждам само у Войнова заради Захариев. Другите си пооправиха живота. Прибавям Банков, тъст и санитар.

# 571
  • София
Малко е дразнещо това, че големите ни "звезди" решиха да се включат вкупом, когато видяха успеха на сериала. В началото ми беше по-интересно - непознати, млади актьори.
Карамазов и Ина хич не ги виждам като двойка. То не остана една нормална такава, без поне 10 години разлика във възрастта.

# 572
  • София

Тримата се свързаха с болницата. Ще видим санитарят на кого ще мъсти.

Гняв виждам само у Войнова заради Захариев. Другите си пооправиха живота. Прибавям Банков, тъст и санитар.
Е, да де. Сега и санитарят ще се свърже с болницата.
Много съм доволна от участието на Карамазов, само се чудя дали изобщо Нова ще излъчи тази година и "Дяволското гърло".

# 573
Наскоро започнах да гледам "Анатомията на Грей" от начало. Никога не съм търсила прилика между двата сериала, но толкова много сцени изглеждат подозрително сходни...А сега и това "Анатомия на гнева"?!
Предпочитам да гледам Васил Бинев пред всичките нови "супер звезди", но пък от друга страна съм любопитна какво точно ще се получи с толкова добри актьори на едно място.

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 10:58 от Millan

# 574
Банков го виждам как се мъчи не толкова гневи и това само от снимките.

# 575
Майче според мен ще се гневи на себе си.

# 576
  • Разпиляна във въображението
Карамазов каза, че скоро, много скоро ще пуснат Дяволското гърло.

# 577
То не е задължително всички да са гневни, някои ще понасят гнева. Банков ще е от тях, той направо ще има богат урожай от гневни лица срещу себе си Grinning Жена му, тъст му, Зорница, Марио и още знайни и незнайни участници в сериала Grinning

# 578
То не е задължително всички да са гневни, някои ще понасят гнева. Банков ще е от тях, той направо ще има богат урожай от гневни лица срещу себе си Grinning Жена му, тъст му, Зорница, Марио и още знайни и незнайни участници в сериала Grinning
Викаш, за едни само жилото, за други - меда...

# 579
Ами, Перличке, при някои гневът ще е по-концентриран, при други няма да е директен, а косвен, аз така ги виждам нещата, иначе ще се избият. Grinning

# 580
Толкова много ще се нуждаят от мантрите на Ина в този сезон, просто не е истина. Ароматните свещи няма да свършат работа, трябва сеанси да провежда за контролиране на Гнева Joy

# 581
На мен пък не ми харесва заглавието - повече би ми допаднало само Гняв, примерно.
Предните заглавия също бяха аналогични, ако не бъркам.
Всъщност помня само Възмездието и Чуждо тяло, другото как беше?

Иначе за отмъщението на Карамазов, аз приех автоматично, че на някой от досегашните герои ще отмъщава.

И веднага ми хрумна - случаят с Мазов, когато е загубил пациент като специализант дали няма по някакъв начин да е свързан с него?

# 582
Ами, Перличке, при някои гневът ще е по-концентриран, при други няма да е директен, а косвен, аз така ги виждам нещата, иначе ще се избият. Grinning
Дефинирай косвен гняв, моля Simple Smile Този път нещо не те разбирам.

# 583
Дефинирай косвен гняв, моля Simple Smile Този път нещо не те разбирам.
Не ме разбираш, щото така се изразявам Grinning Имам предвид, че примерно взимаме Ина и Боби, Фотев е супер гневен на Ина, защото го е предала, Боби пада жертва на неговия гняв, самият Боби не се гневи. Simple Smile

# 584
Значи пак същото - за меда и жилото. Разбрах те, но съм с известни резерви Simple Smile

Интервюто на Карамазов
https://play.nova.bg/programi/na-fokus/970016?autostart=true

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 11:36 от Little Pearl

Общи условия

Активация на акаунт