Откраднат живот 53 - Нов Директор, нов късмет

• 25 567
  • 711
  •   1
Отговори
# 15
  • Русе
На мен ще ми е интересно да разбера защо жената на Банков е била в кома. Мисля, че това не го разкриха. На анкетата отговорих, че ще ми е интересна сюжетната линия между Борис, Ина и Фотев. Също в края на предния сезон Шипката разбра от майката на починалото момче за бащинството на Пецко. А той беше решил да не ѝ казва. Тя едва ли ще остане безучастна. Калин и Наталия със сигурност ли няма да участват повече?

# 16
lubito, жената на Банков е била в кома заради катастрофата, доколкото стана ясно от интервюто на Милошев, където разкри малко какво ни очаква.
А Калин и Наталия мисля, че е сигурно, че няма да участват, Дария Симеонова е бременна и официално обяви напускането си на сериала. А и с толкова много нови, да не забравяме, че чакаме и новия лекар, разжалван до санитар, няма да остане място и за Генадиеви.

# 17
Благодаря за новата тема!
Нов директор и поредния анестезиолог в тази болница. Сценаристите дали са чували, че съществуват и други специалности?

На мен ще са ми най-интересни Марио и Зорница, но в контекста на отношенията им с Банков. Техните лични отношения са вече ясни и установени и там мисля, че няма какво повече да се изяснява.
Също така Тони и Албена, както и Тасев, Ина и Фотев.
Стаменова и Врабчев въобще не са ми интересни.
На Жекова любовните истории не са ми любопитни, искам да я гледам само като клюкарка.

Отношенията на Захариев и Албена също ми е интересно как ще се развият, въпреки че не са посочени в анкетата.

И се присъединявам към твърдото ядро на противничките на Банков, които не биха се размекнали пред каквото и да е негово страдание.

# 18
Ама пък всички свързани с  откраднатия живот са аут от сериала...

# 19
Кръстева, Евгения, Захариев, Галя, Жекова...

# 20
Ама пък всички свързани с  откраднатия живот са аут от сериала...
Стожерът Евгения е още тук. И Кръстева Grinning

Стела, според мен ги гласят специалностите така, че да се пресичат. Вече виждам как Банков оперира, а тъст му му виси на главата Grinning

# 21
  • Разпиляна във въображението
Направо забравих Войнова и Захариев, както и Мазови

# 22
Благодаря за темата!

Интересни са ми Банков и родата, Зорница и Марио и Тасев и Ина.

Кой гласува за Жекова? Дали ще залюби новия директор и на екран? 😀

# 23
  • Ню Йорк
Я какви интересни новини Simple Smile Радвам се, че в новия сезон нещата ще се въртят около героя на Вергов, много ми допада във всяка една роля. Владо Пенев - защо не, с доста добри впечатления съм и от него. Изключително бещаващо започват. Дано, дано!

# 24
Гласувах за Ковачев и Огнянова; Ковачев и Войнова (както и отношенията с новия ѝ баща) и трио Фотеви. Харесвам също Врабчев, та покрай него и Стаменова минава. Останалите слабо ме вълнуват. Фамилия Банкови пък съвсем.

# 25
От всички изброени в анкетата Жекова ми е най малко интересна.... Надявам се да си я оставят да си клюкари на воля и да няма такива цели серии с нейно участие.
А този нов директор кой го избира? Кой е собственик на болницата, тя нали беше частна с процент общинска

# 26
  • Русе
lubito, жената на Банков е била в кома заради катастрофата, доколкото стана ясно от интервюто на Милошев, където разкри малко какво ни очаква.

Аха, мерси. Явно няма да има друго. Просто ми беше чудно как и тримата са били на мотора - дъщерята е загинала, жената била в кома, самият Банков също ранен. Явно така са го измислили.
Това за Карамазов вярно ли? Помислих, че е майтап, че е разжалван до санитар. Аз бях предубедена към него, но като го гледах в Дървото на живота почти се влюбих в героя му. Така че, ще се радвам на участието му.

# 27

Аха, мерси. Явно няма да има друго. Просто ми беше чудно как и тримата са били на мотора - дъщерята е загинала, жената била в кома, самият Банков също ранен. Явно така са го измислили.
Това за Карамазов вярно ли? Помислих, че е майтап, че е разжалван до санитар. Аз бях предубедена към него, но като го гледах в Дървото на живота почти се влюбих в героя му. Така че, ще се радвам на участието му.
Обяснението на Милошев е, че ги е засякъл камион с ремарке, което е поднесло и е помело и двата мотора - и на Банков, и на жена му.

За Карамазов за момента са само слухове, че ще влиза. Но той го намекна, плюс това казаха, че в ролята на санитаря ще влезе един от най-известните актьори, плюс, че явно е около екипа, щото вчера снима Наум и Ирина и затова си мисля, че вероятно ще е той.

# 28
И сега няма ли да си каже кой е гласувал за Жекова?

# 29
  • София
Карамазов е актьор с главно "А" Ще е удоволствие да се гледа.

Общи условия

Активация на акаунт