Откраднат живот 53 - Нов Директор, нов късмет

• 26 164
  • 711
  •   1
Отговори
# 585
Малко е дразнещо това, че големите ни "звезди" решиха да се включат вкупом, когато видяха успеха на сериала. В началото ми беше по-интересно - непознати, млади актьори.
Съгласна съм. Дори си мисля, че щеше да е много по-добре, ако бяха включили само Карамазов, още един толкова известен колкото него (жена да речем) и 1-2 нови и млади лица, неизвестни на публиката, както направиха миналия сезон. Вергов ми беше много добре в 4ти сезон, но вече му се наситих да го гледам, ще му разводнят образа още повече. Карамазов с историята си мисля, че все пак ще е интересен. Такава не е имало до момента.

# 586
Съгласна съм. Дори си мисля, че щеше да е много по-добре, ако бяха включили само Карамазов, още един толкова известен колкото него (жена да речем) и 1-2 нови и млади лица, неизвестни на публиката, както направиха миналия сезон. Вергов ми беше много добре в 4ти сезон, но вече му се наситих да го гледам, ще му разводнят образа още повече. Карамазов с историята си мисля, че все пак ще е интересен. Такава не имало до момента.

Съгласна съм. Добри са в откриването на непознати лица, освен това така щеше да ми е по-интересно.

# 587
Ето ви една снимка на бившия и скоро настоящ доктор Христо Карагьозов :

# 588
Изгледах интервюто на Владо Карамазов и ми хареса. Освен всичко друго, много ми хареса това, което каза - че е поел ангажимент и поради тази причина няма да поема нови ангажименти до края на снимките. Смятам, че това е отговорно и достойно за уважение отношение към работата му и към екипа. При положение, че се захващаш с такава работа и че цяла продукция е свързана с твоето отношение към работата ти, е добре да бъдеш честен и отговорен.

# 589
Карамазов е страхотен в Дървото на живота. Много ще спечелят от участието му.

# 590
  • Разпиляна във въображението
Хубав мъж Simple Smile 

# 591
И което означава също, че ще го гледаме до края на сезона, а не за малко, като преминаващ метеорит Simple Smile

# 592
То въпроса е дали сценаристите ще се справят с тяхната работа, защото актьорите колко и да са добри, ако е някаква пълна каша сценарият и те не могат да спасят положението.

# 593
И което означава също, че ще го гледаме до края на сезона, а не за малко, като преминаващ метеорит Simple Smile
И няма по спешност да съживяват жена му/баба му/леля му Joy

Майче, е това е големият въпрос - ще се справят ли сценаристите. Понякога имат блестящи хрумвания, понякога оплескват нещата. Аз съм оптимист, пък да видим Simple Smile

# 594
Не мисля, че досега е имало случай в който сценарият да е бил пълна каша. Поне според мен.

# 595
То това със съживяването касае /не/участието в евентуален следващ сезон Grinning

Майче, така е Simple Smile

# 596
Моски, а колко от тях ще останат за евентуален 7 сезон? Защото според мен ще има такъв. Simple Smile

Зайко, някои от историите бяха просто да им се чудиш как може да измислят нещо такова. Например с Мазови, защо беше нужно толкова простотия да им изсипват на главата, сякаш за сценаристите най-голямата драма е най-доброто нещо и не разбират, че понякога претоплят манджата ту мъч.

# 597
Някой гледал ли е интервюто с Ю.Вергов по Нова тази сутрин?
Имате ли запис? newsm78

Хареса ми един лаф във форума - "сериалът бъка от алфа мъжкари от хайлайфа."
Само не разбрах кои са алфа мъжкарите, освен ЮВ и ВК? Rolling Eyes Rolling Eyes

# 598
При мен ТВ звучеше за фон, но не съм разбрала да е имало интервю с Вергов.
Само Карамазов беше.

# 599
Някой гледал ли е интервюто с Ю.Вергов по Нова тази сутрин?
Имате ли запис? newsm78

Хареса ми един лаф във форума - "сериалът бъка от алфа мъжкари от хайлайфа."
Само не разбрах кои са алфа мъжкарите, освен ЮВ и ВК? Rolling Eyes Rolling Eyes
Че те алфа мъжкари ли са?

Общи условия

Активация на акаунт