Откраднат живот 53 - Нов Директор, нов късмет

• 26 171
  • 711
  •   1
Отговори
# 600
Аз се радвам, че ще ги гледаме, пък ако искат и омега да са 😂

# 601
От това, което съм видяла за мен жените са повече мъже от мъжете Joy
 Mоже да поистерясват, ама пак са "по-силни" от тях.

# 602
От това, което съм видяла за мен жените са повече мъже от мъжете Joy
 Mоже да поистерясват, ама пак са "по-силни" от тях.

Мда, и пак не им дават достатъчно поле за изява, в сравнение с мъжете. Направиха жена директор чааааак накрая, за малко и я луднаха....ееее

# 603
Дона, това е от нещата, които най ме вбесиха, изкараха Стаменова някаква откачалка, която не може да се справи с властта, на която от малко комплименти и й омекна мозъка и като за финал в истерия на конференцията. Тя беше по-зле като директор от Захариев, а той вдигна летвата бая високо.

# 604
Дона, това е от нещата, които най ме вбесиха, изкараха Стаменова някаква откачалка, която не може да се справи с властта, на която от малко комплименти и й омекна мозъка и като за финал в истерия на конференцията. Тя беше по-зле като директор от Захариев, а той вдигна летвата бая високо.

Така е. И тази героиня направи грешки, но като цяло имаше силен характер и можеше да се справи. В мометна, в който я направиха директор, сякаш гледахме друг човек. То вярно, че властта променя, но толкова слаба Стаменова не беше - категорично!

# 605
  • Ню Йорк
Карамазов явно няма много изяви, че наводни фейса с предстоящото си участие в Откраднат живот  ooooh!  Що ли пък хич не го харесвам  newsm78

# 606
На Карагьозов му е превързана ръката, на Банков му е смачкан фасона. Мисля, че знам кой го е бил😀

# 607
Карамазов явно няма много изяви, че наводни фейса с предстоящото си участие в Откраднат живот  ooooh!  Що ли пък хич не го харесвам  newsm78

На мен пък ми излиза само една снимка и видеото.
Друго какво и къде е качвал?

# 608
Банков и Христо ще се окажат стари познати сигурно. Данеби Банков да има нещо общо с отнетите му права щом ще се спречкат.  Ето ти още един дето да го тормози и после защо гледа тъжно на всяка снимка.

# 609
Ако Банков има нещо общо с отнетите права все повече ще го съжаля, горкият, на където и да се обърне ще има някой да го гледа лошо и да иска да му разбие физиономията Grinning

# 610
  • София
Банков по-скоро се е забъркал в уличния бой.
Каквото и да измислят сценаристите, по-тъпо нещо от кърменето на Хинова, не могат да измислят.

# 611
  • София
В кое представление или роля си гледала Карамазов? Интересно ми е защо не харесваш актьора.

# 612
Онли, не ги предизвиквай, моля ти се, те го приемат като предизвикателство да ни оборят и учудващо успяват всеки път.

# 613
  • София
Аз лично никога няма да забравя Карамазов как игра в " Сирано дьо Бержерак" с Донков. И двамата бяха невероятни.

# 614
  • Разпиляна във въображението
Нямаше ли преди информация, че новият директор ще пристигне с приятел с отнети лекарски права?

Общи условия

Активация на акаунт