Откраднат живот 53 - Нов Директор, нов късмет

• 25 557
  • 711
  •   1
Отговори
# 645
Не, не историята с подценявания санитар имах предвид.

То освен Йосиф и онзи приятеля на Сашо с циганката, друг виждали ли сме?
Нямам предвид тук. В други филми и сериали съм го гледала - подценяваният (задължително нов) изведнъж прави нещо мега хипер супер геройско и гениално и се оказва УАУ
Иначе не, май не са имали други. Аз от четвърти сезон си мрънкам да вземат Карла Рахал да търка пода и да разнася клюки, ама няма да ме огрее Joy

# 646
Е, то по тази логика сигурно 95% от сюжетните линии сме ги гледали на други места...

В 5-те процента оригиналност слагам кърменето на Лора 😃

# 647
Злати, и аз като теб. До скоро интереса ми към новия сезон беше почти нулев, но с появата на Карамазов и историите, които ще се заплетат около него ми се възвърна интереса. Дано са спретнали добър сюжет, чакам да видя.

Аз продължавам да не разбирам защо Марио трябва да е гневен, бесен, ядосан и т.н. на Банков. Случилото се е в миналото, той тогава дори не е познавал Зорница. Все едно вашите мъже мъстят на всички, които са ви наранили в живота Grinning
Точно същото си мислех за Банков и Марио.
И това, че Зорница евентуално може би би се разклатила от самото му присъствие, без нищо друго, пак не ми е достатъчен повод Марио да му влиза рязко с бутонките. Simple Smile

# 648
Дона, Kарамазов каза, че до този момент, все още не се е сблъсквал с медицинската терминология, а би трябвало вече поне 15 епизода да са заснели. Така че, няма да скочи в операционната от самото начало  Laughing

# 649
Аз не виждам нито един персонаж, дето да е кой знае колко оригинален и невиждан, та сега Христо да ни е трън в очите. В случая обаче, чак сама не вярвам какво ще напиша, съм напълно съгласна с Милошев - интересно е как ще се разкаже историята, а не какво става и какъв е образът на персонажа сам по себе си.

# 650
Ок, мисля, че имам право да кажа, че не ми е интересен, нали?

# 651
Трябва да откраднат идеята за доктор с някакво заболяване, американците вече го правят и е пълен успех.

Моски, не искам веднага да тръгва да се прави на всезнайко, a другите супер некомпетентни, другото ще го приема.

# 652
Трябва да откраднат идеята за доктор с някакво заболяване, американците вече го правят и е пълен успех.

Моски, не искам веднага да тръгва да се прави на всезнайко, a другите супер некомпетентни, другото ще го приема.

А американците го взеха това от корейците Joy
Лекар с патерици имахме, остана другото Simple Smile

# 653
Дона, Kарамазов каза, че до този момент, все още не се е сблъсквал с медицинската терминология, а би трябвало вече поне 15 епизода да са заснели. Така че, няма да скочи в операционната от самото начало  Laughing
И аз останах с впечатление, че ще мине известно време - повече от 4-5 епизода Grinning - преди да се "прояви" със знания и умения Simple Smile

# 654

Е, Сашко не го ли помните?

Дона, ок е, че не ти е интересен.
На мен просто ми стана любопитно това, че сме го виждали, а не можех да се сетя за кога става дума. Спомням си, че този първия санитар учеше нещо за педиатър, но нямам спомен да е блеснал със способности и се зачудих за него ли говориш.

# 655
Дона, така е, ама Фреди е убийствен, тъпанарите от Еми-тата да се гръмнат Grinning

Ванилия, за лекарят който говоря в американския сериал е с аутизъм или по-скоро в този спектър е героят

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 15:22 от maichetoo0o

# 656

E, малко ли бяха досега  Laughing Aлександър със сърдечна малформация, Тони с трансплантиран черен дроб, а доколкото разбрах и Христо май ще се окаже, че е бил или продължава да има някaкъв здравословен проблем.

# 657
E, малко ли бяха досега  Laughing Aлександър със сърдечна малформация, Тони с трансплантиран черен дроб, а доколкото разбрах и Христо май ще се окаже, че е бил със (или продължава да има) някaкъв здравословен проблем.
Майчето говори за нов американски сериал (и корейски такъв), в който има гениален лекар с аутизъм, което е по-различно. Говори, че иска да види нещо такова. Но такава линия се развива трудно, мис е струва. Иначе е интересно

Иначе да, имахме няколко лекаря със здравословни проблеми. А на Тони проблемът му още си е там де хахахаха

# 658
Майче, не си уточнила за кой лекар и какво заболяване имаш предивд.

Иначе на мен някаква линия с аутизъм ще ми бъде интересна.
Нали за Албена имахме такива предположения в предния сезон, по -добре това да бяха направили, отколкото да я натискат с баща й.

# 659
Майче, не си уточнила за кой лекар и какво заболяване имаш предивд.

Иначе на мен някаква линия с аутизъм ще ми бъде интересна.
Нали за Албена имахме такива предположения в предния сезон, по -добре това да бяха направили, отколкото да я натискат с баща й.

+111111111111111111111111111111

Как ме е яд!!! Похабиха героинята за мен

Общи условия

Активация на акаунт