Откраднат живот 53 - Нов Директор, нов късмет

• 25 544
  • 711
  •   1
Отговори
# 675
Майче, значи ако решат и за такава ситуация има от къде да откраднат/препишат

Оооо, винаги има Simple Smile Колегите на Запад са правили сериалк за какво ли не Wink тъй че споко хахахха

# 676
Този сезон ако се гледа , ще трябва да е с много тъмни очила , влезли са да участват светило до светило .
Обаче до сега явно  им е било плебейско  да си губят времето със сериал .
 Когато видяха ,че рейтингът е висок и  това е страхотна реклама за участващите артисти , дайте на юруш да излъскаме репутетата .
На мен този сезон ще ми е като кафе с  10 лъжички захар - не се пие . Всичко трябва да си е с мярка , подборът на  състава артисти също .
Заприлича ми на онези  американски  глупотевини , които се снимаха и у нас и участваха заедно почти всички застаряващи екшън герои .

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 16:26 от Ели-фен

# 677
Изглежда Христо ще излива гнева си в бокс или друг вид бой, а няма да е някакво инцидентно сбиване :

# 678
Перличке и аз съм сигурна за първоначално разтърсване от страна на Зорница. Но, че Марио ще скочи на Банков за това и минали случки категорично отхвърлям. Марио ще бъде негативно настроен към него, но няма да търси конфронтация. Ще бъде дистанциран и въздържан.

Моски, не мисля, че Зорница ще влиза в обяснителен режим с Банков още повече гневно да му иска сметка. През зъби с откъслечни фрази може би.

Ванилия, не пропускай реклама за македонска наденица – ще си спомниш, кой е  „санитара“  

Неда Спасова е сладка.

# 679
  • София

Заприлича ми на онези  американски  глупотевини , които се снимаха и у нас и участваха заедно почти всички застаряващи екшън герои .
Кои са "застаряващите екшън герои" в този случай, ей така да се ограмотя Simple Smile

# 680
Ели има предвид мисля Непобедимите.

# 681
  • София
"Адвокатът" не чете написаното.

На мен този сезон ще ми е като кафе с  10 лъжички захар - не се пие . Всичко трябва да си е с мярка , подборът на  състава артисти също .

# 682

Ето и другата снимка на Владо:

# 683
# 684
  • Разпиляна във въображението
Еми друго щеше да е на насилката да е Захари Бахаров Simple Smile

# 685
"Адвокатът" не чете написаното.

Смехотворно е да влизам в обяснителен режим с тоя и оня , но заради Майчето ще обясня какво съм имала предвид  https://nova.bg/accents/view/2017/12/02/200177/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%B5%D0%BA%D1%88%D1%8A%D0%BD-%D1%81%D1%8A%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B8%D0%B5-%D0%B2-%D0%BD%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%82%D0%B0%D0%B7%D0%B8-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%80-%D0%BF%D0%BE-nova/

Майче ,  Hug , защо влизаш в излишни разговори , не разбра ли ,че се пускаме по различни писти .

# 686
Едно интервю с новата актриса Неда Спасова, да се запознаем малко с нея. Simple Smile Симпатично и хубаво момиче изглежда, доста младичка е.
https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/neda-spasova-za … a-edin-mesec.html

# 687
Сега гледах някакъв репортаж по новините за новия сезон - фокусирано върху Карамазов. По откъсите от епизодите (които показаха) съдя, че ще се опита да се меси на лекарите и да раздава мнение още в първите епизоди. От друга страна каза, че героят му щял да бъде много краен. Ако наистина е "краен" типаж, определено ще ми хареса.

# 688
И аз го гледах.
А от екипа още ли си мислят, че е тайна какъв е персонажа му 😂

# 689
И аз го гледах.
А от екипа още ли си мислят, че е тайна какъв е персонажа му 😂
НЕ просто тайна, а пазена от ДАНС Wink

Общи условия

Активация на акаунт