Дайте съвет, случва ми се нещо ужасно и не зная какво да правя

• 17 119
  • 179
  •   1
Отговори
# 150
Банално но вярно: Любовта е сляпа Sad Дай си сметка дали наистина ще може да живееш с този човек цял живот. Това ли е ТОЙ. Предполагам си наясно, че само с виртуален секс няма да остане. Все един ден ще мине към по- реалистични неща (ако вече не го е и направил). Склонна ли си да преглътнеш тези неща и да си държиш очите затворени? Ако отгвора ти е "да", просто продължавай напред. Не съм психолог, но като патила това ми прилича на хора, които си падат по чести еднократни забежки. При всяко друго положение просто трябва да намериш сили да си тръгнеш.

# 151
Сигурно това не е човека!

Нямаш нищо за което да си струва да правиш усилия!
Ако сега не си споделяте очи в очи проблемите, после ще ти струва много повече усилия!
Млада си! Горе главата!
Ще откриеш, някой, който да те усеща и когото ти истински ще усетиш!

Но, ако много го искаш можеш да опташ и да поговорите!

Вярвай в това, че твоето решение е най-правилното!

# 152
Объркана ли си ,ква ли си не знам ,но на мен ми се струваш вече мазохистка ThinkingКак може да допускаш такова отношение #Crazy

# 153
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Пишеш това:

Mackiiiiiii pravi bqhte! Trqbva6e da mu teglq edna i da go zareja o6te togava.

А малко по-долу това:

Zasega si davam malko vreme ,pyk posle................ neznam. Cry

Мисля, че вече знаеш какво да направиш, защо трябва да удължаваш агонията си?

Да не говорим, че в първия си постинг си писала, че правите опити за бебе. А ако опитите ви се увенчаят с успех, докато си отпускаш още време? Сигурна съм, че ще срещнеш мъж, който ще бъде достоен баща на децата ви.

# 154
Определи му среща и иди. Кажи му всичко, което си натрупала. Със сигурност обаче няма да се промени.

# 155
Запознахме се с мъже ми той още имаше семейство.
Няма да ти разправям как какво и защо днес сме заедно.
Искам да ти кажа само че живеем вече 3 години и никога НИКОГА той не ми е казал лоша дума за жена си.
А твоя кадето се запознава с момиче по интернет (с теб анонимната) и веднага обсъжда каква си в леглото.
 #2gunfire Не заслужава уважение

# 156
Определи му среща и иди. Кажи му всичко, което си натрупала. Със сигурност обаче няма да се промени.

ПРИСЪЕДИНЯВАМ СЕ ВЪН ОТ ПАЛАТКАТА smile3513

# 157
Представяш ли си всичко това да ти се случи ако си бременна или имаш дете,много по -трудно ще е да го разкараш.А сега няма смисал да се замисляш,той ти е показал,че не е достоен за теб.Казвай му бай,бай и си гледай кефа.

# 158
  • Варна
Пиши какво направи или не си направила още. Все пак тази история трябва да има край... или продължение.

# 159
И аз да си напиша момчешкото мнение.  Бил съм ерген, бил съм женен, разведен съм.  Бил съм там, правил съм го.  Наскоро.

Не искам да обобщавам - "мъжете", "хората" и т.н.  Мога да кажа за себе си.

Изневярата означава да вярваш, че ще ти е по-хубаво с друг, отколкото с човека до теб.  В този смисъл изневярата я правиш (или не я правиш) заради себе си, а не заради друг.  Дали имаш деца, престиж или губери е без значение.  Важният си ти.

Ерген:  На мен ми се иска да правя секс.  С жени.  С много жени.  Фантазирам си.  Виждам някоя, попълвам наум нещата за нея, които не знам, със сол на вкус и си мечтая.  Правя си разни работи в банята.  Убеден, че тя ми стига заради всички останали.  Утре си мечтая за друга.

Женен:  Няма друго такова щастие на света просто...  Обич.  Вяра, че ще остареем заедно.  Планове.  Секс... не, любов!  Дете.  Второ.  Скучен секс?  Глупости, така сме се напаснали, че сексът е супер.  Не е мечтания секс, но е много хубаво.  Каква друга?  Оскъдно облечената блондинка в Мерцедеса?  Тя дали би ми изстискала пъпката на гърба?  Дали би мъкнала количка с дете 8 етажа по стълбите?  Дали мечтае за същото като мен?  Дааа бе дааа...  Жена ми си е дъ бест.  Вярно, че има недостатъци, но кой ли ги няма...  Поне съм им свикнал.

Разведен:  Променен.  Непознат.  Без планове.  Старите изгоряха в спектакъла, а новите са неустойчиви като пясъчен замък на дъжд.  Но светът е тук и не смята да свършва.  Приемам се.  Жени?  Здравейте.  Запознайте се с децата ми...

# 160
  • Ботевград
Gaming  Ако карам по твоя сценарии, не бих описала семейният си живот с термини като скучен, или обичайният секс, а и не бих очаквала от мъжът ми да ми бръсне краката, а да ме обича безумно, а аз от своя страна никога да не губя пламъка на страстта помежду ни и да не престана да го изненадвам ежеминутно! Обичам го безумно, дано и занапред да е така!
Всичко зависи от нас самите! А за децата ти няма по-добра жена от майка им ....   bouquet

# 161
Аз лично категорично бих се разделила с него. Не съм от хората, които са склонни да го понесат. Да се унижавам да бъда с него едва ли не като натрапница, а той да не ме желае - НЕ!

# 162
  • София
Ами, нещата са сложни, защото го обичаш.
Но, въпреки това, не ти ли е обидно, няма ли да ти е неприятен след тази случка?
Незнам какво да те посъветвам, защото не съм всезнаеща, но бих ти казала, да говорите. Понякога и такива неща се оправят. Не съм чела другите постинги, може да е излишно това, което пиша, но ми се прииска да се присъединя към хората, които те подкрепят.
Във този форум съм срещнала много разбиране и помощ, с малки изключения, които са без значение.
Живота е твърде ценен, за да се изживее с компромиси, които ще съсипят теб. Помисли си...  bouquet

# 163
е , какво объркващо има? всичко е от ясно по-ясно.
хубаво, че си научила истината за този човек преди да имате дете и брак.
айде сега си вземи багажчето, сложи си цената на челото и без да се обясняваш ама изобщо   ( това е най-голямата грешка просто!, някой на теб обяснява ли ти се?) прекрати връзката с този човек.

наситина съм против всякакви 'разговори' - жените сме такива , да говорим, да се обясняваме на разни боклуци и да си признаваме по този начин зависимостта.

айде бе. този човек си е направил избора, аз такива съм ги виждала по нета да се разхождат доста. да не е луда да му се обяснява и да се унижава. само ще го улесни!

ще спра да му се обаждам и вдигам тел. или просто ще го напусна и ще го оставя да се чуди от къде и какво става. това ще му бръкне в плоския незадоволен мозък.

спокойно - мъжете са , колкото рибите в морето!
 Peace

Поздравления за Lennie, на същото мнение съм. Никакви обяснения, не заслужава! Горе главата, скъпа, ще се справиш и след време ще се чудиш какво толкова си му мислила като е ясно, че не този тип е твоето момче
Ти си прекрасен човек и съм убедена, че няма дълго да чакаш преди да откриеш някой, който да те заслужава толкова, че да ти дойде до гуша от хубав секс

# 164
  • България-Швейцария
...за децата ... няма по-добра жена от майка им .... 
newsm78
Не бих била чак толкова категорична в това твърдение.
Обикновено, в повечето случаи - да.
Но далеч не във всички Confused.
Ще спестя примерите.

Общи условия

Активация на акаунт