Зимата още е далече, с трепет чакаме февруарското човече!

• 34 678
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
  • Benelux / Varna
Усмивка,  Честит Рожден Ден! Леко бременеене и само усмивки 😊
Карина, можеш да. Чай от лайка, липа и шипка са най- препоръчваните и полезни при бременост.
Холи Бери, чудесни новини, усмихни са сега!
Само хубави новини да има при всички!
Нашия пренатален тест излезе, хубави са резултатите,  нямам достъп до резултата за пола, ще чакаме другата седмица доктора да ни го каже. Нямам търпение да видим мъничето, тези прегледи веднъж месечно са крайно недостатъчни за среща с бебчето.

# 496
Холи Бери, радвам се за теб. И занапред всичко да се нарежда чудесно с бебетата!
Честит рожден ден, Усмивка! Всичко най-вълшебно и прекрасно ти пожелавам 🍀
Стискам палци на всички, които чакат резултати 😊

# 497
  • Пловдив
Холи Бери, честито за хубавите резултати!
Усмивка, честит рожден ден! Да си жива и здрава и все така усмихната и вдъхновяваща! И моето момиче днес има рожден ден и става на цели 3 г. Приличате си с усмихнатото отношение към света! Simple Smile
Черпя ви виртуално с торта и на всички пожелавам да изпитат такова щастие и удовлетвореност от майчинството каквито ме заливат всеки ден с тази лъвица.

Много ви се радвам на позитивните коментари. Предишната ми бременност беше точно такава.

Сега преминавам през малък ад. Още чакам резултатите. Хората ме гледат, че съм с корем и ми честитят, а аз не мога да се зарадвам и се правя на разсеяна... Дано скоро да имаме яснота.

Последна редакция: вт, 14 авг 2018, 11:53 от bambucha_85

# 498
Холи Бери, честито за хубавите резултати!
Усмивка, честит рожден ден! Да си жива и здрава и все така усмихната и вдъхновяваща! И моето момиче днес има рожден ден и става на цели 3 г. Приличате си с усмихнатото отношение към света! Simple Smile
Черпя ви виртуално с торта и на всички пожелавам да изпитат такова щастие и удовлетвореност от майчинството каквито ме заливат всеки ден с тази лъвица.
Много ви се радвам на позитивните коментари. Предишната ми бременност беше точно такава.
Сега преминавам през малък ад. Още чакам резултатите. Хората ме гледат, че съм с корем и ми честитят, а аз не мога да се зарадвам и се правя на разсеяна... Дано скоро да имаме яснота.

Bambucha, честита рожденничка. Да ти е жива и здрава и много да те радва! Успокой се всичко ще е наред. Всички сме с теб и ти стискаме палци. Мисли позитивно, въпреки притесненията ти и приемай всички поздрави с усмивка. Ако трябва иди се помоли в Руската църква, там стават чудеса.

Момичета този последен опит който е успешен за нас, ходих да се помоля в Руската църква Свети Николай Чудотворец в София. Отправих молитвите си към отец Серафим и чудото стана. Вярвам в чудеса и се моля всеки ден за безпроблемна бременност до край.

# 499
Днес пък ме заболя гърло, какво мога да смуча?  Може ли нео-ангин, това имам в къщи

# 500
Усмивка, Честит Рожден Ден, здраве, щастие и всичко най-най Simple Smile
 Момичета май съм понастинала, мога ли да пия липов чай с мед и лимон/домашен/?

да, аз съм почитател на чая и когато разбрах че съм бременна проверих и точно липов е напълно позволен.
Знам че и чая от джинджифил с мед и лимон помага супер много!

# 501
  • София
Честит рожден ден Усмивке! Да си много здрава, обичана, щастлива и все така позитивна!
Бамбуча, честит празник и на теб! Радвай се на слънчицето, което имаш и бъди позитивна за другото. Стиснала съм палци и чакам да споделиш като излязат резултатите. Вярвам, че всичко ще е наред.

# 502
Момичета, нова тема за захвана: имате ли и ползвате ли възглавница за бременни?
Казаха ми че след 15 седмица било препоръчително да се приучавам да спя на една страна а не по гръб заради вена кава. Тези възглавници много помагали и по нататък когато коремчето порасне още повече.

# 503
  • София
Усмивке, желая ти радост и слънце! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Холи Бери, Зорница, поздравления за резултатите, не съм и очаквала друго Blush
Бамбуча, стискам палци Flowers Four Leaf Clover да ти е честит хубавият празник!
За гърло на мен много ми помага мед със сода, джинджифил и лимон, става много приятно кремче, взима се на често по лъжичка като се оставя да се стече по гърлото.
Аз днес съм на ЖК и ще видим колко е пораснало човечето.Heart

Последна редакция: вт, 14 авг 2018, 13:07 от Pхоeniх

# 504
 Момичета ама днес страхотни новини- честито на рожденничките Усмивка и на малката принцеса на Bambucha_95  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Холи Бери- честито за страхорните резултати!!

# 505
Един въпрос и от мен (особено към тези, които са по-напред в г.с.). Случва ли ви се да чувствате корема си сякаш е втвърден? На пипане не е твърд, по-скоро се напипва нарастналата матка предполагам. Но усещането ми вътрешно е точно сякаш се е втвърдил. Но не моментно като контракции (не че съм имала и знам точно какво е), а едно постоянно такова усещане. Чувствам напрежение и тежест ниско долу. Само лежа и със сигурност не е от преумора. Док е в отпуска тази седмица и няма връзка с нея, чудя се има ли повод за притеснение. Rolling Eyes

# 506
  • Benelux / Varna
А аз да попитам имате ли проблеми със запек? Страшно чудо е при мен и вече незнам какво да правя. Какво ли не ям, пия, уж за разхлабване и ефект нулев. Дайте някакви съвети, на вас какво ви помага.
Преди пиех сутрин зелен чай( кафе не пия от доста време) и си ходех нормално след него. Сега съм спряла зеленият чай и е ужас някакъв. Веднъж на 4-5 дни и се притеснявам за бебчето с тези напъни, да не предизвикам нещо.

# 507
На но-шпа и магнезий съм от 5 дена. Тях ги взимам така или иначе, затова се чудя възможно ли е въпреки това да са контракции. Не знам какво точно е чувството и не мога да определя.

# 508
Мони, струва ми се нормално това, което описваш. Дори и да са контракции, те също са нормални в този си вид на този етап от бременността, прочети за Бракстън Хикс контракции. Каквото се прави, го  правиш(магнезия). Не се шашкай излишно. И моя корем е като подут и твърд постоянно, има напрежение, тежест.

# 509
На но-шпа и магнезий съм от 5 дена. Тях ги взимам така или иначе, затова се чудя възможно ли е въпреки това да са контракции. Не знам какво точно е чувството и не мога да определя.

На мен от 2 дни (от както ми намалиха утрогестана от 6 на 2 таблетки) през ноща много ме опъва корема, втвърдява се, имам болки долу ниско и краката ми се схващат. През деня имам само леки болки. Моя доки е отпуска, а чак на 21.08 съм на жк. По колко магнезии пиеш и но шпа. Аз почнах папаверин 3по2, и се чудя дали да взема магнезии.

И кой магнезий взимате?

Общи условия

Активация на акаунт