Звездни компромати - 374

• 74 030
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
За Владо Пенев нямам конкретно впечатление, но Марта Вачкова винаги ми е била неприятна. Мнението ми се затвърди и след едно нейно участие в Черешката на тортата, беше заедно с Поли Генова, Джина Стоева, Денди може би?? Вече не си спомням с какво ме е подразнила, но просто ми остана едно такова витаещо усещане, че е голям лицемер и сега като я мерна някъде това усещане ме навещава отново. Същото чувствам и към Катето Евро, уж са "душа-човек", ама нещо не им вярвам.
Иначе, ако  са влюбени и са се преоткрили след години приятелство, браво на тях, да са живи и здрави.
А, можех да напиша просто "Запис",  ....😁😂

# 76
  • Mediterraneo

Не знаех, че ще влиза в сериала. Никак не го харесвам, ама успяха и тук да го набутат. Брр, с тази брада е направо отвратителен.

# 77
Вергов в инстаграм беше качил клипче, където Пенев го подстригват, та за сериала ще придобие по-нормален вид 😉

Саня Борисова с послание, явно още трудно преживява Ники Илиев :
 https://instagram.com/p/Bl3FslwFSXS/

# 78
Много е хубава Саня! Знам, че някои не я харесват, зъбата била, превзета била ама няма тунинги, притежава финеса, грация и женственост. А последното рядко се наблюдава напоследък в съществата от женски пол.

# 79
Много е хубава Саня! Знам, че някои не я харесват, зъбата била, превзета била ама няма тунинги, притежава финеса, грация и женственост. А последното рядко се наблюдава напоследък в съществата от женски пол.
Виждала съм я преди години и ми направо впечатление на много фино и красиво момиче.

# 80
На мен ми харесва на снимки, но в движение не виждам никакъв чар, нещо което да те грабне, да те впечатли....и е изключително, ама изключително слаба актриса, по-добре да се преориентира към ролята на модел, инстаграм звезда или нещо подобно.

# 81
  • Countryside
Саня е красива спор няма, много даже и не личи да има тунинги и изобщо не прави чупки и стойки. Незнам колко добра актриса е, само в един филм съм я гледала, режисиран от мъжа й и не блестеше с актьорска игра, просто си беше хубава и дотам. Незнам в какви други филми е играла? Снимала се е май само във филми на мъжа й.
И нещо друго, аз така и не разбрах кой от двамата инициира раздялата им, очевидно и двамата страдат от този факт. И кой финансира Ники да прави по един филм на година и очевидно нищо друго да не прави?

# 82
В тази тема ли бяхте качили линк на една влогърка, която коментираше козметиката на Мега, че нещо не го намирам?

# 83
Саня определено няма актьорски талант, първо играеше в сериала Забранена любов, мисля, че от там стана известна. И Ники участваше, не знам дали там не се залюбиха или вече си бяха двойка.

За раздялата им не знам кой е инициатор, но не мисля, че Ники Илиев страда.
Наскоро дори се коментираше в другата тема, че е засичан с друго момиче. Също някакво видео се въртеше, където се караха и Саня плачеше...

# 84
  • София
Владо Пенев не ли гей? Нищо, че има дъщеря.
Инече Саня е толкова некадърна актриса милата, язък й за красотата. Беше в някакъв сериал-декламира само. И в театъра се мъчи нещо. Ама като не става, не става. На Ники майка му е доцент в дерматологията на ВМА. Кадурина. Бая пари изнесе оттам за клиника за пластични операции и такива неща. Иначе и той е гола вода откъм актьорство. Дърво. Като беше по-млад, имаше хубави фотосесии. И със Саня също. Бяха като Кен и Барби. Много хубави.  И двамата изглеждат нежни, възпитани и мили хора. Ама да не си отварят устите пред камери. Жалко, че им пропадна връзката. Бяха си лика прилика.

Последна редакция: пн, 30 юли 2018, 21:06 от ADENA

# 85
Саня и Ники ги познавам отблизо. Саня е много нежна и възпитана. Ники също е възпитан и много внимателен. Заедно или отделно, желая им щастие. Hands Plus1

# 86
Владо Пенев не ли гей? Нищо, че има дъщеря.
Инече Саня е толкова некадърна актриса милата, язък й за красотата. Беше в някакъв сериал-декламира само. И в театъра се мъчи нещо. Ама като не става, не става. На Ники майка му е доцент в дерматологията на ВМА. Кадурина. Бая пари изнесе оттам за клиника за пластични операции и такива неща. Иначе и той е гола вода откъм актьорство. Дърво. Като беше по-млад, имаше хубави фотосесии. И със Саня също. Бяха като Кен и Барби. Много хубави.  И двамата изглеждат нежни, възпитани и мили хора. Ама да не си отварят устите пред камери. Жалко, че им пропадна връзката. Бяха си лика прилика.
Ми така се говори тук-там😊

# 87
  • До морето
Никога не съм я харесвала Саня (най-вече защото по времето на МелоТВмания бях влюбена в Никито), но е хубавица. И сега е с много, много тъжни очи.

# 88
Фотографът Mert Alas е направил много красива фотосесия на Мадона за Vogue Italia, което си иска майсторлък.
 Част от нея може да се види в инстаграма на Mertalas, но май самият фотограф е по- атрактивен от звездите, които снима. Моля, обърнете внимание! Smile:smile
Запис

# 89
В тази тема ли бяхте качили линк на една влогърка, която коментираше козметиката на Мега, че нещо не го намирам?
В предната: https://youtu.be/F4nYlrvY9wA

Общи условия

Активация на акаунт