Звездни компромати - 374

• 74 327
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
Мадона на втората снимка мяза на Гущерова Wink

# 256
Не мога да отворя снимките на Мадона. Как е в сравнение с бабата на Роузи?

# 257
Зле.

# 258
Прощавайте за невежеството, но в последно време през няколко поста чета за бабата на Роузи, коя е тя всъщност ? Изпуснала съм ключова дискусия явно.

# 259
Посланието на снимката на Нели Рангелова какво трябва да ни каже?
Мислех че е с бащата на сина си, а сега ме изненада с "10 години" и този мъжки гръб. Едва ли е на НМ.

На снимката са два чифта мъжки ръце. Май иска да покаже че все още може да обслужи двама наведнъж. Joy
Ти какво? На новата Пели ли се правиш? Thinking Една ни стига.

Къде е Пели?

# 260
  Някой напред беше питал за новият на Гани.Не е ром,някакъв световен шампион по фитнес/не съм наясно точно ,или бодибилдинг,или нещо такова/.Фитнес залата му е най-добрата в града,като уреди и отношение.Имаше си много хубава приятелка,какво му стана на това момче?!Мисля,че няма нужда да си популяризира бизнеса точно с нея.Но явно и той толкова си може,щом се е впечатлил от Ганчо.
   Що така Нели Рангелова?!Данчето Христова ги слага в малкия си джоб.

# 261
Нормално си изглежда Нели за годините, даже доста добре, виждаме и световните знаменитости, че след 45 вече трудно прикриват белезите на времето. Данчето е младолика, да, но тя има съвсем друг тип черти, освен това никога не е била толкова слаба, за да личат изпъкнали вени и отпусната шия.

# 262
Прощавайте за невежеството, но в последно време през няколко поста чета за бабата на Роузи, коя е тя всъщност ? Изпуснала съм ключова дискусия явно.
Потребителката "Роузи" беше написала, че баба й е по-хубава от някоя известна личност (не помня коя) и така тръгна лафа.

# 263
Потребителката "Роузи" беше написала, че баба й е по-хубава от някоя известна личност (не помня коя) и така тръгна лафа.
Неколкократно бяха вметнати сравнения между бабата и различни известни, в нейна полза. Имаше словесни престрелки между Роузи и други от редовните, та всички разбраха и стана "крилата" фраза  Simple Smile.
А Роузи май се засегна и не пише вече в темата. 

# 264
Ох, като чета за тази Гани се сетих какво каза една колежка (имаме си тук няколко нови млади колеги, много амбициозни и претенциозни, учили каквото учили, ама дотам, ни акъл, ни обща култура), та става веднъж въпрос за училището "Индира Ганди" и едната вика: Не знам тая коя е, ама като чуя името, се сещам за Джулиана Гани No Mouth
Аз, естествено, хал хабер си нямах що е то, реших, че е някаква италианка, която не съм чувала, пък то било нашенско същество, подвизаващо се в ББ.
Та това е, хора, това са "героите на нашето време" - разните николетки, златки, ганки и прочее, тях ще оставим за идните поколения, по тях ще съдят и за нас.. Мда Worried

# 265
А снимки на баба й имаше ли?

# 266
  • София
А снимки на баба й имаше ли?
Май не...нали?

# 267
Бойко Кръстанов  Laughing Laughing Laughing Сладур  Laughing
Скрит текст:

Лили Иванова
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 01 авг 2018, 13:11 от My All

# 268
Зле.
😂😂😂

Ние нямаме нужда от снимки на оригиналната баба на Роузи, всички й вярваме безусловно.

# 269
  • София
Чичо Дядкото вече няма с какво да ме впечатли, обаче момичето, което целуна, е много красиво. Гадже ли му е? Да беше си взел Моника или някой друг киборг, да не ходи зян това хубаво момиче.

Общи условия

Активация на акаунт