Звездни компромати - 374

• 74 356
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Джулиана Гани

# 331
Из клюкарските сайтове са забременили Тоци, но докато не посече ноктаците не вярвам Laughing

# 332
И бременността на Никол Станкулова беше от ден до пладне - спихна интереса към нея, т.е. не сме я дъвкали, веднага след като се потвърди новината. Вече е изпитана схема за поддържане на интерес, така че защо и Антония Петрова да не я приложи.
Но да не прекалява с навирането на ноктаците в очите ни, че форумското търпение не е безкрайно!

# 333
На 66 да ти кажат, че приличаш на лелка е комплимент.
Не и когато те водят за някаква звезда

# 334
Карл Лагерфелд , направо сякаш не е той без слънчевите очила
Лурдес Леон - дъщерята на Мадона
Ким К.

# 335
Да, и на мен ми е интересно дали е истина за Данчето и Кастро, ама едва ли има сигурен източник да потвърди. Grinning

Ами аз мога, понеже службите ни са били ангажирани с организирани на някои срещи, а те като се пенсионират и минат годините давност, понякога разказват интересни истории Simple Smile Така че, да, истина е.

# 336
Само мустака и липсва на Мадонината щерка

# 337
За първи път виждам как точно изглежда този човек. Joy

# 338
  • Варна
За първи път виждам как точно изглежда този човек. Joy
И аз! Чак сега се замислих върху този интересен факт.
Май по - добре да си джитка със слънчевите.
-

# 339
Чичо Дядкото вече няма с какво да ме впечатли, обаче момичето, което целуна, е много красиво. Гадже ли му е? Да беше си взел Моника или някой друг киборг, да не ходи зян това хубаво момиче.

Май е новото му гадже, харесва ми, мисля че е модел

https://www.instagram.com/sharfonseca/

# 340
Няма по-изкуствена усмивка от тази на стринка и задължително с чашка в ръка🤪🍸🍸
https://www.instagram.com/p/Bl8XqzhFHfM/?utm_source=ig_share_she … hid=1fsm6az2ivq1f

# 341
Чичо Дядкото вече няма с какво да ме впечатли, обаче момичето, което целуна, е много красиво. Гадже ли му е? Да беше си взел Моника или някой друг киборг, да не ходи зян това хубаво момиче.

Май е новото му гадже, харесва ми, мисля че е модел

https://www.instagram.com/sharfonseca/
В предната тема някой беше писал,че е дъщеря му.

# 342
  • Berlin
Имаше една рекламна кампания по едно време в Инстаграм. Готино момиче, готини снимки, яко харесвания и последователи. Оказва се, че на всяка снимка момичето е с чаша алкохол, но на никой не му прави впечатление. Беше кампания срещу алкохолизма или нещо такова. Всеки път се сещам за това, когато видя стрина Ирина.

# 343
Имаше една рекламна кампания по едно време в Инстаграм. Готино момиче, готини снимки, яко харесвания и последователи. Оказва се, че на всяка снимка момичето е с чаша алкохол, но на никой не му прави впечатление. Беше кампания срещу алкохолизма или нещо такова. Всеки път се сещам за това, когато видя стрина Ирина.
Ти сега не ѝ давай идеи за оправдание на стринка Laughing Че както е ПР като нищо така да се измъкне накрая. Wink

# 344
На 66 да ти кажат, че приличаш на лелка е комплимент.
Не и когато те водят за някаква звезда
Да наречеш една жена като Маргарита Хранова звезда, значи да подложиш на съмнение нейната интелигентност. Аз не бих я обидила с такова определение. Определение, което в България няма стойност. В една държава, в която успешни хора от близкото минало умират от унизителен глад, в такава държава няма звезди.
Маргарита Хранова е талантлив изпълнител с кариера, остарява красиво, сигурно защото е в хармония със себе си. За естествено красивите хора моето обяснение е винаги това-просто са щастливи. И дори бръчките им са щастливи.

Общи условия

Активация на акаунт