Рим - 20 тема

• 61 896
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Прекачването от МЕБ на линия МЕА на метрото на Термини, как става, за едно качване на метрото ли се брои?
Чичко Гугъл не ми дава варианта с двете линии, а линия Б ми е на 300 м. от хотела.

# 436
  • София
И на мен в апартамент не са ми искали допълнително такса. Предполага се, че е включена в цената.
За облеклото - дъждобран задължително и найлонов плик подръка, в който да пъхате мокрите дъждобрани, ако се наложи.

# 437
На моята резервация си пише City tax is not included and has to be paid in cash и ще ми искат на място, най-вероятно Simple Smile

# 438
  • IT
Прекачването от МЕБ на линия МЕА на метрото на Термини, как става, за едно качване на метрото ли се брои?
Чичко Гугъл не ми дава варианта с двете линии, а линия Б ми е на 300 м. от хотела.
, да с едно е,  трябва да се качите едно ниво по-нагоре, следвайте стрелките
Happy да ще ти я искат на место и в брой. (два пъти погледнах в коя тема пиша, да не се изложа)Bowtie

Последна редакция: пт, 16 ное 2018, 12:14 от allexa.7

# 439
  • Манчестър
Таксата за хотела ми я включиха в цялата сметка и я платих с карта. Не са ми искали в брой. € 6 на човек на вечер.....това е за 4* хотел, за 3* е 4 Евро ...за другите помня.

# 440
  • IT
Таксата за хотела ми я включиха в цялата сметка и я платих с карта. Не са ми искали в брой. € 6 на човек на вечер.....това е за 4* хотел, за 3* е 4 Евро ...за другите помня.
Да де, ама в на жената случая си пише, че я искат в брой. Много често се случва и ако сте резервирали през Booking   и хотела се държи от китайци, да не искат да платите с карта. Факт е, че не е еднакво навсякъде.

# 441
  • No Line On The Horizon
Аз заплатих настаняването с карта, а градската такса в брой на собственика на апартамента.

# 442
  • IT
Всяко си е башка, няма едно с едно еднакво, зависи как се осчетоводяват, как иска собственика и така. Не е толкова проста работа тази, тук всичко е сложно Laughing.

# 443
Не, няма проблем, аз това си го знаех. Но като коментирахте специално погледнах пак, дано минавам метър, ма не.. хаха

# 444
И на нас таксата я взеха в брой- в апартамент бяхме. Аз даже не бях прочела, че има такса и много се изненадах, ама...😂😂😂

# 445
Колко от италианците говорят английски?
Дочувам, не говорят други езици. Confused

# 446
  • IT
Колко от българите говорят английски?

# 447
allexa  радвам се да те "видя" пак в темата Simple Smile
Говорят си английски, не се притеснявайте, няма да останете неразбрани.

# 448
Колко от българите говорят английски?
Навсякъде в Италия сме се разбирали прекрасно с хората- на английски, особено пък в Рим. И аз съм ги чувала тези коментари, че не говорят английски, ама май по- говорят от средностатистическият българин 😉

# 449
  • Поморие
Аз пак съм с въпрос. Не е съвсем по темата, но понеже нали ще летя на 22-ри, та да съм подготвена. Според тарифния план на телефона разполагам 3200 МВ интернет за ЕС. Казаха ми, че там обаче много бързо свършвал, по-бързо отколкото тук. и трябва ли нещо специално да активирам или направо мога да си го ползвам като реша? И за разговорите, ако някой нещо знае да сподели. Благодаря! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт