За мюсли тортата на Сладка Хапка

• 63 356
  • 247
  •   1
Отговори
# 60
И аз я направих тази торта, то толкова хвалби, че не се сдържах и я направих току що. Довечера ще изненадам моят мъж:) Дано да я хареса. Но сега като гледам ягодите на снимките и ми стана тъпо че ме домързя да отида да купя и я направих само с банани:( Но ако я харесаме така, следващата ще я спретна с ягоди  chef

O  и само с банани е страхотна!Вчера я правих Grinning. Предполагам и с праскови или кайсии от компот (за да са по-меки) ще се получи добре.
Поздравления, Сладка Хапка!  bouquet

# 61
  • София
 А дали ще стане с малини(имам доста, а няма да можем да ги изядем), може да дойде в повече киселото newsm78

# 62
Ще стане, Сладка Хапка си е писала, че става с всякакъв мек плод.
А вчерашните малини на пазара дори бяха по-меки от ягодите

Между другото аз снощи заформих тортата за пети път.   bouquet  bouquet на авторката за незнам кой път

# 63
  • Карлово
А дали ще стане с малини(имам доста, а няма да можем да ги изядем), може да дойде в повече киселото newsm78
Може, може, ако ти е киселка на вкус-слагаш повечко захар-и готово

# 64
Аз не съм я правила с малини, но си мисля, че ще стане като стой та гледай!
Само слагаш захар в киселото мляко за всеки случай  Grinning

Пепи, това си е признание! Heart Eyes

# 65
Ох от всичко прочтено направо вече лигите ми текат.Ще я правя днес или утре непременно - толкова лесно и бързо изглежда и не на последно място невероятно вкусно Party.Сигурна съм че ще има фенове - мъжът ми е голям почитател на киселото мляко и на всичко приготвено с него.
Миналата седмица правих ягодовият сладкиш със желатин и кисело мляко,но да не ви казвам че нищо не стана Embarassed Blush А това защото не разтопих желатина......оххх няма да се излагам повече.Мисълта ми беше че въпреки че на нищо не приличаше на вид тортата беше ометена за прилично кратко време Mr. Green
А за тази щом я направя и аз ще пусна едно фото че да се похваля Crazy

# 66
  • София
Направих я!
Сега отлежава в хладилника, но докога ли  Laughing

# 67
  • ГОре на черешата...
Изстудява се в хладилника,но имайки впредвид набезите край него на мъжото,не ще да е задълго... Mr. GreenУтре ще докладвам колко е оценена по десетобалната система. Peace

# 68
  • София
Направих я!
Сега отлежава в хладилника, но докога ли  Laughing
Хехе, ти затова ли си взе отпуска? Laughing
Тази вечер и аз ще я правя. Отивам да купувам продукти и се захващам.

# 69
  • София
Страхотна е тортата!  bouquet  bouquet  bouquet

# 70
  • София
Хайде и аз да се отчета. Снощи наравих тортата. Тъй като имах ниско маслено кис. мляко - Данон 2,5% сложих и 1 малка кофичка сметана. Много ягоди и мюсли на Нестле. Поръсих отгоре с пудра захар. Стана чудна, но не е много сладка. Следващият път ще сложа макло пудразахар и в млякото.

# 71
  • ГОре на черешата...
Ами това е-няма вече Laughing!Бях си скрила снощи едно малко парче в дъното на хладника и тази сутрин - мистериозно е изчезнало hahaha...Ясно,отивам да правя пак  chef!

# 72
  • Пловдив
За лесното няма спор, а колко до вкусна мммм от мойте гамени  едвам откраднах парчето за снимката ooooh!

marabu, за пореден път ти се възхищавам на снимките и оформлението (стайлинга демек)

# 73
И аз да се присъединя към благодарните за тази лесна е супер вкусна торта! newsm74
Смесих млякото с една заквасена сметанка и понахвърлях малини, ягоди, банан и киви. Дружината си облиза пръстите и утре пак ще бъркаме! Laughing

# 74
  • sofia
И аз я сътворих вчера сутринта таз прелест. На мен много ми хареса, на мъжа ми не толкова не за друго, а защото забравих(не че не исках и не си я приготвих на шкафа) да сложа захар Joy
 Изяде се, да не си помислите, ама утре ще я правя пак. И аз смятам да се пробвам с малини този път.

Хапка  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт