ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 17

• 21 867
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Според мен е възможно да няма връзка. Мисля си, че той специално не е много в час със социалните мрежи -нали преди по погрешка беше пратил френд рикуести във ФБ на 50 човека?И докато се усети какво е направил........а и мемето не е някакво обиждащо - беше онова с МиЗ и надпис  - Мусака или пълнени чушки?  Някои от моите са по-хард от това...то си е безобидно
Вера, ако си го пази, може да го качи - не го намирам в телефона си

# 616
Ей сега го видях.Аз не мога да повярвам,че някой може да се разсърди за подобно нещо.Приемам ,че е някаква случайност и нелепо съвпадение.А ако наистина умишлено го е направил,заставам с две ръце зад последното,което е написала Хъмбъл.

# 617
Аз съм на 12.

Скрит текст:

А на Велислав и другите двама само ще им кажа едно:

# 618
Дона, виждам, че използваш по предназначение програмата. Ми да ти я бях казала по-рано май. Joy

# 619
Дона, виждам, че използваш по предназначение програмата. Ми да ти я бях казала по-рано май. Joy
Ми....къде спа?
С моята не мога да слагам сърчица и розови фонове Joy

# 620
Ми....къде спа?
С моята не мога да слагам сърчица и розови фонове Joy

Мале, ей сега ще почнеш да бълваш розови колажи и сърчица, не можем те удържа. Joy

# 621
Доне аз бих им казала това отдолу на картинката.
И едно лирическо отклонение.Гледам нещо фейсбука на Духовникова.Преди време сложила снимка на нея и Вергов от някаква обща постановка.Отдолу една потребителка си е позволила съвсем възпитано да изрази мнението си,че според нея Теодора е по-добра в играта от Вергов.Малееее,че те са я направили на таратор после горката женица.Как се осмелява да мисли нещо толкова скандално. Joy Dizzy Face

# 622
Мале, ей сега ще почнеш да бълваш розови колажи и сърчица, не можем те удържа. Joy

Ей сега като направя едно на Тонката, ще съжалиш, че си ми я пратила Grinning Grinning

Зайо, кои са я направили на таратор? Фенките ли?

# 623
Зайо, извинявам се, аз не казах, че ми допада, а че го разбирам като управленско решение. Flushed

Добе, много е хубав колажа Simple Smile

# 624
Значи, ако патронът на групата ни се е разсърдил за мусаката и пълнените чушки, отивам ритуално да се самоубия.
Чувствам се виновна, егати 😥😥😥

# 625
Моски ,да ти имам управленското решение,което кара невинната ми душа да страда. Joy Сериозно,аз наистина смятам ,че рекламата трябва да си я правят от официалната страница на сериала.Пък актьорите да си пускат там едни селфита и това е .И да има някакъв баланс.Хубаво акцентират на единия,но да зачитат и феновете на останалите.Така освен да ме отвратят от Банковата фамилия преди да е почнал изобщо сезона друго не постигат.
Доне да антуража на Вергов са я направили на таратор просто,защото беше написала Аз смятам,че Теодора е по-добра от двамата.И жената си го е написала на страницата на Теодора,а те и се карат.Да откачиш направо. Grinning

# 626
Явно това, че Теодора е близка приятелка на Вергов не помага. Joy Засегнат ли таланта на уникалния, борбата е безмилостно жестока. Joy

# 627
Зайко, за канала през който се рекламират съм абсолютно съгласна - трябва да е през официалната страница.
Че трябваше да намерят баланс също съм съгласна. Даже съм съгласна да бяха дали предимство на Вергов, но да не забравяха другите. Но те оставиха само Вергов на преден план и това дразни ужасно.
Аз само казвам, че разбирам защо го правят.

# 628
Жестока! Направо убийствена! Heart Eyes

# 629
Аз пък не разбирам.Разбирам да му дадат предимство,но това в момента не. Rolling Eyes И според мен губят,защото вместо всички да са доволни ,те дразнят една голяма част от зрителите без това да е нужно на никого.

Общи условия

Активация на акаунт