"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 15

• 52 834
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
   Лека нощ smile3524 1countingsheep

Благодаря за компанията Hug

Злати bouquet

# 271
Емре обаче продължава да защитава вещицата .. smile3506

Направо само  себе си защитава ,щото стигне ли се до Айлин тя ще го жертва! На нея ѝ стига тази гавра с братята ,друго ако няма и това ѝ   е  достатъчно ..........

Абсолютно Peace,дали няма да имаме подсказка за следващия епизод newsm78

И така да е, преспокойно можеше да си признае какви ги е вършил. А той за пореден път замълча и не издаде Айлин. То, че защитава себе си е ясно. Всеки ще гледа да си пази гърба, ама накрая от два стола ще падне на земята. И Айлин ще му бие шута, и Джан няма да му прости лесно предателството.

# 272
Защо прекъснаха сцената...и пак реклама... newsm78

Незнам ,но Джан доста любопитно изгледа ту Санем ,ту брат си...

Иска ми се Емре вече да си отвори гьозлерите и да натири оная кобра #2gunfire...ама нейсе...разбрахте ли....за изненадата  пръстен... каза и ,че вече не го иска и ще го остави на Санем,а на нея ще и купи още по хубав...не разбрах само какво каза...защо го е дал на Санем newsm78
Сега трябва да се появи и Полен.... Shocked

# 273
Два пъти пускат реклама....

да видим откъса.....

Санем си призна,че няма годеник...Осман е приятел от детството ....и Джан всичко чу...и за Албатроса....

Лека нощ! smile3524

# 274
Ей...лоши са пак реклами  Crossing Arms ooooh! Фраг йок  Tired Момичета и аз благодаря за компанията за подсказките и за всичко споделено .Знам ,че утре ще разнищите епизода от .....до   и после едвам  ви догонвам с прочита  Hug Heart Eyes но аз закъснявам с преговора на серийката и когато смогна вие доста подробно вече сте я разкостили  . Затова  моля за извинение ,че пропускам да пиша но при всяка възможност ви четя с най-голямо удоволствие и ви се възхищавам  на прекрасните анализи и на прекрасното отношение и настроение тук в темата. bouquet bouquet bouquet Heart Eyes

# 275
Опа докато си публикувам отговора и изненада фраг и то много хубав. Джан бей разбра ,че Осман не е годеник а добър приятел от деството и ,че Санемката си иска албатроса  Hug Hug Hug Hug

# 276
  • Варна
Дадоха фраг - ще има признание  за албатроса, ама Джан ще подслушва

# 277
Санем май си призна ,че няма годеник и е влюбена в Албатроса...и Джан чуууууууууууууууу..

# 278
Откъса за другата седмица много обнадеждаващ.

# 279
  • Стара Загора
Иииии какво каза Санем на Джей Джей ?

# 280
Уаааау,фрага ми хареса.Джан чу всичко за мнимия годеник,за влюбената Санем и Албатроса newsm44 Хади бакалъм

# 281
Тя и тя не знае какво каза, но който трябваше чу. Ама как си слушкаше и се подсмихваше милия.... Първо е нямала годеник, после с Осман се разделили, след това се влюбила в Албатроса, който я е целунал.....и после....стана тя каквато стана.

# 282
Джан как се подсмихва лекичко, като чу признананието на Санем за Осман. Поне вече си отдъхна, знаейки че тя е влюбена в Албатроса.  Two Hearts

# 283
  • По света и в нас.
Поне на края ни олекна ,че в новата серия продължават заигравките между двамата сладури. Heart Eyes

# 284
  • Варна

Тя и тя не знае какво каза, но който трябваше чу. Ама как си слушкаше и се подсмихваше милия.... Първо е нямала годеник, после с Осман се разделили, след това се влюбила в Албатроса, който я е целунал.....и после....стана тя каквато стана.

Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт