"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 15

• 52 753
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна

На мен пък никак не ми е трудно. И за книги и за филми.
Скрит текст:
Обикновено чета по 3-4 книги едновременно ... една на телефона, една на компа в офиса, една на домашния комп и една на хартия, за моментите на релакс ... и гледам по няколко сериала паралелно и прескачам от един на друг според настроението...
Но аз по принцип съм си малко сбъркана ... ако не правя поне по три неща едновременно, се чувствам така сякаш седя и бездействам...
[/spoiler]

Лили, това и аз го практивуам от известно време : )))) ама не помага за лекуване на мъката по приключилата история JoyJoyJoy

Цитат
От Алекс: В турските дизита това е много използван похват, като изпият  момичета една чаша вино заспиват, не зависимо къде и с кого са и като последействие нищо не помнят!!! Rolling Eyes

ХАхаха Алексче - така е. Но с какво друго да покрият и замажат. Трябва да минат на други субстанции иначе JoyJoyJoy

* * *

И аз не мисля ,че е имало нещо повече от бизнес взаимоотношения между Джан и Айлин;  Тя си е на Емре;

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 16:00 от BVAR

# 421
Защо навсякъде са свалили 6 епизод? newsm78

Toni, Hug ето тук все още върви превода на руски.

https://1film.co/video/12663-ptashka-6-serija-sub.html

Двамата се търсят..

Санем се опитва да се скрие с таблата от Джан.. newsm78

# 422
# 423
  • Варна
Алексче - цитирах теб, писах Котелина  . .. . ама го оправих
Извинете ме!
Kissing Heart

# 424
Алексче - цитирах теб, писах Котелина  . .. . ама го оправих
Извинете ме!
Kissing Heart

Да не ти е дерт, все от отбора сме! Party Party Party

# 425
  • София
Джан се любува на билбордовете ... Не съм я виждала да е пускана тук, надявам се не се повтарям.

# 426

Положителни или отрицателни герои..., но и двете двойки са много ефектни! Crazy

# 427
  • София

На мен пък никак не ми е трудно. И за книги и за филми.
Скрит текст:
Обикновено чета по 3-4 книги едновременно ... една на телефона, една на компа в офиса, една на домашния комп и една на хартия, за моментите на релакс ... и гледам по няколко сериала паралелно и прескачам от един на друг според настроението...
Но аз по принцип съм си малко сбъркана ... ако не правя поне по три неща едновременно, се чувствам така сякаш седя и бездействам...
[/spoiler]

Лили, това и аз го практивуам от известно време : )))) ама не помага за лекуване на мъката по приключилата история JoyJoyJoy

Да, за мъката не помага. В такива случаи след последна серия, веднага пускам пак първа. И отново се потапям в историята. След n-тото превъртане мъката намалява и преминавам на някоя друга история. Simple Smile

# 428

Да, за мъката не помага. В такива случаи след последна серия, веднага пускам пак първа. И отново се потапям в историята. След n-тото превъртане мъката намалява и преминавам на някоя друга история. Simple Smile

Lilly DiHug и ако не е тайна какъв период от време те държат тези емоции, защото аз имам такъв случай с години не ми минава! Crossing Arms

# 429
Привет момичета! Hug Hug  

Коте, Heart Eyes много се радвам , че и ти си тук! Party

Ми той си каза човека в прав текст, че той е албатроса, ама Санемка заспа и пропусна...

Да заспиш в прегръдките на такъв мъж , в който явно си влюбена... ooooh! ooooh! ooooh!

В турските дизита това е много използван похват, като изпият  момичета една чаша вино заспиват, не зависимо къде и с кого са и като последействие нищо не помнят!!! Rolling Eyes  

Джан е много наясно със ситуацията, особено  след като разбра и за фалшивия годеник! Laughing

Ще  чака Синем да се изясни със себе си, но мисля че ще и даде съвсем явни подсказки за чувствата си. а това ще я стресира много и тя ще побегне! Shocked

Heart Eyes Heart Eyes

Според мен тя бяга, защото се срамува от предателството, а не защото не е наясно със себе си или се страхува от любовта. Точно се повтяра историята от Любов под наем.

# 430
Това,което аз разбрах от началото на сериала е ,че Айлин и Емре са имали връзка....може и да са били годеници....НО нещо се е случило...какво...не сме разбрали още...и защо са я изгонили от холдинга...така ,че е нормално и бижутера да я познава...може да са ходили заедно при него....😄

Просто е откраднала техни клиенти и е създала собствена фирма. Сигурна съм, че всичко това е станало пак с помощта на Емре.

Но има и още накакъв конфликт , за който за сега не се споменава. Аз мисля, че тя има чувства към Джан и като не е я огряло там , за да си отмъсти  използва Емре , а  Джан и баща му са наясно с това! Thinking

Загрижеността на Джан докарва сърдечни кризи на Санем! ooooh!

https://vk.com/video491833544_456239017
Още в началните серии Айлин каза, че бащата на Емре и Джан я е обвинил несправедливо в нещо и е разбил кариерата и връзката й. За това тя дойде да "съчувства" на Джан - иска не само клиентите, но най-вече да си отмъсти и окаля всеки от фирмата, който й падне. И понеже Емре е световно неизвестен, прицели се в Джан. Още като заплиташе интригата й беше пределно ясен резултата. Докато е била във фирмата е търсила "ракета носител"за издигане и понеже Джан не се поддава на манипулации се е впила в Емре. За това смятам, че за никаква любов към/с Джан в миналото не може и да става въпрос. Не сте ли наблюдавали такива жени в живота - никога не се обвързват със силни мъже, защото не могат да си разиграват коня.

# 431
Според мен тя бяга, защото се срамува от предателството, а не защото не е наясно със себе си или се страхува от любовта. Точно се повтяра историята от Любов под наем.

dariVale Hug, да съгласна съм , че на първо място е срамът  от предателството спрямо Джан, но да не забравяме , че тя  изпитва чувства и към Албатроса и продължава да го търси.

Важна роля имат и непрекъснатите  сравнения  между нея и Джан бей , които и се натрапват от околните.

# 432
Честно казано не ми се вярва Айлин да е била влюбена в Джан...дори и да е минало време не видях да го гледа лИбовно....😍....но не се знае...в ижте на Дерен  как и личи....а и нали Джан не
 се е задържал много във фирмата...

И на мен някак не ми прилича да има или да е имало нещо любовно между Айлин и Джан. По-скоро някакъв елемент на завист или нещо подобно. Макар че нейната омраза е насочена към баща им и фирмата като цяло, а не конкретно към Джан.
А за този последния случай, малко не схванах идеята - заканваше се на Емре, че щял да види той какво означава да я мами, а сътвори мръсно на Джан и му разби авторитета и кариерата. Поне да беше оставила някакви насоки към Емре, че да го натопи него, а то така ...
Чакайте - не му е дошъл още реда на Емре ... Още не сме видяли нейната реакция на ситуацията с пръстена - все пак тя си купи другата част от комплекта.

# 433
  • Варна

Hands Plus1 Wine Glass

Joy  ахахха даааа - добре ,че е мрежата и може да си ги пускам до безкрай. ЗА някой вече ме е срам да кажа колко пъти съм ги пускала Blush

# 434
  • София

Lilly DiHug и ако не е тайна какъв период от време те държат тези емоции, защото аз имам такъв случай с години не ми минава! Crossing Arms

Засега най-дългия период е 5 месеца с Любов под наем. Но за това време го изгледах 6 пъти. Първия и втория път изцяло, после няколко пъти без Корай и Нериман и прескачах цели серии, които ми бяха досадни. А накрая само моментите с ГГ гледах ... Сега от 2 месеца не съм го пускала изобщо. Но по-нататък пак ще го изгледам, обещала съм си.

Общи условия

Активация на акаунт