"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 15

• 52 692
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
А, за този фитнес какво ще кажете???

https://vk.com/video152608807_456239811

# 466
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Не знам Айлин колко е джезве кокали , Коте Wink, но само като я погледна и ми изтръпват зъбите от студ, толкова е студена и бездушна, а Емре е като пластелин в ръцете и, явно хич не е умен като бати си...

Славе  Hug язък че е финансов директор  Crossing Arms пък тая го разиграва как си иска  Whistling

# 467
  • София
Лили...и Любов и наказание е хубав...и също и Дръзки и красиви...За ДИК има тема ..виж за линкове на 1 стр...на мен много ми хареса...Киво и Туба са  Peace ...и не е много серии... bowuu

Сега ви черпя по едно айс кафе ,да се разхладите  Peace...защото при нас е адска жега... sweating...и изчезвам да готвя... ooooh! Joy Joy Joy

До по късно...по нощите... wavey Hug

Благодаря, Свет! Flowers Hibiscus
Записвам си ги в списъка и тях. Hug

# 468
  • Варна
Скрит текст:
охааа  Shocked яко сте се разписали  Crazy

Алексче  Hug хош болдук джанъм  Heart Eyes
и аз се наврях към групата  Laughing пък освен теб  мернах че и Славето, Свет и Боби са в клуба
и си векам - нема се цепя от колектива я  Naughty Joy Joy

Коте,

Витае нещо във въздуха Heart Eyes

Добре си се навряла в групата Hug  Никакво цепене от колектива JoyJoyJoy

Стихотвоеренето е : ОХА! Wink Добре , че връщам назад да чета, че щях да го пропусна , ти си го добавила после;

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 17:33 от BVAR

# 469
А, за този фитнес какво ще кажете???

Скрит текст:

#Crazy #Crazy #Crazy

А дали няма да има епизод, Санем и Джан да останат някъде насаме за повече време, не за една нощ в гората, сред звезди, комари и подобни, ще е интересно

# 470
Цитат
Ето ти пъстър свят - аз пък Серкан изобщо не го харесвам - главата му една като на пуйка - широка пък на тънък врат, а Йозге ми е много нежна, с чаровна усмивка и плътен глас. В Сезона на черешите обаче ролята й е доста инфантилна, от малкото което съм гледала не ми харесва нищо. Добре че не се насилих иначе щях да си разваля мнението за нея.

Привет на всичкии  Hug Малее човек да ви остави за няколко часа и кобко много сте изписали, едвам наваксва да ви прочете. Grinning По-добре отколкото темата да стои на едно място и да няма диалог. За мнението по-горе на dariVale съм съгласна.  Peace

# 471

Коте,

Витае нещо във въздуха Heart Eyes

Добре си се навряла в групата Hug  Никакво цепене от колектива JoyJoyJoy

Мы с группой...

# 472
Включвам се по темата без да съм попитана, но да споделя и моите зарибяващи заглавия - примерно "Състояние на връзката - сложно". Също лек летен сериал с хумор и емоции. Също многократно въртях сериите на "Да обичаш на инат" пак с Дажн Яман в гл.роля. Ако става въпрос за по-сериозен сюжет - "Двете лица на Истанбул" ми е фаворит по гледания.

Няма проблем. Аз по-напред в темата питах всички по същия въпрос, така че намесвайте се.
"Състояние на връзката - сложно" и "Да обичаш на инат" съм ги гледала и двата. И сезона на черешите изгледах.
"Двете лица на Истанбул" не съм го гледала, ще си го запиша в списъка. Благодаря! Flowers Hibiscus
Да добавя още нещо - "Двете лица на Истанбул " в същност се казва "Фатих - Харбийе". За Турците е класика като "Чучулигата". Основната тема е модернизирането на обществените нрави след революцията на Ататюрк. Направен е по книга от 30-те години на 20 в. Има екранизирана версия от 70-те. Аз като гледах новата версия с Неслихан и Кадир чак книгата си купих, но за мен е скучна. Доста време ми отне докато разбера какво е това "Фатих-Харбие" Оказаха се два квартала от двете страни на Босфора, т.е Двете лица на Истанбул - Европа и Азия.

# 473
  • Варна

rotfImbo

Алекс - ти си  човечето с плитките нали?

# 474
  • София
Ето ти пъстър свят - аз пък Серкан изобщо не го харесвам - главата му една като на пуйка - широка пък на тънък врат, а Йозге ми е много нежна, с чаровна усмивка и плътен глас. В Сезона на черешите обаче ролята й е доста инфантилна, от малкото което съм гледала не ми харесва нищо. Добре че не се насилих иначе щях да си разваля мнението за нея.

А аз не че много го харесвах Серкан. Но бях почнала сериала, имаше доста забавни моменти в него, особено групичката приятели ми харесваше много, но ме дразнеше Йозге и трябваше да си намеря причина да продължа да го гледам и си нарочих Серкан. Иначе не мога да кажа, че много ми харесва и повече нищо с него не съм гледала, нито го следя...

# 475
Не знам Айлин колко е джезве кокали , Коте Wink, но само като я погледна и ми изтръпват зъбите от студ, толкова е студена и бездушна, а Емре е като пластелин в ръцете и, явно хич не е умен като бати си...

Славе  Hug язък че е финансов директор  Crossing Arms пък тая го разиграва как си иска  Whistling
Те пък финансистите да не са много интелигентни, знаят дамо два израза - НЕ на харчовете, ДА на икономиите. Smile Няма въображение, страст, най-големия адреналин вдигат като търсят 0.01 лв загубени при някоя счетоводна операция. Smile
Говоря от личен опит на финансист Smile
Освен това Емре е слаб характер.

# 476

А аз не че много го харесвах Серкан. Но бях почнала сериала, имаше доста забавни моменти в него, особено групичката приятели ми харесваше много, но ме дразнеше Йозге и трябваше да си намеря причина да продължа да го гледам и си нарочих Серкан. Иначе не мога да кажа, че много ми харесва и повече нищо с него не съм гледала, нито го следя...
Участва в "Светулката". Там е малко по пълен и изглежда една идея по-добре. Никак не го виждам като половинка на Демет, ама нейсе - може пък да има характер. /Да поясня че коментара ми е за Сечкин Йоздемир/

# 477
За ден изгледах всичките епизоди. Даже исках да има още, някак ме е яд, че го хванах рано, но нищо ще си чакам с нетърпение следващия епизод. Малко се обърках в началото и реших , че гледам 309, заради цветята ;дд Но се очертава интересно сериалче. Загледах се и в Сладко и горчиво, където Джан участва, там много много не ме кефи не знам защо, но тук е направо страхотен. Същинско съкровище. Flushed Играта му е пленяваща и красива.

Аз не зная руски и турски и затова не мога да коментирам много, много. Но пък от това , което видях във фрагмана за следващия епизод , на Джан му хареса това което Санем каза. Даде му надежда , даде му свобода в душата.
Търсенето на Албатроса ми напомни на един друг сериал До живот.  Там главният търсеше момиченцето пратил го в затвора и беше влюбен в "друга", накрая като разбра, че тя е един и същи човек се разсърди. Мисля, че и тук ще е нещо подобно Санем ще разбере, че нейният Албатрос всъщност е бил пред нея през цялото време и ще се разсърди или пък няма да има драми . Но турски сериал без драма няма как.

# 478
  • София

Да добавя още нещо - "Двете лица на Истанбул " в същност се казва "Фатих - Харбийе". За Турците е класика като "Чучулигата". Основната тема е модернизирането на обществените нрави след революцията на Ататюрк. Направен е по книга от 30-те години на 20 в. Има екранизирана версия от 70-те. Аз като гледах новата версия с Неслихан и Кадир чак книгата си купих, но за мен е скучна. Доста време ми отне докато разбера какво е това "Фатих-Харбие" Оказаха се два квартала от двете страни на Босфора, т.е Двете лица на Истанбул - Европа и Азия.

Това последното сега се сещам, че съм го чела някъде - кога и по какъв повод нямам идея, но съм го чела. И не знаех, че става дума за този филм. Ще го потърся непременно.

Няма въображение, страст, най-големия адреналин вдигат като търсят 0.01 лв загубени при някоя счетоводна операция. Smile

Много точно. Аз съм завършила икономика, но и ден не съм работила в тази сфера. Но се занимавам с финансов софтуер и винаги ми е било безкрайно чудно как за търсенето на една губеща се някъде стотинка, хората плащат толкова консултански часове на нас. А колко пъти след няколкочасово търсене на 1 ст из базата, ми е идвало да ида и да им оставя 1 лв и да си отдържат от него, само да не ме занимават.
Знам, че не става толкова лесно, ама понякога му писва на човек. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 17:52 от Lilly Di

# 479

Май объркахме актьорите. В Пълнолуние играе Сечкин Йоздемир и моите коментари са за него, а пък към Серкан Чайолу нямам отношение.

Общи условия

Активация на акаунт