"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 15

• 52 674
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Привет, момичета! Hug Hug

toni g,  Lilly Di,
 Heart Eyes Heart Eyes благодаря ви за озета! Интересна серия ще ни предложат във вторник! Flutter  

Сериалът набира скорост, дано и с рейтинга да е така, че да му се радваме по-дълго време. Peace

Оказва се, че Джан Яман не е свободен... Твърди се , че това е приятелката му, която той усърдно крие от медиите и феновете! Thinking  

Казва се Елиф и е дизайнер на бижута, включително и неговите! Laughing

Рускините доста забавни коментари бяха направили по този повод... Посмях се с тях.

И опит за превод на озета на български:

Санем откри този, който е натопил Джан, но в същото време разбира, че тя без да иска е част от това. Ще успее ли Санем да разкаже за това на Джан! Човека, който е заловен от Емре и Санем, се предава на полицията, но той има изненада за тях, която ще се случи на прес-конференцията, организирана за да изчисти репутацията на Джан... Освен това Джан чува, че Санем е влюбена в него. Естествено Джан не изоставя (? за това не съм особено сигурна в превода, малко не ми се връзва смислово) Санем, да видим колко далеч ще успее да избяга тя!
В квартала ще се разкрие тайната за отслабването на Айсун. Само Мевкибе ще бъде много обидена.

# 526

Рускините доста забавни коментари бяха направили по този повод... Посмях се с тях.

Lilly Di,  Heart Eyes рекцията на рускините винаги е такава: първо се отрича, че няма такова нещо, после следва, че това е фенка, оказала се случайно там , а след това започват да й се търсят недостатъците... hahaha hahaha

# 527
  • София

Lilly Di,  Heart Eyes рекцията на рускините винаги е такава: първо се отрича, че няма такова нещо, после следва, че това е фенка, оказала се случайно там , а след това започват да й се търсят недостатъците... hahaha hahaha

Това беше нещо от сорта на, че я криел защото ако я намерят фенките му ще я оскубят косъм по косъм... Не цитирам дословно де.

# 528
# 529
'убавци! Все повече я харесвам тази двойка Grinning А ситуациите на Санем са да се смееш ли, да плачеш ли на късмета и.
Здравейте, момичета Simple Smile  фенове новобранци приемате ли Simple Smile  Изядох ги шестте серии, прегледах последните страници, но не видях - в кой ден излиза  новата серията? (без превода)

# 530
  • Варна
Здравейте момичета! HeartHeartHeart

Пепчо - добре дошла! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Вторник 21:00 е деня  : )

# 531
  • София
'убавци! Все повече я харесвам тази двойка Grinning А ситуациите на Санем са да се смееш ли, да плачеш ли на късмета и.
Здравейте, момичета Simple Smile  фенове новобранци приемате ли Simple Smile  Изядох ги шестте серии, прегледах последните страници, но не видях - в кой ден излиза  новата серията? (без превода)

Добре дошла. Hug
Новата серия излиза във вторник.

# 532
благодаря, дами!

# 533

Hug Hug Hug Hug

Пепчо, и ти като мен слухтя на балкона и изгледа епизодите на един дъх Wink, сериала бива за сега, ако не забият в комшийския драматизъм с елементи на битовизъм.

Озета, нищо по различно от фраговете.

# 534
Привет! Hug Hug Hug

До обяд се разкрасявах на фризьор и ви изпуснах! Wink Сега наваксвам! Laughing

Лили Hug,благодаря за новите снимки,озета и превода!Днес си била дежурна! Wink

Пепчо Hug,добре дошла на клона! Wink Laughing
Скрит текст:
Аз съм Злати,за по-кратко!

Благодаря на всички за коментарите! bouquet bouquet

Приятен следобед! bouquet

# 535
Добре заварили, Злати Simple Smile
Славе, аз преди него ударих Пълнолуние на един дъх Stuck Out TongueFlushed 
Скрит текст:
като видях Борко с петната  спрях да цикля на ЛПН
и тогава отразих Джан Яман. Преди това мярках в другата тема, че изпускат нещо за него, но не го знаех кой е.   И от предната тема слухтя, но сега вече като ударих и шеста серия много ме гложди развитието с наивната сладка Санем.Blush 

# 536
  • София
Привет! Hug Hug Hug
Лили Hug,благодаря за новите снимки,озета и превода!Днес си била дежурна! Wink

Да, днес малко така се получи. По едно време сама си говорех тук и от скука, намерих и снимки и озет, че взех и го преведох.
Какво ли не прави човек, като не му се работи...

# 537
Пепчо май на много от нас петната на Борко ни дойдоха като студен душ и шамар едновременно, но Джан спокойно може да помогне да преживеем елемента на разочарование. Поне при  мен това беше лекарството.

# 538
  • In the light side of the Moon!
Здравейте Hug

Петъчна закачка  Laughing

познайте момента  Sunglasses

# 539
  • София
Здравейте Hug

Петъчна закачка  Laughing

познайте момента  Sunglasses
Скрит текст:

След фотосесията с манекенката, преди да й направи сокчето с ягоди в него.

Общи условия

Активация на акаунт