"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 15

• 52 651
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Въздушната целувчица и намигането са жестоко попадение на сценаристите Simple Smile
Наистина, до сега не съм попадала на такива в сериалите, особено въздушната целувка Браво, ще е интересно!

# 646
"aziza_galipova - Ооох девченки , с эти сериалем и влюбиться хочется прям 😂😂😂 но потом вспоминаешь что замужем , и отпускает "
Превод - "Ооох момичета, с тези сериали ти се приисква направо да се влюбиш, но после се сещаш че си омъжена и ти минава" /за тези които не разбират руски/
Момичета - вижте на какъв коментар към дългоочаквания фраг попаднах, умрях си от смях. Рускините понякога се изразяват доста цветисто.

# 647
  • Варна
Здравейте по нощите! Heart DecorationHeart DecorationHeart Decoration

Да се вметна между дискусията : )

Е, то героите от сериалите са почти винаги идеално, защото обикновено са събирателен образ на няколко типа мъже. Laughing

+1 Hands Plus1 точно така Wink

... и не търпи някой да му навлиза в личното пространство.

Доста характерно за скорпионите. Поне доколкото познавам себе си и други скорпиони около мен. И аз съм скорпион, миролюбива личност, според моите преценки, но ако някой пристъпи точно тази граница си го отнася здраво.

Те не търпят да им навлизат в просттанството, обаче много обичат да обсеват пространството на другите и да командват и да определят кой какво да прави и то без много да се съобрзяват с околните; Да си налагат мнението без да са ги питали и т.н. : )))))
Джан Яман си е точно такъв от интервютата , които съм му гледала.
Изобщо Скорпиона си е една от силните зодии, но не в най-положителния смисъл : ))))) Тежко е да си около такива индивиди; НЕ ,че няма такива дето да се справят с тях; (понеже асцендента ми е такъв си позволявам вметки) Всеки си намира майстора; И не е леко да носиш енергията на тази зодия, не е леко и за околните;

Фрага е супер; Значи Демет може би е напуснала все пак - щом работи в магазина, бърше стъклото и Джан  върви по дире й; А защо пък ще бяга от дома си? И аз си помислих ,че ще има изненада долу под прозореца след чаршафа!

# 648
Привет,къзлар.... Hug
Охооо  Shocked...трейче си имаме...и...не е лошо... Naughty Joy Joy Joy
Хм...Джан бей в атака  smile3540...да я видим Санем... Rolling Eyes Joy Joy Joy
Джей Джей какво толкова се стресира...много плашливо тва момче ,бе...като види Айлин трепери ,сега Санем като му сподели тайната си, пак ...аааа... Whistling
Маминка и тати защо ли се веселят... newsm78
И...най интересното дали Джанчо ще хвани Санемчи ?????? Да не би Санем да си удря главата... newsm78

Цитат
Те не търпят да им навлизат в просттанството, обаче много обичат да обсеват пространството на другите и да командват и да определят кой какво да прави и то без много да се съобрзяват с околните; Да си налагат мнението без да са ги питали и т.н. : )))))
Изобщо Скорпиона си е една от силните зодии, но не в най-положителния смисъл : ))))) Тежко е да си около такива индивиди; НЕ ,че няма такива дето да се справят с тях; (понеже асцендента ми е такъв си позволявам вметки) Всеки си намира майстора; И не е леко да носиш енергията на тази зодия, не е леко и за околните;

Напълно съгласна,Боби Hug...Имам един скорпион...и не ме питайте дали съм го укротила ...нееее...макари ,че съм лъв...цели 37 години вече се мъча ,ама йок... Naughty Joy Joy Joy Joy Joy

# 649
Ехеееййй Браво на вас Hug четох, четох и най после изчетох всичко и най на края най-хубавото ново фрагче. Виждам го Джан влюбен и загубен в любовта си, до сега тя тичаше след него, сега си размениха ролите. Това с чаршафите през прозореца го чакам с голямо нетърпение. Веднага ми изкачат разни неща на ум....или той ще я издърпа обратно с чаршафте горе или ще я чака долу с маратонки в ръка Mr. Green Джей Джей и тайна, как ли пък ще я опази. В озета се споменава, че айти момчето дето Айлин го нае за да съсипе кариерата на Джан, се предава в полицията....много интересна част от епизода. Интересно как ли ще се получи това?
Хич не пести харизма това момче Джан Яман раздава се много, пък целувки, пък пози, пък намигвания...сладур.
Вкъщи и аз си имам скорпион с тежък характер, иначе пък много се раздава и обича всички Simple Smile
Благодаря за споделеното bouquet .

# 650
Ето Демет как танцува...

https://www.youtube.com/watch?v=B8mp0KAazqo

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-58199741_456245862%2F10a … _-58199741_648832

Возлюбленный Демет Оздемир , Сечкин Оздемир написал твит в подержку Демет 👏❣

"Зарабатывать деньги трудом очень хорошо. Всем советую"

Последна редакция: нд, 05 авг 2018, 01:25 от Svet_sz

# 651
  • AMS

Кацвам за малко Hug Hug Hug

Дива Heart Eyes прекрасен анализ и много интересен пост

Скрит текст:
Да , различен е Джан /Джан и в това е силата и очарванието  на добрия актьор,  който е тръгнал нагоре Hug

Ама тия двамата да не би да не  са си научили още репликете към 7-ми епизод newsm78 Laughing Laughing Laughing докато се снимат наляво и надясно с  многото си фенове LaughingМай завиждам а newsm78

sebilMM, стига с тази Дива!!!
 Омръзна ми от нея!!!
 Кажи един път благодаря на ДЪГА!!!
 Пиша го тук, защото си блокирала
 получаването на лични съобщения.
 Дано сега ме прочетеш, Себи!!!

Благодаря ви за споделеното и извинявайте за включването!!!
 Започнах да колекционирам жестове на Джан >>>

# 652
  • Варна
Напълно съгласна,Боби Hug...Имам един скорпион...и не ме питайте дали съм го укротила ...нееее...макари ,че съм лъв...цели 37 години вече се мъча ,ама йок... Naughty Joy Joy Joy Joy Joy

Свет Hug  : ))))) добре си се уредила. Продължавай с опитите : ))))

*********  за фрага *********

Чака ли я някой под прозореца Санем?
Скрит текст:
Ако повторят сцената и цопнат Санем в ръцете на Джан  JoyJoyJoy

ще ги призная за върха на непукистите

Усърдното  бърсане с розова кърпичка clean не дава резултат Wink JoyJoyJoy  Може би трябва да смени цвета Wink

Дива, ползвах ти гиф-а, но му забавих скоростта, че те така набързо ги стрелят, едва се разбира какво става Wink

Последна редакция: нд, 05 авг 2018, 02:47 от BVAR

# 653
Йорданка Митова-Кирова сподели връзка в групата MELEK TEAM-ТУРСКИ СЕРИАЛИ.
4 часа ·

Всъщност аз никога не съм имала годеник, но на никого не казвай.
-Стига де. Аз не мога да пазя тайни. Оставете ме. Днес не трябва с никого да говоря.
-Готови ли сте?
-Готови, готови.
-Нека да е на късмет!
-Магазина на татко.
-Ние нямаме друг отдел. Всичко е ясно.
-Хубава сода.
-Тука има парти. Защо никой не ми каза?
-Гн Джан, добре дошли!
-Санем в къщи ли е? /melekteam

# 654
Добро утрооо! Wink Hug wavey

Пак сте писали по нощите! Wink Така е като пускат късно фрага!А той отново ни хвърли в страсти! Laughing

— Вкусная минералка 😉

—Не надо.
—Я не могу хранить тайны
—Оставьте меня одного, я сегодня не должен ни с кем говорить.

Приятен ден на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 655
Добро утро! Hug Hug Hug

Не мога да се сдържа и да не постна снощният хит! tooth Благодаря Дъга! bouquet

Няма къде да се скрие Санем , Джан е на вратата! Crazy Crazy 

Joy Joy

Боби,  Heart Eyes
Цитат
Изобщо Скорпиона си е една от силните зодии, но не в най-положителния смисъл : ))))) Тежко е да си около такива индивиди; НЕ ,че няма такива дето да се справят с тях; (понеже асцендента ми е такъв си позволявам вметки) Всеки си намира майстора; И не е леко да носиш енергията на тази зодия, не е леко и за околните

казват, че скорпионите се делят на два вида - бели и черни!  Аз съм срещала доста представители от тази зодия и все не попадам на бял скорпион! Wink

Изключително тежки характери ,  не пестят сили и средства и за да създават добро мнение за себе си, след което да ударят предателски в тила.
За да достигнат високи равнища в професионален план, те буквално оставят трупове след себе си. Кариерата винаги е на преден план. Ако показват определено приятелско отношение към вас, то значи че преди това са направили всико възможно да ви злепоставят!
Невероятното им самочувствие може да бъде пречупено само от собствените им , лични интереси!  

Съжалявам, не искам да обидя никого, но това е опитът ми от контактите с тази зодия! Laughing  

Приятен почивен ден, момичета! smile3525

Последна редакция: нд, 05 авг 2018, 10:52 от alex_94

# 656
Алекс аз съм Скорпион и нищо от това което пишеш, не е вярно за мен. До сега два пъти са ми предлагали шефски пост и двата пъти съм отказвала, защото предпочитам да съм приятел с колегите си, отколкото да ги командвам.Камо ли да прегазя някой от тях заради кариера. Не задълбавайте толкова много на зодиите, кой знай кой ги е измислил, хората сме много различни, виждала съм най различни скорпиони.
Спирам със сериозното и сега малко майтап:

# 657
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Ох, нямам търпение да дойде вторник! Очертава се серията да е страхотна / както и останалите де Wink /

# 658
Алекс аз съм Скорпион и нищо от това което пишеш, не е вярно за мен. До сега два пъти са ми предлагали шефски пост и двата пъти съм отказвала, защото предпочитам да съм приятел с колегите си, отколкото да ги командвам.Камо ли да прегазя някой от тях заради кариера. Не задълбавайте толкова много на зодиите, кой знай кой ги е измислил, хората сме много различни, виждала съм най различни скорпиони.
Скрит текст:
Спирам със сериозното и сега малко майтап:

katrina123
Hug съжалявам, но ти според мен си от белите скорпиони, изключение, с което животът не ме срещал. Laughing
Впрочем, и аз мисля , че не трябва да задълбаваме толкова в астрологията, важни са индивидуалните, личностните качества на човека, с който контактуваме, а не зодията му. Не трябва да имаме предварителна нагласа за него , окачествявайки го по този начин! Wink

Как да не харесаш този скорпион! Crazy Crazy

# 659
Привет, Птички! doh

Леле, момичета, този Джан вчера следобед, докато чакахме фрага сте го разкостили от-до.  
Страшни сте.
То зодии, то гаджета, то характер...
А скорпионите сте ги направили направо на салата. hahaha
Аз пък познавам много готини екземпляри от този вид, явно съм късметлийка...

Въпреки, че съм от поколението, което някога възпитаваха в духа на това, че скромността краси човека, смятам че в днешно време човек трябва да има ясна самооценка и адекватно на качествата си самочувствие. И затова от всичко, което съм прочела или научила по някакъв начин за Джан Яман през последната година и нещо, не оставам с впечатление, че има прекалено самочувствие, а точно напротив.  Той е интелигентен млад мъж с добро образование, в добавка и много красив и чаровен и е постигнал успех във всичко, с което се е захващал досега. Защо да няма самочувствие и защо да бъде скромен? А и в интервютата си той не се хвали, а просто отговаря на въпросите, които му задават. Така, че на мен това ми харесва. Може и да е прекалено емоционален понякога, но да му мисли онази дето е до него, нали така?  Поне не е скучен.

Помните ли колко не ни допадаше сегашната му визия?
Дългата коса, опашката, пръстени, гривни, гердани и дрънкулки.
А вижте сега резултатите от анкетата.
Джан Дивит ни взе акъла, защото Джан Яман изгради прекрасен образ.

Между другото, ако имате идея за нова анкета, може да споделите, защото така като гледам, по традиция всеки вторник пускаме нова тема. Което е много хубаво всъщност. Grinning

И двата фрага са много любопитни, ще има доста веселийка с нашите сладури.
Албатроса ще ходи да пръска чар в махалата  и да си търси Птичката, я тя и да иска, няма къде да избяга. Със сигурност той там ще си намери помощници и ще я излови по бели гащи. Joy Joy Joy

Дива Hug, не се сърди на Себи Hug
Тя не го прави нарочно, а и аз знам, че има предвид мен. Grinning

А гифчето ти е един път.
Мога да го гледам без прекъсване...

Това клипче ми се струва, че не е слагано.
Дано не се повтарям.

https://vk.com/feed?z=video41201939_456240052%2F6df82e5ac32af40c … -146912950_276927

Хубава неделя, момичета!

https://vk.com/doc275233879_471323152?hash=bc99bf1b39e92c6cfd&am … =public&mp4=1

Общи условия

Активация на акаунт