"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 15

• 52 653
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
За мен ' Пълнолуние' е прекрасен романтичен сериал. Там Джан е идеала ми за мъж (като държание). Препоръчвам филмчето. Мааалко ме е яд че главната героиня все му се изплъзваше и определено исках повече интимност между тях, но дори и така се размазвах от кеф докато ги гледах...

Хубаво е сериалчето, не съм казала нищо лошо за него, снощи го догледах за втори път и го почнах за трети. На мен лично ми идва малко романтиката в него, затова написах, че се води романтичен сериал. Не ми допада актрисата, която играе главната героиня само, но пък харесвам много Джан и това ми компенсира.
Относно идеалите - на мен Ферит ми е доста далеч от идеала за мъж, суховат ми е. Аз си падам по по-разчупени, леко (и не много леко) луди типове, като Джан Дивит например...може би защото аз самата съм такава. Въпрос на вкус. Ако всички харесвахме едно и също по един и същ начин, то света нямаше да е толкова шарен и забавен... Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Разбира се, че сме различни, нормално е  Hug
Сега, като гледам как играе Демет определено Главната героиня в "Пълнолуние" е по-обрана на емоции. С нетърпение очаквам субките на еп 6  Rolling Eyes

# 601
Е може ли така хем да е хубав, хем да е див, хем да е умен, хем да чете толкова различни неща, че чак и в оригинали на различни езици. Гледаш, гледаш и си казваш, абе този човек почти перфектен бе. Алексче, благодаря за информацията, относно, какво чете нашето момче, тъй като и на мен ми е много интересен като човек, щом ей така нещо те заинтригува и си открила поствай, да разбираме и ние.
Ох преди малко гледах сцената с мишката във фирмата и още си ми е смешно тя каква е мъничка, а те цяла група народ тичат ту в едната ту в другата посока на стаята.

# 602

Ялън Арас от "Да обичаш на инат" ....

Нямам голям поглед върху турските дизита и този не го знам кой е.
Извинявам се за неточното си изразяване. Ялън Арас е главният герой в сериала "Да обичаш на инат" - свеж лек летен забавен. Ролята се изпълнява от Джан Яман.
Мога да кажа че три са главните роли в които се откроява Джан Яман - тази в Да обичаш на инат, в Пълнолуние и сега в Птичката.
Героят от Да обичаш на инат малко прилича на Джан Дивит, но е няколко идеи по-цивилизован. Пак ходи с широки панталони и разпасани ризи, с небрежни жестове и потинк мускули. Но там по-дивата част от сериала е представена от семейство "лази" - ислямизирина етнически грузинци, населяващи Черноморието. Фамилията им е Барутчу ... - много показателно.
Най-изтънченият му герой е Ферит Аслан. За ролята му се е наложило да отслабне с 6 кг, за да му съберат раменете в сакото на стандартен костюм ... - мъка, мъка, мъка ...
Но пък браво за актьорското майсторство - да изиграе рзличен от себе си персонаж.

# 603
  • София
Е може ли така хем да е хубав, хем да е див, хем да е умен, хем да чете толкова различни неща, че чак и в оригинали на различни езици. Гледаш, гледаш и си казваш, абе този човек почти перфектен бе. Алексче, благодаря за информацията, относно, какво чете нашето момче, тъй като и на мен ми е много интересен като човек, щом ей така нещо те заинтригува и си открила поствай, да разбираме и ние.
Скрит текст:
Ох преди малко гледах сцената с мишката във фирмата и още си ми е смешно тя каква е мъничка, а те цяла група народ тичат ту в едната ту в другата посока на стаята.
Да, изглежда перфектен отвсякъде, но според мен характерът му е по-особен т.е. има самочувствие, което не е лошо, но е май доста избухлив и не търпи някой да му навлиза в личното пространство. Поне с такова усещане съм останала от интервюта и снимки.

Последна редакция: сб, 04 авг 2018, 21:59 от missence

# 604
Скрит текст:
Да, изглежда перфектен отвсякъде, но според характерът му е по-особен т.е. има самочувствие, което не е лошо, но е май доста избухлив и не търпи някой да му навлиза в личното пространство. Поне с такова усещане съм останала от интервюта и снимки.

Е и на мен така ми се стори от едно от представените и тук интервюта, аз като цяло не обичам прекалено високото самочувствие, дано неговото не е чак такова. А по въпроса за снимането също си имам мнение, което явно не е като неговото, но какво да се прави, ако пренебрегнем тези неща си е ок.

# 605

Дъга Hug
Скрит текст:
за ДиК....и играта...
Всеки гледа с различни очи.... Wink тъй като аз мога да кажа обратното! LaughingХаресвам Туба и Къванч, и съм изгледала всичките им сериали! Peace

И аз съм изгледала сериалите с Джан! Peace А коментарите ...продължават! Laughing

Забавиха се с фрагмана! Peace

Последна редакция: сб, 04 авг 2018, 20:50 от Zlatina3

# 606
Някои неща за него ги бях чела, други научих сега, но от всичко научено става ясно, че дори Джан  не е съвършен, но пък Джан Дивит е близо до моето съвършено, което всъщност ме устройва. За избухливия нрав на Джан Яман оставяме да му мисли Елиф newsm53

# 607
# 608
  • София
... и не търпи някой да му навлиза в личното пространство.

Доста характерно за скорпионите. Поне доколкото познавам себе си и други скорпиони около мен. И аз съм скорпион, миролюбива личност, според моите преценки, но ако някой пристъпи точно тази граница си го отнася здраво.

# 609
Revolving HeartsСечкин е посетил снимките на Птичката!Revolving Hearts

https://vk.com/video-146912950_456241899

# 610
  • In the light side of the Moon!
... и не търпи някой да му навлиза в личното пространство.

Доста характерно за скорпионите. Поне доколкото познавам себе си и други скорпиони около мен. И аз съм скорпион, миролюбива личност, според моите преценки, но ако някой пристъпи точно тази граница си го отнася здраво.

така, така....съгласна!

пренадах се за тоя фраг, цял ден цъкам, пръстите ми мазоли хванаха  Joy Joy Joy

# 611
Сигурно си разхвърля чорапите вечер ... тъй де, все трябва да има някакъв кусур,  Smirk а то иначе - бейяз мелек гиби ... Smile

# 612

Кацвам за малко Hug Hug Hug

Дива Heart Eyes прекрасен анализ и много интересен пост

Да , различен е Джан /Джан и в това е силата и очарванието  на добрия актьор,  който е тръгнал нагоре Hug

Ама тия двамата да не би да не  са си научили още репликете към 7-ми епизод newsm78 Laughing Laughing Laughing докато се снимат наляво и надясно с  многото си фенове LaughingМай завиждам а newsm78

# 613
Сигурно си разхвърля чорапите вечер ... тъй де, все трябва да има някакъв кусур,  Smirk а то иначе - бейяз мелек гиби ... Smile

hahaha hahaha hahaha

Едва ли е съвършен Джан! Но да не забравяме , че е живял в САЩ и Англия където критерите за лично пространство са много различни от тези в Турция и да не докосваш  някого те учат още в детската градина, в противен случай ти имаш проблем!  Thinking

Малко бижутерия...  и то на какъв фон!:35:

Цитат
      Ама тия двамата да не би да не  са си научили още репликете към 7-ми епизод newsm78 Laughing Laughing Laughing докато се снимат наляво и надясно с  многото си фенове LaughingМай завиждам а newsm78

sebilMM Heart Eyes, снимката е от първи епизод. Wink

# 614

Ама тия двамата да не би да не  са си научили още репликете към 7-ми епизод newsm78 Laughing Laughing Laughing докато се снимат наляво и надясно с  многото си фенове LaughingМай завиждам а newsm78

[/quote]

Тази снимка мисля, че е от финала на еп.1.

Общи условия

Активация на акаунт