Още мъничко остана септемврийче да целува мама

• 35 377
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Аз си намерих крема на Авент. А иначе съм се подготвила с еднократни гащи и едни огроооооомни превръзки...

# 511
Аз пък тъкмо търся от къде да се снабдя с бикини за родилки. Иска ми се да не са еднократни, а съвсем обикновени, памучни и евтини, които да използвам като еднократни.

# 512
  • гр. Варна
Аз си взех от джъмбо, много са мекички и удобни Simple Smile а кремче се мажа от сега, защото така ми каза акушерката Lansinoh всяка вечер се мажа и след това, започва да тече коластра малко, иначе през деня нямам нищо..

# 513
Аз си намерих крема на Авент. А иначе съм се подготвила с еднократни гащи и едни огроооооомни превръзки...
Аз съм се снабдила с еднократни гащички за родилки цели 15 броя и с обикновени дълбоки памучни гащички на момента ще преценя какво да ползвам както и превръзки за родилки и един пакет обикновени.

# 514
Аз си взех от джъмбо, много са мекички и удобни Simple Smile а кремче се мажа от сега, защото така ми каза акушерката Lansinoh всяка вечер се мажа и след това, започва да тече коластра малко, иначе през деня нямам нищо..

И аз си взех същия крем, но консултантката ми по кърмене каза нищо да не правя преди раждането.

Взех си еднократни гащи и превръзки за родилки от аптеки Ремедиум. От там си взех доста неща

# 515
  • гр. Варна
Ами и аз се чудя, защо от сега трябва да се мажа..

# 516
  • Русе
Аз съм с крема на Медела, превръзки за родилки, обикновени превръзки и обикновени по-дълбоки гащички. Сега мажа зърната с кокосово масло, понеже напоследък сухи ми се струват.
Наистина има доста писано в темата. Сетих се, че някой беше коментирал за съставка в мокрите кърпички, за която трябва да се оглеждаме Simple Smile обаче не намерих Sad
На кои кърпички се спряхте? Попаднаха ми едни английски само с вода и капка плодов екстракт. Water Wipes, някой знае ли ги?
Аз си мисля за Памперс сензитив, щото мм не спира да повтаря - каквото си вземала за едното,  такова и за другото. Преди бях с тях в началото и с белите памперси на Памперс Simple Smile Сега обаче се чудя.....

# 517
Ама вярно сме нощни птици всички... поне да можех да видя падащи звезди, но уви
Мокри кърпички взех на Памперс, а английските не ги знам

# 518
Моята тераса гледа към тиха и спокойна горичка на хълмисто място, падащи звезди видях ама ни памперси съм купила, ни мокри кърпички.....

# 519
  • гр. Варна
И аз още не съм купила.. остава ми това и помпа и шишета, не знам какво чакам още ама 😂

# 520
Mn.nikol разсмя ме...
Аз всичко съм взела. Чакам последните поръчки да дойдат и бебето ако може като мине почистващата фирма Grinning

# 521
Ние в момента сме с мокрите кърпички на Памперс, след като свършат ( имам 2 пакета) минаваме на Бочко, защото ММ е купил цял кашон от тях. За пелените предпочетох пак на Памперс, но зеления пакет.
За крема за зърна използвам на Лансинох. Доволна съм. Преди да родя не съм се мазала с нищо.

И ние бодуваме Simple Smile храним се.

# 522
Вие сега си имате нови емоции Heart Eyes

# 523
И аз съм взела мокри кърпи и памперси на Памперс, а за шишетата на коя марка сте се спряли, аз мисля да пробвам с Нук и то смятам само две стъклени за начало. Но се чудя за болницата дали да не си взема пластмасови и после на боклука или в болницата да ги оставя ако ги искат изобщо...

# 524
На мен ми подариха пълната серия на Tomme Tippe Ultra  шишета, биберони, нагревател, парен стерилизатор и разни други истории( протектори за зърна, контейнери за съхранение на сухо мляко и кърма), подариха ми и на Avent няколко шишета.
В родилното няма да нося, там не ми искат нищо за бебето само за изписване дрешките.
Реално какво ще ползвам от гореизброените неща незнам, то ако се наложи да ги ползвам значи ми се е прецакала работата с кърменето.

Общи условия

Активация на акаунт