Искам да кажа ... (149) през август 2018

• 257 069
  • 5 394
  •   1
Отговори
# 5 160
Поли, толкова се надявах да стане чудо. Много съжалявам, нямам думи просто, защото искам да ти кажа да си поплачеш, но трябва да си силна и за тези прекрасни дечица. Пиши, когато и колкото имаш нужда и за каквото имаш нужда. Остави близките да ти помагат, а и ние, макар и виртуални ще сме с теб.

Разбирам, че не можеш да спиш, но ще трябва. Поискай хапчета от лекаря си и помоли някой да остане с теб и децата, за да можеш да се отпуснеш. Поне една две нощи да спиш.

Лиляна, много хубава е станала. Личицето и грее.

# 5 161
  • На брега на реката
Поли, каквото и да напишем ще е малко. Много съжалявам за загубата ви. Прекрасно малко момченце имаш, сигурна съм, че и голямото е такова. Намери сили да се изправиш, заради тях. Пиши и споделяй, насреща сме. Светла памет на твоя съпруг, миличка! Cry

# 5 162
  • ту тук, ту там
О, мила Поли, толкова съжалявам! Толкова се надявах на друго! Прегръщам те силно! Поплаках си и аз за вас... 😢

# 5 163
  • на Мелмак
Съболезнования, Поли!
Малкия е страхотен!

# 5 164
Поли, искрени съболезнования.

# 5 165
Добро утро!
Отворих тук да прочета добри новини от Поли, но някой е решил друго. Съжалявам и те прегръщам.
Мир на душата му!

# 5 166
  • sofia
Поли, искрени съболезнования....
Пиши, ако ти помага, нищо не разваляш.

Вчера нали стана дума как се сади смокиня...с корен. На въпроса "кога" ми беше отговорено "като се върнем от морето" ... просто, докато сме там си харесва някоя смокиня и си откопава издънки. Все някоя ще се хване. При по-студен климат е хубаво да е на завет дървото.

Последна редакция: сб, 01 сеп 2018, 07:11 от vesi1

# 5 167
Добро утро!

Поли, толкова много съжалявам за загубата ви! Прегъщам те! Hug

Лиляна, много е хубава госпожицата, много е пораснала Heart

Мина лудницата вчера, оцелях! Ама голямо търчане напред назад, а беше мръсна жега, отели ми се волът!  И при лекаря беше добре, каза, че видимо всичко е точно, в понеделник ще ми излязат и резултатите от цитонамазката. Много съм щастлива, защото яйчниците ми са чисти, няма кисти, само един хубав, голям фуликул пред спукване (не, че ще го ползвам де). За мен си е огромна победа с оглед на миналите ми проблеми в тази област.

Пия кафе и ще се стягаме за партито на дребния.

# 5 168
Али, прекрасни новини Simple Smile.

# 5 169
  • гр.София
Добро утро!
Поли, съжалявам, просто съм без думи! Поплаках си Cry ако имаш нужда от нещо - помощ, подкрепа, да си поговориш с някой, пиши ми Hug
Али, много се радвам! Весело изкарване днес, целувки на чичовото Heart Eyes
Аз отивам на работа с Магдалена, да се връща колежката от отпуск, че ми писна всяка събота дежурна!
Хубав ден момичета и момче!

# 5 170
  • Варна
Поли, много лъчезарно момченце имаш. Стискай зъби заради дечицата. И това ще мине, ние жените сме по-силни отколкото си мислим.

# 5 171
О, Поли, миличка, ужасно съжалявам. Прегръщам те силно. Толкова се надявах на добър изход.
Дръж се, моля те. Бъди силна, но не дръж мъката в себе си. Плачи, викай, ако щеш и чупи. Изкарай болката навън. Казват, че Времето е лечител. Не, точно. По скоро притъпява болката. Колкото и време да мине, болката и празнотата остават, но се научаваме да живеем с тях. И ти ще се научиш, макар сега да не ти се вярва. Поплаках си и аз. Много, много съжалявам, да почива в мир съпруга ти и ти поднасям моите най искрени съболезнования.

# 5 172
Добро утро!
Али, браво за резултатите. Весел празник!

# 5 173
  • някъде ... тук ...
Прочетох... и се разревах.
Поли, съболезнования!!

# 5 174
  • Бургас
В 7.20 мъжа ми ме събуди с новината, че товарят дървата ни за зимата и до половин час ще дойдат. Тия ептен изкукаха!
Поли, не ни натоварваш. Ако имаш нужда насреща сме!

Общи условия

Активация на акаунт