Искам да кажа ... (149) през август 2018

• 257 065
  • 5 394
  •   1
Отговори
# 5 190
  • постоянно
Какви неща  раждат главите ви понякога , как да не ви обича човек . От сърце ви се радвам . 💗💕💗
“Носа му пораснал и други работи “ 😂🤪😂🤪
Сам се мери онзи ден и е 1.62 , и краката му са вече космати . А ако видите и колко синини има по краката си от ръгбито , направо ми става лошо понякога . Той не е никак bothered . 😂

Браво на Али за резултатите 💗🦄💗

Лилс , при нас днес не е студено , но някак мрачно , и твоята снимка ми повдигна настроението . Благодаря ти . Но ако видиш някой “ спретнат “ батко-татко -пожарникар , знаеш тактиката със смимането “уж селфи “ налЕ ?!? 😋🤪😂

Дженкич , лек път и много хубаво да си почините. И чакаме снимки от тамошното море и техните сърфисти 🏄♂🏄🏼♀🏊♂🏊♀🚣♂🐳🐟😋😂🤪💗
Верно като тръгнем на път , една торба кабели мъкна. То телефони , таблети , фитбита ..... И всеки на мен се надява за това . 😠 кога ли ще ги оставя без и ще им гледам сеира .

# 5 191
  • Ямбол
Аз моите съм ги научила всеки сам да си събира багажа. Каквото си вземат това ще ползват. Всеки път гледам да е по-малко.

# 5 192
  • постоянно
Аз моите съм ги научила всеки сам да си събира багажа. Каквото си вземат това ще ползват. Всеки път гледам да е по-малко.

Понеже нашите пътувания са свързани в повечето случаи със самолет и в много от случаите сме с ограничения на багажа , у нас аз “ сглобявам “ чантите . Те приготвят каквото искат да вземат , а аз сглобявам чантата/те . Ако нямаме ограничение -сами се оправят .

# 5 193
Моите багаж не редят, няма как да спазят условията, но отговарят за кабели, батерии, апарати...
Понякога ме дразни липсата на интерес, но като съм го редила аз, знам че ще има всичко което трябва. Избирам дрехите така, че да сме с тематични цветове, или ние двамата с еднкви цветове, детето с бяла или черна тениска, ако ние сме със зелени - детето може да е с жълта. Това ми е някаква странност, някак синхронизирано ми изглежда 😜 за чорапите съща работа, трябва да подхождат на късите гащи и тениската, маратонките също 👌 това е като подреждането на щипките по цветове по прането 😂
Моя син също е добре окосмен, под мишниците маха космите.

# 5 194
  • София
Влязох да пиша колко драматично ми започна деня, но... рязко осъзнах колко е незначително.
Поли, съболезнования! Каквото и да кажа ще е малко... много съжалявам за случилото се. Аз порастнах без татко и въпреки че самата загуба не съм я преживявала, донякъде разбирам какво ще им е на дечицата Hug

На Джена и Котето честито на патерички 😘
Али, много се радвам за добрите резултати! Все така да е!

# 5 195
И аз гледам да сме в комплект всички. Както и всякачаст от облеклото да си подхожда, та, не го намирам за странно.
На плажа сме. Морето е разкошно Heart!

# 5 196
  • постоянно
Коте , на колко години е момчето ти ?

# 5 197
  • Варна
Не знам какво ме прихвана ама търках и лъсках, прах бърсах, боклук хвърлях и пуснах прахосмукачка. Не ми се отразява добре отпуската, добре е, че от понеделник съм на работа. Накрая се светнах, че медал никой няма да ми даде, пуснах си един душ, пуснах си второ кафе и се разположих пред телевизора. Стига толкоз геройства за деня.

# 5 198
Много се радвам на семейства, облечени с мисъл. Ама у нас не става, всеки си има собствен вкус и не ме слушат вече. Май само при поводи ни се получава синхрона:). Все още.
Днес е Симеоновден момичета. Чувствайте се почерпени, кой със смокиня, кой с бонбон. Дъщеря ми е именичка.
Приятно на плажуващите и почиващите, страхотно слънчице е и при нас, дано целият Септември е така.

Последна редакция: сб, 01 сеп 2018, 21:21 от tuty

# 5 199
Коте , на колко години е момчето ти ?

Хър, тази година стана на 15.

Тути, честита да е дъщеря ти! Здрава и с гордост да си носи името!

Мередит, благодаря 🙂

# 5 200
  • Бургас
Тути, много хубаво дете! Да ти е честита и много здрава!
На Лили, девойката също!
Дженко, весела ваканция! Чакаме снимки!
Хубаво запознанство си спретнахте, Рир и Ренко, обаче, що така без снимки....

# 5 201
Хърче, ама забравих да уточня - окосмяването е основно по краката и под мишците, на лицето все още няма слава Богу!

Имаме една съседка, която ходи в НСА с права рокля, обувка с ток, а децата спортно облечени, мъжа й с анцунг?! Да, в НСА, не е обичайно хората да ходят с офис рокли и това не е само веднъж, да рече човек, че случайно е минала така, тя така си се облича, различно отностаналите в семейството, даже си мислех, че няма тениски, винаги е официално облечена - дори и уикендите.

# 5 202
Много е хубава Симона. Да е жива и здрава.

Аз да ви кажа, от мързела, по-добро няма. Аз така бях занемарила двора, че вече втора седмица напълвам кофата за половин час и после няма какво да правя до другата седмица.

Изпрах две перални, ама едната ей сега ще я просна. Правя со пържоли и салата смятам да си забъркам, че днес не съм яла.

# 5 203
  • Sofia
Моят чиляк отглежда гордо девствен мустак  Mr. Green.Аз го ръчкам да го подстрижем с тримера за лице.Не дава,сакън.Много ме дразни,значи...че не ми уйдисва на офертите. Тия дни с баща си щавили другите части,че да не се червим пред чужденците  hahaha.
Уж щях да спортувам  Whistling,само се ослушвам и дояждам вчерашната торта Гараш.Поръчах кетъринг и за офиса,доволно.
Коте,и аз така с багажа-по цветове,за тримата.Амааааа май ще си налея едно вино и ще за...режа цялата врътня.Голи няма да останем,санким.
Честита да е Симона  bouquet!
Оказа се,че младежът тайно притежава някое евро. Наострих ушите веднага  Mr. Green
Дворът си ми е занемарен и въобще не може да ме трогне.
Най-голям дерт са ми обувките и чантите като затръгвам някъде  ooooh!.Обичам за всяка обувка да си имам и чанта  Crazy.

# 5 204
  • постоянно
Коте , нашия щом на 11 има толкова косми по краката , до 15 сигурно  и брада ще има 😂🤪

Тути , много хубаво момиче си имаш . Да ти е здрава и усмихната . Честит празник . 🦄💕🦄

Общи условия

Активация на акаунт