Искам да кажа ... (149) през август 2018

• 257 061
  • 5 394
  •   1
Отговори
# 5 220
Здравейте, момичета!
Тути, да ти е жива и здрава Симона, голяма хубавица! Simple Smile
Поли, мисля те, ако имаш нужда от някаква помощ - не се колебай да пишеш.
Мразя такива "почивни" дни - ленински съботници, чистих, прах, гладих, готвих, ужасс. Жената, която чисти вкъщи, е на море и няма да идва две седмици, та с мъжа ми трябваше да я свършим таз неприятна работа, колкото и да сме мързеливи и двамата.
Дребната поне е здрава, днес нямаше и помен от сополите, по тоз повод дивя и скача цяла сутрин.
Преди малко заспа и аз прилегнах с нея, че и двете много се уморихме от активности. Simple Smile

# 5 221
Анджи, кога викаш ще е готово виното???

# 5 222
  • Бургас
Поли, искрени съболезнования! Ужасно несправедлив е животът! Плачи, изстрадай си го, но не спирай да пишеш, не ни товариш. Не може само смешки да си размятаме. Сега имаш нужда повече от всякога да си сред нас.

Маймунка е и моята Вики, много ми е косматичка милата. От бебе е така и все си мислех, че ще изпада пустият мъх, а то си стана сериозен косъм. Добре, че още не си забелязват.

Днес щях да правя лютеница, но мама пак не пожела помощ.

# 5 223
  • София
Поли съболезнования ,сили ти желая.
Честита Тути ,малката  Симона,чудна е.

# 5 224
Ракия,Дауне,ракия...Вино не умеем още да правим!Ще се учим догодина!Тамън,като си заидваш-ще има!

# 5 225
Анджи, даже аз, невидяла лозе на живо, успях да произведа вино в мазе, в престижен софийски квартал Simple Smile. Като се взехме с бившия и установих, че той е със здрав селски произход и дядо му произвежда ракия и вино. Първите две години беше ок, защото само намазвахме от продукцията, ама в един момент му писна на човека, а и остаря и ни извика да помагаме за брането, та и моя милост е брала грозде. После ни връчи шпо едни 200 кила в чували и каза да ги правим, каквото щем. Та аз и, тогава милото,  взехме една каца, паркирахме я в мазето, намачкахме гроздето и даже го опоскахне и прецедихме и то взе, че стана. Даже съвсем малко захар добавихме, че беше мискет.

# 5 226
  • Canada
Тути, прекрасна именничка  Heart Eyes Здрава и щастлива да е!

Анджи, ти си машина, сипи си сега едно и се почерпи  Hug

Весело изкарване на Дженкини и всички плажуващи!

Утре при нас се очакват 38 градуса и супер влага, а ние свалихме климатика. Отсега ме боли глава  Tired

# 5 227
Фонсе, къде живееш бе душко, побърка се това време. Аз сега се чудя като мръзна, къде точно да емигрирам, дали на някой полюс няма да е топло.

# 5 228
  • на Мелмак
Приятна почивка на Дженкови!
Прочетох, но мозъкът ми се разтопи от жега и ухобол. Капя капки, дано мине скоро.
Сутринта разходих една камила из улиците с децата върху й.

Последна редакция: сб, 01 сеп 2018, 18:39 от etty775

# 5 229
Тути, Етти, прекрасни просто 😍, изпуснах на Лиляна и ме е яд ама..ще чакам друг път. Завърнаха се от море моите, мога да дишам вече. Минахме през ВУ, бая парцалки уцелих този път и 2 шала, чудесни, ама хич не умея да ги омотвам аз

# 5 230
  • Canada
Ети, много сте щастливи и усмихнати, сияете  Heart Eyes

Даунче, не питай  Tired Тъкмо ще ни пусне влагата и ще ни затисне снега... и така 6 месеца  Tired

# 5 231
Веси , аз пък днес никВа не съм я свършила , а Марето медал ми даде . 🤪🤪
Да не ми завидите сЯ ?!? 💗

Извинявам се за безпокойството, но медала е за Хай. Просто съм объркала никовете. Обаче за Анджи ще е голямата купа. Как само мразя тоя гроздобер.
Ети, как се нави, бре?
Моята щерка има снимка на камила(от един цирк). Води я сестрата на ММ. Като ми я върна я държеше доста внимателно(все едно се е напикала) и ми я връчи с думите да ѝ изпера дрехите, и да я изкъпя, че смърди....

# 5 232
  • постоянно
Хмм , къде е онЯ емотикон сърдит , със скръстени ръце ?!? Объркала била Мара ника ! Аз тъкмо се зарадвах и тя ми го анулира . Да беше казала поне “ За Хай медал за най-умятна булка днес , за Хер -за най -мързелива булка днес “ По щях да го приема някак си . 😠😋🤪😂🦄
Бързо да кажеш Сори 💗

Етти , вашето камилче ми се струва много дружелюбно по физиономия 💕 Ние в Египет попаднахме на по-ербап камили , никак не бяха възпитани (и те като стопаните си ) 😂🦄😂 Много сте хубави всичките 💗

# 5 233
  • Варна
Майтап няма, камилата изглежда захилена до уши.

Пък аз наистина си заслужавам медала. Научих се бърканите яйца да ги правя като палачинка на тигана. После докато е гореща слагам вътре разни благинки и завивам. Голяма вкусотия.

# 5 234
Аз два пъти, ДВА пъти съм яздила камила, заради маминия сладък, който сега ме тормози и твърди упорито, че не го обичам. Ако не го обичах, нокоаш нямаше да си причиня подобно нещо. Издигнаха ми се в очите бедуините. На втория път, добичето реши да закусва и се наведе да си пасе, а моето чело почти удари земата. Като прибавя миризмата и мухите и ще ви стане ясно, какво е майчина любов.

Общи условия

Активация на акаунт