Искам да кажа ... (149) през август 2018

• 257 064
  • 5 394
  •   1
Отговори
# 5 205
За мустака има лек мъх, ама не му се отличава много, той е светъл, та не ме дразни 😂
Хър, в началото имаше само от коляното надолу изглеждаше смешно, сега си е космат по целите крака. А гласааааа, като на заклещен лос, ама вече му свикнах 😎

Виждала съм момиче колкото моя с косми на плажа, дори импод мишците, детето видимо се притесняваше...

# 5 206
Темата за космите подхванахме:)
Аз моята само я проверявам под мишниците, няма, иначе ще я подгоня с епилатора. По крачетата има, но не са тъмни и с тен не личат, та мисля още малко да отложим махането.
Благодаря момичета за пожеланията, Хърче специално тенкс Simple Smile на теб, еднорозите са и любими.

# 5 207
Поли, съболезнования.
Много хубави момичета на Лиляна и Tuty.
Джена, приятна почивка и скучни полети  Simple Smile
Само за косми не искам да мисля, че на 10 са много, какво ще става нататък не ми се мисли. Хубаво е, че по краката са много изсветлели и не личат, под мишниците постригвам с ножица.

# 5 208
Тути, да ви е жива и здрава.
Хър, днес аз ти давам медал, споко! Оцених те подобаващо.

# 5 209
Ха-ха, темата за космите, забележете при момчетата 🙂

# 5 210
  • Варна
Космите и аз ще ги мисля след някоя и друга годинка с моята дъщеря, като гледам как вървят нещата... Последния път като ходих на лазерната попитах, ей така, информативно. Момичето каза, че е добре да са навършили 14 години и да имат установен цикъл. Онзи ден се разговорихме с още две майки на момиченца на площадката и им казвам - дупе да ни е яко и да имаме здрави портфейли след някоя и друга година. Те ме гледат неразбиращо и мигат на парцали. Казвам - момичета са, като поотраснат и се започва - фризьор, маникюр, лазерна, козметика, дрехи. Направо лошо им стана, не бяха са замисляли досега. Ама то като погледне човек, така бързо минава времето. Сякаш вчера бяха бебета, а ей ги сега, гонят седмата година и другия септември ще са първолаци. Докато мигнем ще хукнат по гаджета, а ние ще се чудим кога мина това време.

Аз епилатора го смятам за изтънчено средство за мъчение и не бих го причинила на детето си. Аз не се прежалвам за тая гадория, пък нея съвсем няма да я прежаля. Това за обикновените де, не говоря за фото мото и прочие джаджи.

# 5 211
  • постоянно
Коте , ама верно са засега са от коляното надолу . Под мишниците -няма засега .
Тути , знам аз . Еднорозите са навсякъде 🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄

ММ ми се обади , измили му колата , доволен . Колко му трябва на един мъж ! 😂🤪

# 5 212
Девствени мустаци? Аматьорки Simple Smile. Аз с брада свикнах вече Simple Smile.

# 5 213
  • София
Поли, съболезнования.
Джени и Котето, да са честити, здрави, щастливи и обичани!
Моят син онзи ден ме пита на колко години е подходящо да си махне космите на онова място Blush Мии да пита баща си го напътих, то пък аз за всичко ли да отговарям. Вчера за пръв път му излезе пъпка на лицето, мазах с ихтиол и сега е още по-голяма. Има ли нещо ефективно за пъпки, което наистина да действа за една нощ?

# 5 214
  • югозапад, под "Марков камък"
Тути, честита да е Симона!

Лиляна, видях снощи и твоето момиче, много ми хареса, да е жива и здрава и лек пубертет Simple Smile

На моята 12-годишна махам с кола маска косЪмите под мишниците, по краката са много малко и много руси, та засега там пропускаме.
Днес съм решила цял ден да мързелувам, цяла седмица не съм си седнала на д...то от чистене и домакинстване.

Поли, мисля те, прегръдки!

# 5 215
Честита да е Симона на tuty. Здраве и късмет и' желая, красотата видях, че я има.

Потвърждавам - кратка, но приятна среща имахме с Renko. За липсата на доказателства, ще обвиним осветлението - в тъмното снимки не стават 😉

# 5 216
Бъни, сега като бяхме на морето на сина ми му се вдигна една голяма и болезнена, изчистих я, доколкото ми даде да я пипна и й сложих паста за зъби и така спа, на другия ден беше спаднала. Опитай, аз просто нямах друго под ръка.

# 5 217
Здравейте на всички,
аз чистя, мия прозорци, пера пердета (Мари!) и малко по малко набирам за ремонт. Тия стени са станали ужасни, има нужда от боядисване и леко шпакловане тук и там.
 Направо съм в чуденка как да наглася нещата за ремонт поне на детските стаи.

# 5 218
  • постоянно
Веси , аз пък днес никВа не съм я свършила , а Марето медал ми даде . 🤪🤪
Да не ми завидите сЯ ?!? 💗

Ще карам “ косматко” на тренировка след малко , поставих задачи на ММ да свърши докАт ни няма . Тъй де , за тангОто са нужни двама . 💕

# 5 219
Около 500 кила грозде обрано, намачкано, сложено в бидони... Женски и детски труд доволно експлоатиран!😂
Сложих поръчания зелен фасул да се готви. След обяд ме чака неприятната задача някой да заколи малко петлета, и да ги оправям аз.... Много ми е жал, не ставам аз да гледам животни за храна!
На Алечка сутринта пропуснах да кажа браво за резултатите! Все така да е!
За космИ си говорите.... И Таня върви доста окосмена, та не знам, малка е още, ама ще ги борим...
Тути, да ти е здраво хубавото момиченце!

Последна редакция: сб, 01 сеп 2018, 14:52 от anjelika_lety

Общи условия

Активация на акаунт